Kellel on aknad firmalt :UUED AKNAD
-
- külaline
Kellel on aknad firmalt :UUED AKNAD
Lugemata postitus Postitas lalala »
Ei soovita,väga tünga sain,täiesti ebakvaliteetsed,eriti sulused.On kellelgi veel kaebusi???
-
- külaline
Re: Kellel on aknad firmalt :UUED AKNAD
Lugemata postitus Postitas rena0 »
deem mina sain ka täiega tünga. Rõdu uks vajub ära, olen kolm korda kutsunud, need keeravad paari kruvi ja mõneks tunniks on korras, siis vajub jälle ära. Aga minu arvates ei ooe normaalne et ma pean kruvisid keerama kogu aeg...ise olen ka enda peale tige, et selle firma valisin... garantii ka läbi ammu. ei teagi mida teha, kruvin ust nüüd pidevalt:(
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas sulus »
ma võin täpselt öelda mis viga on,aga pean ise vaatama...rena0 kirjutas:deem mina sain ka täiega tünga. Rõdu uks vajub ära, olen kolm korda kutsunud, need keeravad paari kruvi ja mõneks tunniks on korras, siis vajub jälle ära. Aga minu arvates ei ooe normaalne et ma pean kruvisid keerama kogu aeg...ise olen ka enda peale tige, et selle firma valisin... garantii ka läbi ammu. ei teagi mida teha, kruvin ust nüüd pidevalt:(
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas McRicco »
tundub paigalduse viga või siis kui viimistlus siis ka võib olla viga seal...point et ei sätita uks õigesti loodi ning jäetakse lengi-kivi vahele diagonaaltoed paigaldamata...lihtne kontrollida...esimesel juhul on uks alt loodist väljas, hingepoolne nurk on allpool, kui diagonaal on puudu siis on vertikaalis leng vasakule-paremale suunas (mitte õue-tuppa suunas) loodist väljas. korrektne lahendus on ümberpaigaldamine, reguleerima võibki jääda sellistel puhkudel
Aknapaigaldaja
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit