Paekivi müüridega hoone.

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
taastaja
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 12 korda
On tänatud: 20 korda

Re: Paekivi müüridega hoone.

Lugemata postitus Postitas taastaja »

Nagu mina olen aru saanud, on sul see hoone ikka võrdlemisi madal . Oli seest 2,6 m ainult. Palju on väljast laetaladeni? Ja kas oled juba aru saanud, et milleks see algselt üldse ehitatud?
ärge sõimake,aidake mind.
hundipoeg
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas hundipoeg »

taastaja kirjutas:Nagu mina olen aru saanud, on sul see hoone ikka võrdlemisi madal . Oli seest 2,6 m ainult. Palju on väljast laetaladeni? Ja kas oled juba aru saanud, et milleks see algselt üldse ehitatud?

:hello:

väljast laetalade otsteni 2,8 m. see on üks osa suurest mõisa rehest. enamus kahjuks lõhutud ja ka selle müüri pealt on minu teada 0,5 m madalamaks võetud.
Paremat homset Teile ja konkurentsivõimelist sissetulekut mulle!!
taastaja
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 12 korda
On tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas taastaja »

Kui endale elamiseks maja tahad, siis ehita see sinna kõrvale, samas stiilis, et selle ansambliga kokku passiks...ja sa ei kahetse... Aga, kui arvad, et selle soojustamine tulemusi annab, siis mina võtan alati mütsi maha selliste vanade traditsioonide jätkajate ees kes tahavad ürgset elu nautida... Peaasi, kui ise rahul oled, me võime ju haukuda mida tahes, seda enam, et pole isegi vastavaid kogemusi ega teadmisi ..
ärge sõimake,aidake mind.
hundipoeg
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Re: Paekivi müü�dega hoone.

taastaja kirjutas:Kui endale elamiseks maja tahad, siis ehita see sinna kõrvale, samas stiilis, et selle ansambliga kokku passiks...ja sa ei kahetse... Aga, kui arvad, et selle soojustamine tulemusi annab, siis mina võ�n alati müt� maha selliste vanade traditsioonide jätk�ate ees kes tahavad ürgs� elu nautida... Peaasi, kui ise rahul oled, me võime � haukuda mida tahes, seda enam, et pole isegi vastavaid kogemusi ega teadmisi ..
[[/quote]

Endale elamiseks ikka! aga miks ma pean maja sinna kõrvale�hitama?? Kui neist stiilsetest seintest asja ei saa, siis tellin buldooseri ja teen sama kohapeale ikka. Ehk saan vähemalt�eid kive kasutada? Aga kui palju soojustust ning millist peaks neile müüridele��ema, et oleks aastaringselt hubane sees elada? Ideaalne oleks soojustus vast väljapoole �nna? :scratch:
jan
-
On tänanud: 24 korda
On tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas jan »

Kõige õigem oleks ikkagi soojustada väljast. Lammutama pead aga seda nurka, kust see kivimüür maja seinaga liitub, et sealt soojustada saaks. Või siis liigud soojustusega mõnda meetri või pooleteise võrra edasi ka mööda seda kivimüüri (sead pead ka pealt soojustama). Aga nagu öeldud, pöördu SRIK-i poole. Informatsioon on väga konstruktiivne.
hundipoeg
Korralik postitaja
Korralik postitaja

jan kirjutas:Kõige õigem oleks ikkagi soojustada väljast. Lammutama pead aga seda nurka, kust see kivimüür maja seinaga liitub, et sealt soojustada saaks. Või siis liigud soojustusega mõnda meetri või pooleteise võrra edasi ka mööda seda kivimüüri (sead pead ka pealt soojustama). Aga nagu öeldud, pöördu SRIK-i poole. Informatsioon on väga konstruktiivne.

tänud! seda, et väljast soojustamine kiviseina puhul parem olen juba aru saanud. kahjuks muidugi varjab see selle paekiviseina välise ilu. selle seinanurga mis vajast eemaldub lõhkumisega see jama, et esiteks on see kunagi ühes tükis lapitud ja teiseks tuleks siis lõhkuda kahe hoone vaheline aed, mis nüüdseks nii kahe meetri kõrgune kunagi, aga oli meetri jagu kõrgem ja selle hoone sein, millest nüüd ühte osa seda 10,5x6,5 (sisemöötmed) soovin elamiseks kohendada.
jan
-
On tänanud: 24 korda
On tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas jan »

Aga sa jätad paekivi ilu sissepoole hoopis. Ja selle kivimüüri osas ma mainisin, et alternatiiv lammutamisele oleks soojustusega mööda seda kivimüüri pooleteise meetri võrra edasi liikuda mõlemalt poolt ning ka pealt.
Vasta