Keskmine maalritööde maht kuus
-
- külaline
Keskmine maalritööde maht kuus
Lugemata postitus Postitas Külaline »

-
- külaline
Re: Keskmine maalritööde maht kuus
Lugemata postitus Postitas nessy »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas maaler6 »
kirjuta siia foorumisse 2 nädala pärast,vaatame kui kaugel nobekäsi oma töödega on.
jõudu
Lugemata postitus Postitas mrWilson »
Pidage meeles, et rõhk on sõnal keskmiselt.
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 6 korda
- On tänatud: 11 korda
Lugemata postitus Postitas Manowar »
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
- windo1
- Korralik postitaja
- On tänanud: 1 korda
Lugemata postitus Postitas windo1 »

-
- külaline

- windo1
- Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas aivar0102 »
Mis ruudu hinnaks tuli?nessy kirjutas:Unustasin juba ära, et pidin tagasisidet andma.Nimelt on maja pahtlitööd tehtud, laed värvitud, osaliselt tapeeditud.ja minu tubli maaler ei petnudki , tegin m2 arvutused ,leidsin mõned m2 juurde ja 250m2 kahe nädalaga valmis.
-
- Ehitusguru
...kuidas sellise kiire töö tulemus on, tahaks ka näha ja kui kõik on nii nagu peab, siis panen ameti maha!...ja loomulikult palju tuli m2 hind?nessy kirjutas:Unustasin juba ära, et pidin tagasisidet andma.Nimelt on maja pahtlitööd tehtud, laed värvitud, osaliselt tapeeditud.ja minu tubli maaler ei petnudki , tegin m2 arvutused ,leidsin mõned m2 juurde ja 250m2 kahe nädalaga valmis.
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
Lugemata postitus Postitas aivar0102 »
Paistab väga tubli maaler olevat.
-
- külaline
-
- Ehitusguru
noh 115.- ikka veidi rohkem, kui mehed siin räägivad, tavajutt on siin a`la 60-80.-/m2nessy kirjutas:sattusin lugema,et huvitab ruudu hind.Küsis alguses 120.-, kauplesin 115.- peale. Elan kaks kuud juba majas sees ja kõik on korras, ühtegi pragu pole siiani tekkinud, kuid maaler andis garantii ka, et kui tekib , tuleb tagasi ja teeb uuesti üle.Ja Manowarile muide, töö on tõepoolest hea, viriseda ei olnud küll millegi kallal.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Lugemata postitus Postitas Isetean »

Edu!
-
- Ehitusguru
...ja plaatija, kes on 20 aastat plaatimist teinud, suudab ühe vuugi teha 2mm, teine samas kõrval 4mm, kusjuures oli kvaliteetne plaat, ise vaatasime kõik üle!
...teine vend võeti väga kvaliteedinõudliku objekti peale, see lõikas kõik plaadid vesilõikajaga, valis selleks koha, kus olid laed ja seinad lõppvärvi all, kõik olid seda plaaditolmuse vee segu täis, mõtles, et pühib selle lumivalgelt laelt maha, aga määris rõõmsalt kõik laiali.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Lugemata postitus Postitas jan »
Mina olen täpselt vastupidine - korteri laed ja seinad on pesasid, lüliteid ja muid tehnikavidinaid täis. Vuuke pahteldan kolm korda, siis lauspahtel, lõpuks käin kolme (120, 150 ja 180) paberiga üle. Erilist tähelepanu saavad sisenurgad. Lihvimise ja pahteldamise ajal nurga alt 2x500W prosed ning kui kui eriline enesepiitsutamise päev, siis lasen veel pimedas ruumis 18W päevavalguslambi toruga lähedalt üle, see toob kõik vead eriti hullult välja. Njah, pole siis ime, miks mul asjadega nii kaua aega läheb...
Lugemata postitus Postitas Isetean »
No 180 -st ma pole kunagi kasutanud aga põhimõtteliselt sama teostus.Ma lasen enne lõppvärvi kandmist peremehel õhtul taskulambiga mööda maja ringi jalutada ja igale defektile mis ta leiab HARILIKUehituspliiatsiga ringid ümber vedada. ( Et ikka 100 % rahul olla ) Üks kord juhtus et unustasin sõna harilikpliiats ära ja hommikul olid markeriga veetud ringid mind ootamasjan kirjutas:Rahulolu on subjektiivne jah. Minu õde on näiteks selline, keda häirivad pisitikupesad (neid tohib olla täpselt nii palju kui minimaalselt vaja läheb) ja igasugused andurid nähtavates kohtades, Küll aga ei häiri teda see, kui vuugivõrk pahtlist läbi paistab, samuti on suva see, kas kipsplaadi kruvid paistavad värvi alt. Teeb ise maalingud seina peale ja on õnnelik - kunstniku hing.
Mina olen täpselt vastupidine - korteri laed ja seinad on pesasid, lüliteid ja muid tehnikavidinaid täis. Vuuke pahteldan kolm korda, siis lauspahtel, lõpuks käin kolme (120, 150 ja 180) paberiga üle. Erilist tähelepanu saavad sisenurgad. Lihvimise ja pahteldamise ajal nurga alt 2x500W prosed ning kui kui eriline enesepiitsutamise päev, siis lasen veel pimedas ruumis 18W päevavalguslambi toruga lähedalt üle, see toob kõik vead eriti hullult välja. Njah, pole siis ime, miks mul asjadega nii kaua aega läheb...

- windo1
- Korralik postitaja
Isetean kirjutas:No 180 -st ma pole kunagi kasutanud aga põhimõtteliselt sama teostus.Ma lasen enne lõppvärvi kandmist peremehel õhtul taskulambiga mööda maja ringi jalutada ja igale defektile mis ta leiab HARILIKUehituspliiatsiga ringid ümber vedada. ( Et ikka 100 % rahul olla ) Üks kord juhtus et unustasin sõna harilikpliiats ära ja hommikul olid markeriga veetud ringid mind ootamasjan kirjutas:Rahulolu on subjektiivne jah. Minu õde on näiteks selline, keda häirivad pisitikupesad (neid tohib olla täpselt nii palju kui minimaalselt vaja läheb) ja igasugused andurid nähtavates kohtades, Küll aga ei häiri teda see, kui vuugivõrk pahtlist läbi paistab, samuti on suva see, kas kipsplaadi kruvid paistavad värvi alt. Teeb ise maalingud seina peale ja on õnnelik - kunstniku hing.
Soovitaks maalriteibi tükikesi kasutada paranduste märkimiseks, ei määri seina ja hästi märgatavad.

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Nessy »

-
- külaline
Re: Keskmine maalritöö��t kuus
Lugemata postitus Postitas eedu12345 »

Lugemata postitus Postitas malleke1 »
jah see on õige kuuga saab tehtud500 m2 värvi alla minu töö kogemus ligi 10 aastadnessy kirjutas:Unustasin juba ära, et pidin tagasisidet andma.Nimelt on maja pahtlitööd tehtud, laed värvitud, osaliselt tapeeditud.ja minu tubli maaler ei petnudki , tegin m2 arvutused ,leidsin mõned m2 juurde ja 250m2 kahe nädalaga valmis.

Lugemata postitus Postitas arx »
Õige töökorraldus ongi selline et kõik peavad sõbralikult koos ühist asja ajama. Maalrid, puusepad, parketimehed, elektrikud, torumehed, plaatijad kõik tuleb korraga lahti lasta 50m2 korteri peale, siis hea habemesse muhelda ja vaadata kuis mehed kisklevad. Nalja peab ju saama!Manowar kirjutas:Ega ma ilma asjata sellel kvaliteedi ja hinnasuhte teemal sõna ei võta olen käinud ja näinud mustmiljon objektil, kus hind on maalritöödel 30% odavam, kui meie hinnad, lahkudes võib alalti habemesse itsitada, et palk on töö vääriline!
...ja plaatija, kes on 20 aastat plaatimist teinud, suudab ühe vuugi teha 2mm, teine samas kõrval 4mm, kusjuures oli kvaliteetne plaat, ise vaatasime kõik üle!
...teine vend võeti väga kvaliteedinõudliku objekti peale, see lõikas kõik plaadid vesilõikajaga, valis selleks koha, kus olid laed ja seinad lõppvärvi all, kõik olid seda plaaditolmuse vee segu täis, mõtles, et pühib selle lumivalgelt laelt maha, aga määris rõõmsalt kõik laiali.
Lugemata postitus Postitas mrWilson »

Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed