Korsten õue

Kõik teemad ahjude, kaminate, korstende kohta
leiutaja
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: Korsten õue

Lugemata postitus Postitas leiutaja »

Aru ma ka ei saa. Lükkab ennas üles ja siis tõmbab saba järgi, Ja lõpuks roomab korstnast välja nagu vihmauss :)
leiutaja
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Olen vahepeal niipalju targemaks saanud, et kui osta meterjal korstna kesta jaoks, korstnatoru, vill ja vibokruus sinna sisse, siis ei tule korsten sugugi odavam kui osta moodulkorsten. Vahe on ainult selles et ühe tegemiseks kulub kordades rohkem aega. Kas keegi oskab öelda mida kujutab endast Schiedeli Isokern korsten ja kas see kannatab õue panna kui maakivi ümber laduda?
leiutaja
Uus kasutaja
Uus kasutaja

[quote="kaminahi"]Kuna sellise korstna sisemine suitsutoru on väliskestast soojusisoleeritud ,pluss väline aktiivne jahutus, siis pole minu arvates mingit vastunäidustust lappida korstna tellisvooder lausa kiviseotises seina müüritisega. Halvema kartuses võib küll seotise teha traatankrutega kuid vundament peaks korstnal olema mõlemal juhul ühine. Kui aga lahendada korstnaehitus metallist moodulkorstnana, siis leiate müügifirmade kodulehelt ka kinnitusviisid. Ikka seina külge kinnitatult , kui ei taha trosse vedada

Mis võib juhtuda kui korsten on seinaga ühendatud:
http://www.eng-tips.com/viewthread.cfm? ... 515&page=1
kaminahi
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 398 korda
On tänatud: 194 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kaminahi »

leiutaja kirjutas:
kaminahi kirjutas:Kuna sellise korstna sisemine suitsutoru on väliskestast soojusisoleeritud ,pluss väline aktiivne jahutus, siis pole minu arvates mingit vastunäidustust lappida korstna tellisvooder lausa kiviseotises seina müüritisega. Halvema kartuses võib küll seotise teha traatankrutega kuid vundament peaks korstnal olema mõlemal juhul ühine. Kui aga lahendada korstnaehitus metallist moodulkorstnana, siis leiate müügifirmade kodulehelt ka kinnitusviisid. Ikka seina külge kinnitatult , kui ei taha trosse vedada

Mis võib juhtuda kui korsten on seinaga ühendatud:
http://www.eng-tips.com/viewthread.cfm? ... 515&page=1
Ei pea sinu korstna ehituseks antud enda arvamust selle pildiga seotuks, samuti saaks lisada kümned pildid korralikust tulemusest.
Raske arvata sinu muutuva valiku juures aga vundamendi pead laskma ikkagist rehkendada, tuleb see korsten õue või tuppa, tellisvoodriga või moodul paevoodriga. Kui aga küsimus ka just hinnas, siis tuleb küsimusi ja vastuseid veelgi juurde.
Hea tava on arvustada inimeste mõtteid ja arvamusi, mitte isikuid endid, ning oma arvamusi argumenteerida.
tel. 54514881 OÜ Ahjumaailm, http://www.ahjumaailm.ee
koostöös http://www.unibuild.ee
------------------
www.ehituspenskarid.com
leiutaja
Uus kasutaja
Uus kasutaja

:) Näe saingi Su ikkagi rääkima. Arvasin et oled solvunud mu viimase kommentaari peale. Oled siiski palju head nõu ka andnud. Naine arvab mul samamoodi, et pidevalt valik muutub. Aga niikaua kui veel ei ehita on ju tark mõelda. Kui juba segu valmis siis on hilja. Kas selline korstna vajumine ei võiks olla tingitud just sellest, et korstna vundament on ühest otsast maja vundamendiga koos ja korsten ei vaju ühtlaselt kuna maja vundament hoiab ühte serva kini ja teine vajub. Korstna vundamendiga sain hakkama. Üks koolivennast ehitusinsener aitas. Tulebki 1.5x1,5 x1,5 . Aga arvas et maja vundamendiga ei maksa siduda. Maakive täis, vibraga segu vahele ja peale20 cm armeeritud plaat. Oleks hea meel kui kommenteeriksid ikkagi seda Isokern moodulit. Sel ei ole ju soojustust sees aga õhuvahe on. See ehitusinsenerist sõber laiutas käsi ja ütles et ei ole kogemusi sellega.Kas tuleks mingi vill ka korstna ja maakivi vahele paisumismaaks panna? :D Pinnas on juba välja visatud ja vundmendi krav käsil. Valan liivapadja peale 30x50(sina paksus) vundamendi maaga tasa ja sinna peale 50 cm maakivi vundamenti. Nurgad laon. Kui midagi valmis siis panen pildid ka.
Vasta