Lisan ka paar pilti, et anda aimu olukorrast - paneelivahed on ebatasased ja koledad.
Tegu 20-ruutmeetrise toaga.
Lugemata postitus Postitas triipriit »
Lugemata postitus Postitas Manowar »
Lugemata postitus Postitas harry1 »
Lugemata postitus Postitas iffoniff »
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Mina ei loe pildi pealt välja kuskilt, et nihe on 2-3 cm ja kui ülemistel naabritel juhtub uputama, siis pole vahet, kas seal on kipsplaadist tehtud lagi või tasandatud, remont tuleb niikuinii ette võtta.urmasr kirjutas:Minu arvates on õigus nii Manowaril kui ka Ifoniff-l.Selliseid 2-3cm nihkeid on raske ainult jämepahtliga hajutada,on vaja vist kerget krohvimist-hajutamist,aga kui juhtub ülemistel naabritel kogemata veeavarii,siis kardan,et peale seda ei taha see krohvimine ja viimistlus seal laes eriti püsida(sülitage 3x üle õla,et seda ei juhtuks).Ifoniff-i variandi puhul on viimstlemine lihtsam,kuid lisandub kipslae tegmine.Rahaliselt tulevad mõlemad variandid enam-vähem 50:50,kuid uue lae tegemisel puhul on tulemus minu arvates ilusam kui Manowari pakutud optiline petmine,mis ei tähenda seda,et lõppefekt oleks silmale inetum vaadata.Küsige ikka võimalikult paljude oma eriala valdavate töömeeste-spetsialistide arvamusi.Jõudu!
Lugemata postitus Postitas windo1 »
Lugemata postitus Postitas harry56 »
Lugemata postitus Postitas külaline 2 »
Kle, sõida seenele oma Saviliivaga, nüüd sai mees targaks, kui ühes kohas on kehva tööd tehtud, siis sina viskad seda jama, vast kõigile nina peale, kes soovitaksid tasandada, see 1 paneel seal ära.külaline 2 kirjutas:Loe sellest, mis juhtus Saviliival! Just sarnased laed olid tasandatud ja kukkusid alla, nii et ainus mõistlik lahendus on kipsplaadist lagi.
Lugemata postitus Postitas külaline 2 »
Lugemata postitus Postitas harry1 »
Kle, kus neid käitumiskursusi võtta saaks?...oleks hirmsasti huvitatud!külaline 2 kirjutas:Lp. manovar.
Esiteks võiksid sa minna käitumiskursustele!
Teiseks, kui sa oleksid kursis Saviliiva probleemiga, siis peaksid teadma, et seal ei olnud tegu lihtsalt halva tööga, vaid seal eirati ehitusfüüsikat, st. krohviti eelpingestatud laepaneele. Paraku nendel pindadel krohv ei püsi.
Kolmandaks on mul meeles, et sina olid see mees, kes kunagi siinses foorumis soovitas küsijal teha eelpindestatud laepaneelidel Mp tasandust, oli päris lahe soovitus! Nii, et mõned soovitused on kasulik endateada jätta. Aga kõike head ja edu edaspidiseks! Ja edasi vaielda ei ole mul plaanis.
Harry, kirjaoskus sul kiita pole, samuti pakud sa ennast igale tööle, mis siin foorumis pakutakse, oleks isegi huvitatud, mis ala mees oled?harry1 kirjutas:nüüd tuleb välja mis töömehed siin on,nii et olge ettevaatlikud selliste vendadega nagu VÕRNO ütles oma saates TÕEHETK.![]()
Lugemata postitus Postitas roofman »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas Lucyfer »
Lugemata postitus Postitas Lucyfer »
Täitsa õige jutt! See ,et pannel on eelpingestatud ei vähenda mingil määral nakkumist!!!Külaline kirjutas:Jutuks hea küll aga eelpingestatud paneelidel tekivad deformatsiooni praod ei saa kuidagi põhjustada viimistluskihi nakke halvenemist .
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025