Häda küttesüsteemi lekkega

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
crist13
külaline

Häda küttesüsteemi lekkega

Lugemata postitus Postitas crist13 »

Mure selline, et maja küttesüsteemist kaob alates veebruarist 2009 pidevalt surve (u 0,1 atm 1 nädala jooksul). Tegemist kinnise süsteemiga, alumine korrus vesipõrandaküte, 2k radiaatorid + vesipõrand vannitoas. Katlaks ioon. Katlaruumis nähtavaid lekkeallikaid ei tundu plevat. Paigaldaja 4 tuule poole putku pistnud... Ehk on keegi teadjamees nii lahke ja tuleks pistaks ringidele manomeetri peale ja teeks kindlaks, kuhu vesi kaob ja soovitab, mida edasi ette võtta... Maja asub Kiilis. Minu tel: 51 44725.
Kalvis
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 316 korda

Re: Häda küttesüsteemi lekkega

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

Kui kinnisüsteem ja manomeeter näitab pidevat rõhu langu siis kaob vesi. Päris tihti tilgub mõni liitmik katlasõlmes, pead visuaalse vaatusega sealt üles leidma. Põrandaküttesüsteemis saab köetud põranda korral leida midagi termokaameraga, katkise toru ümber on soe laik.
Aleks
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas Aleks »

vaata, kas kaitseklapp on kuiv? Lekke koht ei pruugigi olla märg, lihtsalt ajab kaitseklapist välja, tilgub toru peale ja sealt aurab kohe ära. Mingid jäljed peaksid seal aga sel juhul siiski olema.
vanakala
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas vanakala »

kohale ei ole aega tulla ja küsimusi oleks palju aga võid helistada 56924916 ehk saan aidata telefonis. ise ei söenda enam hesistada sellisel kellajal aga mulle võib helsitada kuni kella 24.00 ja suurema rikke või avariikorral 24t. siis tallinna ja harju mk. piires
svensson
külaline

Lugemata postitus Postitas svensson »

millal süsteem on paigaldatud?
võibolla oli siiani süsteemis õhku, mis tasapisi sealt lahkub?
kui küttevee temperatuur langeb, langeb ka rõhk.
võibolla on viga ebapiisavas paisupaagis?

mul oli lihtsalt sama mure, kuid see lahenes - õhk pääses peale 2 aastat alles süsteemist välja...
kuna mu maakütteseade seisis vahepeal ca 2 kuud, langes kogu süsteemi vee temp niipalju, et rõhk langes 2 -peaaegu 0 ni
kui pumba jälle tööle sain - lasin rõhu 1-ni juurde, siis rõhk stabiliseerub 1,5 peal ja nüüd on jälle konstantne
Tauno 5000
külaline

Lugemata postitus Postitas Tauno 5000 »

crist13 kirjutas:Mure selline, et maja küttesüsteemist kaob alates veebruarist 2009 pidevalt surve (u 0,1 atm 1 nädala jooksul). Tegemist kinnise süsteemiga, alumine korrus vesipõrandaküte, 2k radiaatorid + vesipõrand vannitoas. Katlaks ioon. Katlaruumis nähtavaid lekkeallikaid ei tundu plevat. Paigaldaja 4 tuule poole putku pistnud... Ehk on keegi teadjamees nii lahke ja tuleks pistaks ringidele manomeetri peale ja teeks kindlaks, kuhu vesi kaob ja soovitab, mida edasi ette võtta... Maja asub Kiilis. Minu tel: 51 44725.
Kontrolli oma paisupaak üle, kui paisupaagi õhunipplist tuleb vajutades vett on vaja paak välja vahetada. 53416184
Vasta