Eterniit katuse vahetus kriisi ajal

eoru
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Eterniit katuse vahetus kriisi ajal

Lugemata postitus Postitas eoru »

Kevadine tervitus Pärnumaalt.On mõte vahetada vana eterniitkatus uue eterniitkatuse vastu. Katuse suurus umbes 380m2 ja see peaks tulema koos uue rooviga.Töö tegemise aeg umbes august -september.Mis hinnaga selline töö tehakse,materjal minu poolt.Riigist ma lugu ei pea.
AJ
külaline

Re: Eterniit katuse vahetus kriisi ajal

Lugemata postitus Postitas AJ »

Seal samas Pärnumaal Saugas asub väga korralik katusepaigaldaja- Kattex.
Ostsin seal märtsis soodsalt eterniiti ja ka paigaldust tellisin ka sealt.
Töö oli kiire ja korralik - 200m2 katust mehed tegid 4 päevaga.
Julgelt soovitan seda firmat! :thumbsup:
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Kõvad vennad jah! Hommikuti kell 5 on " Kattex"-i buss meestega jõe ääres kalal ja istuvad seal poole päevani ning samal ajal 200 m2 katust 4 päevaga nagu lipsti peal. :D
AJ
külaline

Lugemata postitus Postitas AJ »

Selle bussiga sõidab Kattexi töödejuhataja-hull kalamees Vova :D
See vend on päris korralik ja hea inimene-tänu temale olengi valinud katusepaigaldajaks just Kattexi.
:good:
Külaline
külaline

AJ kirjutas:Selle bussiga sõidab Kattexi töödejuhataja-hull kalamees Vova :D
See vend on päris korralik ja hea inimene-tänu temale olengi valinud katusepaigaldajaks just Kattexi.
:good:
Tegid sulle 4 päeva tööd. Sellest enamus ajast istus see Vova jõe ääres ja sina juba tead kui korralik ja hea inimene ta on . :D
Kipub kangesti enda reklaamimine olema ;)
rt6363
külaline

Lugemata postitus Postitas rt6363 »

alatu reklaam moes :)
Isegi tegin siin eriti sooduka ühele Saaremaa firmale, et saada puhata ja nende saarlaste töökvaliteeti vaadata.
Hiiumaal igatahes küsiti pärast objekti valmimist päris mitmele objektile nõu kuna kohalikud olid mingi ämbri maha pannud.
jääb loota, et saarlased, siis tegijamad :)
axl
külaline

Lugemata postitus Postitas axl »

Minu teada töödejuhataja ei pea alati kohal olema.Tööd peavad tegema alluvad.Mis kuradi komme on täis sittuda teisi,kui endast pole tegijat.Olen ise ka selle firma tänulik klient ja soovitan ka teistele nende teenuseid.Jõudu ja jaksu Vovale ja Tema meeskonnale.
Tänulik klient.
Isetean
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas Isetean »

axl kirjutas:Minu teada töödejuhataja ei pea alati kohal olema.Tööd peavad tegema alluvad.Mis kuradi komme on täis sittuda teisi,kui endast pole tegijat.Olen ise ka selle firma tänulik klient ja soovitan ka teistele nende teenuseid.Jõudu ja jaksu Vovale ja Tema meeskonnale.
Tänulik klient.
Kas keegi veel siit välja luges, et Kattex-i maha tehakse? Mina igatahes mitte! Küll aga enda reklaamimist. Sa võid oma külastaja nimetust jäädagi muutma ning muudkui soovita ja soovita :D
insener22
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas insener22 »

Mõtetu vaidlus. Kes asja teab, siis tööde juhataja headus sõltub sellest, kui hästi ta organiseerib asju. Järelikult, kui tal on aega kalal olla, mõistab enda tööd teha. Ise ka kunagi betoonitööde juhataja olnud ja seega teema tuttav.
Külaline
külaline

Ma teeksin ära 85 eek/M2, eeldusel, et katus väga ära pole vajunud. See hind sisaldab uute roovide paigaldust, loodimist ja uut eterniiti peale. See siis on ainult töö hind. katusemees@gmail.com
kalmer75
külaline

Lugemata postitus Postitas kalmer75 »

Kuidas vana katus maha võetakse? KUI tervelt siis läheb aega rohkem ja hind hoopis teine.Eterniit maha,vana roov ära.Arvan,et kile alla,liist,roov ja siis eterniit. 100 eek ruut oleks nõus tegema.Muidugi kõigepealt peaks katust lähemalt nägema. kalmer.otsus@mail.ee
roof
külaline

Lugemata postitus Postitas roof »

Külaline kirjutas:Ma teeksin ära 85 eek/M2, eeldusel, et katus väga ära pole vajunud. See hind sisaldab uute roovide paigaldust, loodimist ja uut eterniiti peale. See siis on ainult töö hind. katusemees@gmail.com
:hello: kus see raske aeg on....... kui nii odavalt müüakse ennast :jooma
konn
külaline

Lugemata postitus Postitas konn »

roof kirjutas:
Külaline kirjutas:Ma teeksin ära 85 eek/M2, eeldusel, et katus väga ära pole vajunud. See hind sisaldab uute roovide paigaldust, loodimist ja uut eterniiti peale. See siis on ainult töö hind. katusemees@gmail.com
:hello: kus see raske aeg on....... kui nii odavalt müüakse ennast :jooma
Raskel ajal mõistlikud inimesed just hindu alandavadki, et oleks mõnigi klient, mitte ei istu oma ropu hinna otsas ilma tööta. See on sama hea nagu soovisime minna saarele puhkama, uurisime, palju öömajale kuluks. KÕIK turismitalud ütlevad, et ei, meil selleks nädalavahetuseks kliente pole, aga öö eest küsivad inimeselt 300-400 krooni. Küsin, kas alla ei saaks, et kui kedagi teil nagunii pole tulemas sel nädalavahetusel, ja mis öeldakse: EI SAA! Istugu siis seal oma roppkalli öömaja hinnaga, lollakad.
Mõistusega inimene saab aru, millal on õige hetk vähem raha küsida, et üldse mingit sissetulekut oleks.
Sama kehtib ehituses, teen praegu remonti majas ja näen, milliseid lambaid on. Raudkindlalt keelduvad oma hinnast alla andmast ja tööd pole, no mina neid ka ei võta ja üleval pidama ei hakka. Samas võtsime praegu mehe, kellega oli võimalik hinna osas läbi rääkida, saime mõistlikule kokkuleppele ja tulemus on siiani väga viis.
kopikakoi
külaline

Lugemata postitus Postitas kopikakoi »

Mis oleks praegu ehitusmehe tunnihinnaks üldtöödele ja mis ta oleks augustikuul,kindlasti kliendile veel soodsam. Selge see,et parem varblane peos kui vares katusel
Vasta