Lae värvimise kvaliteet!!

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
maaler41
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 4 korda

Lae värvimise kvaliteet!!

Lugemata postitus Postitas maaler41 »

kas laevärvimise tulemus peab olema igast nurgast valgustatuna perfektne?? Eks lae värvimisel on ju omad reeglid- peab värvima ukse suunas ja et valgus tuleks küljelt.Kui peremees nüüd vastasseina minu 500 prose paneb ja ütleb,et lõpust on lagi triibuline?? Kas piisab,kui 3.korda veel üle värvin?? PS! Viimase värvimise ajal tekitati ruumis tuuletõmbus,mis võis värvimist küll mõjutada. Lagi on suht madal - 2.30. Olen lagesid teinud küll ja pole siiani probleeme tekkinud.
Ludowig
külaline

Re: Lae värvimise kvaliteet!!

Lugemata postitus Postitas Ludowig »

Lae värvimise lõpptulemust ei vaadata minu arust üldse prosega. Pole vähemalt veel niimoodi asju üle andnud. Ja sellise kliendi saadaks otse piix, kes mingi prose välja katkub lõpus ja tühja koha pealt vinguma hakkab. Sama hästi võiks luubi või mikroskoobi välja võtta. No ja muidugi, et arusaamatusi ei tekiks, annan kliendile enne töö algust teada, millist lõpptulemust olen ma suuteline tegema ja kuidas me tööd üle anname/vastu võtame. S.t. et üle antakse tööd loomulikus valguses. Kui nii ei sobi või lõpus üks pool tingimusi omatahtsi muutma hakkab, siis tulevad pisut kurjemad onud külla pärast. Raha tahaks ju ikka kätte saada.

Aga probleemivaba lae saad siis, kui värvid innetakiga või paned tavalisele värvile pisut niiskusetõket sisse. Ja triipude vastu on igalühel oma nõksud. Ise värvin järjest kohe kaks kihti, muidu kuivab pealekantav värv kiiresti ära ja ongi lagi kirju. Ja mahatõmbamist pead parajalt märja rulliga tegema, et jälg ühtlaseks jääb. Suuremad/madalamad laed tuleb ikka kahe-kolmekesi värvida. Muidu lihtsalt kuivab jälg kätte ära ja ongi triibu. Aga üldjoontes kehtib veel sihuke reegel, et mida rohkem kihte värvid, seda hullemaks asi läheb. Kaks korda on optimalish minu jaoks. Aga kuidas kellelegi.
Vasta