Alumiinium radikad 500mm
küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
Alumiinium radikad 500mm
Lugemata postitus Postitas Sarikas »
mida head või halba võiks arvata alumiinium radikatest,näiteks kui võrrelda plekki ja alukat.
Re: Alumiinium radikad 500mm
Lugemata postitus Postitas Aleks »
ei roostetaSarikas kirjutas:mida head või halba võiks arvata alumiinium radikatest,näiteks kui võrrelda plekki ja alukat.
Lugemata postitus Postitas Sarikas »
kui soola keskkütte süsteemi ei lase siis kestab plekk ka aasta kümneid aga kas on vahet näiteks õhu liikumises maha jahtumises jne.Kui kellelgi on näiteks alumiiniumid siis võiks arvamust avaldada. 

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Alu. radikad täitsa norm. läheb kiirelt soojaks annab norm. sooja. Ise olen rahul 

Lugemata postitus Postitas jan »
Võiksid otsingut kasutada, nendest radikatest on siin juba üksjagu kirjutatud. Mulle meeldib Al radikate välimus, kergus. Võrreldes plekkradikatega ka vastupidavus korrosioonile. Malmradikatega võrreldes on aga miinuseks see, et vee mühin kostab päris tugevalt läbi suures majas, kus vesi uhab kiiresti käia ühetorusüsteemis.
Lugemata postitus Postitas ishwar »
Kunagi sai teploimpordist ostetud omale korterisse 2 radiaatorit, mitte keegi ei rääkinud et ph tase üle 8 ei tohi olla ning kui on siis garantii ka ei kehti, nüüd sai 2 aastat hiljem nagu oinas uuesti uued radiaatorid osta, seekord otsustasin terase kasuks.
Kas uurisid, mis põhjusel see pH sul üle 8 oli? Ja kuidas radikad ära lõppesid - st kus kohast lekkima hakkasid?ishwar kirjutas:Kunagi sai teploimpordist ostetud omale korterisse 2 radiaatorit, mitte keegi ei rääkinud et ph tase üle 8 ei tohi olla ning kui on siis garantii ka ei kehti, nüüd sai 2 aastat hiljem nagu oinas uuesti uued radiaatorid osta, seekord otsustasin terase kasuks.
Lugemata postitus Postitas ishwar »
Kuna Tallinna vesi ei pidavat piisavalt palju pehmendama. PH pidi kõikuma 7-10. Korter Pallasti tänaval.jan kirjutas:Kas uurisid, mis põhjusel see pH sul üle 8 oli? Ja kuidas radikad ära lõppesid - st kus kohast lekkima hakkasid?ishwar kirjutas:Kunagi sai teploimpordist ostetud omale korterisse 2 radiaatorit, mitte keegi ei rääkinud et ph tase üle 8 ei tohi olla ning kui on siis garantii ka ei kehti, nüüd sai 2 aastat hiljem nagu oinas uuesti uued radiaatorid osta, seekord otsustasin terase kasuks.
Tegelikult lõppes 1 radiaator, seda siis keskelt ja küljepealt (seal kus paksus kõige õhem). Aga vahetasin kohe mõlemad. Et soovitan enne vee karedust kontrollida kui pappi hakkad alla panema,

No mul endal on kuus Calidori radikat juba kolma aastat seinas olnud. Samas maja on eraldatud süsteemiga ka, Tallinna Vee sodi voolab ainult soojusavahetis. Tundsin lihtsalt huvi.ishwar kirjutas:Kuna Tallinna vesi ei pidavat piisavalt palju pehmendama. PH pidi kõikuma 7-10. Korter Pallasti tänaval.
Tegelikult lõppes 1 radiaator, seda siis keskelt ja küljepealt (seal kus paksus kõige õhem). Aga vahetasin kohe mõlemad. Et soovitan enne vee karedust kontrollida kui pappi hakkad alla panema,
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas progresiivne »
ishwar ,arvan et ostsid heliosed.Kasti peale oleks vaja olnud vaadata ,kus kohas kaup toodetud.Mina küll ei leidnu tootja nime mis olid hallis pakendis.See on Permis toodetud kaup.
Olen rahvale Calidori ropult paigaldanud,tõesti hea kaup.Kõik oleneb veest ja metalli sulamist.
Olen rahvale Calidori ropult paigaldanud,tõesti hea kaup.Kõik oleneb veest ja metalli sulamist.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu