uus kaev ja veel mõru maitse :(

iglu
Uus kasutaja
Uus kasutaja

uus kaev ja veel mõru maitse :(

Lugemata postitus Postitas iglu »

kaev siis alles uus. nädalane. ja vee maitse nii mõru, et seda juua küll ei saa. äkki keegi aimab, milles asi. kas tuleks võtta mingid proovid? kus neid proove tehakse? kas on lootust, et maitse kaob? ...
olen teda nädal otsa tühjendanud, et puhtamaks vesi saada. pole veel selge see vesi. aga ei usu mina, et asi selles on. targematele muidugi vastu vaidlema ei hakka... :hello:
Viimati muutis iglu, 27 Aug 2008, 09:29, muudetud 1 kord kokku.
erikvukk
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Re: uus kaev ja veel mõru maitse :(

Lugemata postitus Postitas erikvukk »

Ootad veel nädalakese,las settib ilusti ära,aeg teeb oma töö.Ja ära nii hirmsasti kaevu kogu aeg tühjaks loobi see toob hägu juurde.
PS: kas hõberaha või lusika ikka viskasid kaevu ? kui ei siis tee ära...
Kaarel
külaline

Lugemata postitus Postitas Kaarel »

iglu kirjutas:kaev siis alles uus. nädalane. ja vee maitse nii mõru, et seda juua küll ei saa. äkki keegi aimab, milles asi. kas tuleks võtta mingid proovid? kus neid proove tehakse? kas on lootust, et maitse kaob? ...
olen teda nädal otsa tühjendanud, et puhtamaks vesi saada. pole veel selge see vesi. aga ei usu mina, et asi selles on. targematele muidugi vastu vaidlema ei hakka... :hello:
Gurmaanid nimetavad seda maitset "värske betooni kibedaks". Minule tehti kaev juunis ja meistrimehed lugesid korduvalt sõnadpeale kuidas kaevu kasutada. Üks õpetus oli see et värske betoon annab algul kibeda kõrvalmaitse ja algul tuleb kaevust vesi väljapumbata iga kolme päeva tagant. Kibe maitse oli 2 nädalaga kadunud. Meistri nimi Aivar 50 33374 julgen soovitada.
iglu
Uus kasutaja
Uus kasutaja

nüüd siis aeg edasi läinud, aga ikka pole asi korda saanud. kord on vesi selge, siis jälle hägune. kord on maitse, teinekord pole. siinse õpetuse järgi ei piina teda nii tihti enam. pumba tõstsin kõrgemale, et mine tea, äkki vibrab kole palju... kas see vesi muidu on mürgine? pesta sellega muidu saab, aga kas juua ka tohiks nt. kui ära eedan vms. kas maitse kaob? peaks vb proovid tegema, aga kus neid tehakse üldse?... ohhjahh :scratch:
aivar00
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas aivar00 »

Sul puurkaev või šahtkaev? Vee proovi saad lasta teha tervisekaitsetalituses. Võib-olla jookseb pinnavesi suure vihmaga sisse- siis ka hägune. Aga kibe maitse- mis maitsega ümbruskonnas inimestel vesi on?
erikvukk
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas erikvukk »

Palju sul hetkeseisuga vett kaevus on meeter,kaks ? Häguseks läheb tavaliselt siis kui vibra liiga
sügavale on uputatud - peksab põhjast sodi ülesse.Pumba kõrgust tuleks regullida,tee endale kaevu kõrgusmärgid selle järgi siis hea vaadata,kuidas pumpa parasjagu sättida.
See et see "kõrvalmaitse" ära ei kao teeb nõutuks,ise sain kuskil 15 päevaga vee korda.
iglu
Uus kasutaja
Uus kasutaja

nüüd siis lõpuks saan oma kaevu vett juua :yahoo:
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Lugemata postitus Postitas Hiid »

mis sa selleks ära tegid või mis muutus? :scratch:
iglu
Uus kasutaja
Uus kasutaja

lasin tal lihtsalt olla. jätsin selle pumpamise. vett on palju juurde tulnud. paistab kenasti läbi ja ei maitse-lõhna halvasti.
iglu
Uus kasutaja
Uus kasutaja

nonii...jälle selle sama põhjusega hädas. maa siin nii savine ja korralikku põhja pole kaevule veel tehtud. eelmine aasta augustis sai kaev valmis ja see kevad pidi puhastama. see nädal saab see asi tehtud, aga kas ainult puhastamine aitab või tuleb ikka see põhi teha? palun häid soovitusi põhja tegemiseks.
armin
külaline

Lugemata postitus Postitas armin »

uut kaevu ei puhastata, ikka vana.
ja savi põhi on tavaline, kaevul jääb ikka põhi selline mis vett kannab!

vee proove saab teha igas laboris ja tervisekaitse ametis maksab 600-1500 kr sõltuvalt analüüsist!
edu kõigile!
iglu
Uus kasutaja
Uus kasutaja

selles mõttes vee proovi teha, et kas on vesi korras, pole nagu mõtetki. siililegi selge, et miskit häda. hallikas kiht peal ja vesi mõru maitsega. vee ämbri põhja ladestub järgmiseks päevaks hallikas kiht.

kaevu kaevaja ütles, et kevadel tuleb puhastada. eks ta mul paras lägane oli jah põhjas. no selline savi, et hakka või sellega ära tegema :P aga kas tuleb see aeg ka, kui vesi on ja jääb normaalseks või hakkab see mul iga suvi nii olema?...
iglu
Uus kasutaja
Uus kasutaja

tere.
minu kaevul nüüd siis 2. suvi käes.
talvel tuli palju pinnavett sisse, kaev pea ääreni täis.
eile õhtul oli vee tase nii madal, et hüdrofor ei saanud enam vett kätte. ulus tühjalt.

siinkohal suur täna kaevumees sassile ja tema jüngritele, kes mulle sellise toreda augu kaevasid. eks algul olin ikka rõõmus ja lootusrikas, et nüüd lõpuks kaev olemas ja küll see vesi ka korralikult tulema hakkab. usud ju ikka "targemaid". nüüd aga ütlen, et oli seda siis veel vaja. tüübid kaevasid 9 raket sisse, siis vaatasid, et tuleb mingi vesi, pillid kotti, minema. nüüd ma siis nutan siin oma raha taga. pole toimivat kaevu ja ei saa ka veevärki sisse. :cry:
nüüd otsin süvendajat. äkki on sellest tööst ka mingit tolku. uue kaevu tegemiseks pole kahjuks finantsi.
Kalju
külaline

Lugemata postitus Postitas Kalju »

Alati võiks kirjutada asjast täpselt. Ei tunne mina kedagi kaevumees sassi ja tema jüngreid. Kas kaev asub Kärdlas, Obinitsas või Olustveres? Kus on valmistatud rakked? Iglu tähendab tõlkes lumemaja. Miks Sa häbened enda nime? Kuidas saab Sind aidata?
Rohkem julgust! Kui kaev jääb minu teele ette annan nõu tasuta oma kompentensi piires.
Kalju.
iglu
Uus kasutaja
Uus kasutaja

tere Kalju.
kaev asub jõgevamaal. rakked teinud kohalik kogemustega hinnatud mees. minu nimi pole ju ometi oluline, või on?
Kalju
külaline

Lugemata postitus Postitas Kalju »

Tervised iglule.
Maailm jaguneb kaheks - virtuaalne ja reaalne. Mina elan reaalses maailmas. Minu küsimuste mõte oli lihtne kui otsid abi siis anna kaevust ja kaevu asukohast võimalikult täpne kirjeldus samuti anna teada kuidas nõuandja igluga ühendust võtta saab. Mine ei eelda, et iglu teab kaevudest kõike. Keegi ei tea kõike. Asja mõte on järgmine - iglule peab vestluse käigus suunavaid küsimusi esitama. Vabandan kui ma Sinu privaatmaailma tungida proovisin. Mina oma talupojamõistusega tahtsin paremat aga vat mis välja tuli. Arvasin, et kui satun lähedalt mööduma põikan läbi raha ei küsi - isegi tehti liiga juba. Oleks vast mõni kaevukaevaja veel nõus omi mõtteid avaldama oleksid arusaamasid võrrelnud valinud endale armsama varjandi välja ja vahest oleks iglust saanud õnnelik kaevuomanik! On väga tähtis mida on kasutatud rakete valmistamiseks.
Sooja päikest iglule! Kalju tervitas.
Eurokaev
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Eurokaev »

Tere Iglu!
Kui ikka on kaevuga mure ja pole kedagi leidnud, võid meiega ühendust võtta
OÜ Eurokaev
+372 5367 3985, oueurokaev@gmail.com
Aitaksime meelsasti sul kaevu uuesti korda saamisega.
Päikest
Üller
iglu
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Kuu aega tagasi sai kaev puhastatud. Nüüd selle kuuma ja kuivaga 3 raket vett. Siiakanti on ju vaid paar tiba vihma meie kanti antud.
Aitäh kaevupuhastajatele!!
Ilusat suve kõigile!
Viimati muutis iglu, 16 Juul 2010, 10:46, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Lugemata postitus Postitas Hiid »

kes sul puhastas ja mis tegi?
iglu
Uus kasutaja
Uus kasutaja

sellele võib vastata puhastaja ise, kui ta seda soovib :)
Päikest!! :P
Vasta