Plaatimise hind

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
mehike
külaline

Plaatimise hind

Lugemata postitus Postitas mehike »

Palju oleks normaalne küsida plaatimise eest kortermajas kus on neli sektsiooni ja kõik on vaja ära plaatida alates esimesest korrusest.
Imre
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Imre »

mida mõtled sektsioonide all,trepikoda,trepi plaatimine üldjuhul ikka kallim kui tava plaatimine
Väga harva saadaval.
mehike
külaline

Plaatimise hind

Vaja plaatida trepid ja vahekohad
Imre
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Imre »

Ega alla 170 eriti ette ei võtax.
Väga harva saadaval.
Argo
külaline

Lugemata postitus Postitas Argo »

Huvitav sell paistad olevat,miks sa teiste käest sellist asja küsid?Tegema hakkad ju sina ja oma hinda peaksid sa ikka ise teadma või mis?Oled ikka varem asjaga üldse tegelenud?Kui tegelikult pole aga leidsid endale hea jobi,siis mina soovitan küsida 50.-m2,pärast endal odavam tehtus sitt kinni maksta .Jõudu tööle! :lol:
plaadikunn
külaline

Lugemata postitus Postitas plaadikunn »

argoga täiesti nõus kui asjast aimu ei ole siis ära parem tee!
mehike
külaline

Plaatimise hind

Ega ma tegema hakka ma tahan et mul tehakse tahtsin lihtsalt hinnaga kurssi viia ennast aga nagu näha siis siis abi ei saa kui mingid lollida hakkavad arvustama :evil:
Kasutaja avatar
reggie
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

targad

Lugemata postitus Postitas reggie »

Siin foorumis paistab yldse olevat tarku, kes su kirjavigu loevad ja muidu kõvad ehitajad on. Mina ka ei tea paljude asjade hindasid-selleks see foorum ongi ju? :?
Kysida võid alati rohkem ju, oleneb ka linnast.
Argo
külaline

Lugemata postitus Postitas Argo »

Kulla reggie,sa loe kõigepealt seda kuidas oli küsimus esitatud ja siis hakka alles edasi rääkima aga kõigepealt õpi ka lugema,selge? :idea: Sellega olen nõus ,et foorumid on asjade arutamiseks ja ma küll ei saa aru ,et oleksin midagi valesti teinud.Andsin inimesele head nõu,et kui pole oskaja siis ära suurelt ette võta.Vot asi selles ongi ,et esiteks polnud küsimusest võimalik kahtepidi aru saada ja teiseks on palju "ehitajaid"kes viivad ennast siin hindadega kurssi ja siis lähevad mainet sittuma .Sinul aga soovitan enne lugeda ja siis sõna võtta :!:
Plaadipoiss
külaline

Lugemata postitus Postitas Plaadipoiss »

Paistavad nagu vennad olema,üks ei oska kirjutada-teine lugeda,aga solvuma on mõlemad kiired.Kuidas saab töö tellijana küsida plaatimisele tööraha hinda? :roll: Küsib ikka plaatija, sest tellija asi on kas küsitud hinnaga nõustuda või mitte!
Kasutaja avatar
reggie
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas reggie »

Plaadipoiss kirjutas:Paistavad nagu vennad olema,üks ei oska kirjutada-teine lugeda,aga solvuma on mõlemad kiired.Kuidas saab töö tellijana küsida plaatimisele tööraha hinda? :roll: Küsib ikka plaatija, sest tellija asi on kas küsitud hinnaga nõustuda või mitte!

Julgen pisut vaielda-selleks, et nõustuda, pead sa ju ikka umbeski hindasid teadma? Ma ei mögisenud mitte kirjavigade üle vaid vastuste. Inimene tahtis hinda teada saada. Endal on ka varsti plaatijat vaja ja seetõttu teema huvitab. Ma ei pea seda teemat ainsana silmas. Enam vähem kõikkide sarnaste teemade all on pakkumised a la 1)kysi sada 2) ainult loll teeb sajaga,mul sõber jaan tegi 250 ja nii peabki 3) ma võin 25 ära teha jne. Objektiivset infot on vähe.
Seega palun mitte solvuda, sest mu vastus polnud sellena mõeldud.
To Argo: Jäi vist tõesti üks lause kahe silma vahele (vabandused :oops: ) aga mõte jääb samaks.
plaadikunn
külaline

Lugemata postitus Postitas plaadikunn »

Plaatimis firmad maksavad 120-140eek-m2 plaatijatele,suurtel põrandatel muidugi teised hinnad ja objekte on nõrkemiseni,kui omalkäel tööd tehakse siis hinnad suuremad.
AURUM
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas AURUM »

Plaatijaks ei sünnita,ikke õpitakse.Kust muidu need targutajad ikke tulevad
simson
külaline

Plaatimine

Lugemata postitus Postitas simson »

Ma arvan ,et huupi ei saa siit mingit hinda.Kõik oleneb aluspinna töödest,plaatidest,töö keerukusest ja paljust muust.Ära ka kõige odavamat töömeest püüdma mine pärast on mured.Oleneb muidugi tööst aga kusagil 150m2 peaks sa küll midagi leidma.
kapten.
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: Plaatimine

Lugemata postitus Postitas kapten. »

Ma arvan ,et huupi ei saa siit mingit hinda.Kõik oleneb aluspinna töödest,plaatidest,töö keerukusest ja paljust muust.Ära ka kõige odavamat töömeest püüdma mine pärast on mured.Oleneb muidugi tööst aga kusagil 150m2 peaks sa küll midagi leidma.

Ja jutt jumala õige.
Vasta