Vana maja renoveerimine ehk puitfassaadi panemine
siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
Vana maja renoveerimine ehk puitfassaadi panemine
Lugemata postitus Postitas Tirtsuke »
Lugu siis siuke, et ees vanaisa maja renoveerimine. Tuleb paigaldada puitvooder, soojustust saab panna 7 cm ainult kuna sellised sain linnalt ettekirjutused (saab olla sama paks kui tepp plaat, mis hetkel seinas). Tegu siis puitmajaga miljööväärtusega alas ,mis hetkel krohvitud. Laudise alla läheks 265 ruutmeetrit. (aknad sisse arvestatud). Väga oleks vaja teada max hinda (tore kui läheb vähem ) palju läheb maksama materjal (puitkarkass, soojustus, tuuletõke + puitvooder, tellingud). Kindlasti puitvooder mitte plast ja nagu olen kuulnud Tikkurila värvid parimad. Lisaks siis kahe mehe tööraha. Eelnevalt vaja peksta maha krohv ja tepp-plaat Maja ise 1930-ndatest : paekivi keldriosaga, kivitrepikoda, 2 täiskorrust ja pööningu osa.
Re: Vana maja renoveerimine ehk puitfassaadi panemine
Lugemata postitus Postitas Isetean »
Saatsin PS-iTirtsuke kirjutas:Lugu siis siuke, et ees vanaisa maja renoveerimine. Tuleb paigaldada puitvooder, soojustust saab panna 7 cm ainult kuna sellised sain linnalt ettekirjutused (saab olla sama paks kui tepp plaat, mis hetkel seinas). Tegu siis puitmajaga miljööväärtusega alas ,mis hetkel krohvitud. Laudise alla läheks 265 ruutmeetrit. (aknad sisse arvestatud). Väga oleks vaja teada max hinda (tore kui läheb vähem ) palju läheb maksama materjal (puitkarkass, soojustus, tuuletõke + puitvooder, tellingud). Kindlasti puitvooder mitte plast ja nagu olen kuulnud Tikkurila värvid parimad. Lisaks siis kahe mehe tööraha. Eelnevalt vaja peksta maha krohv ja tepp-plaat Maja ise 1930-ndatest : paekivi keldriosaga, kivitrepikoda, 2 täiskorrust ja pööningu osa.

Lugemata postitus Postitas grossu »
kus kaugel siin eestis siis see objekt ka asuks?
KUI MA MIDAGI TEEN, SIIS TEEN MA SEDA NII, NAGU TEEKSIN MA SEDA ENDALE!!!
Lugemata postitus Postitas Tirtsuke »
Tallinn, Veerenni tn.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid