Tere!
Plaanis puitmaja alumise korruse põrandatele paigaldada põrandaküte - betoonpõrandavalu , kumb tuleb kokkuvõttes odavam , kas laudpõrand või naturaalparkett - laudpõranda m2 odavam , kuid kulutused - laudade jäägid, põranda liimimine betoonile,põrandalihvimine,õlitamine ? Naturaalparketi m2 kallis , jääb sinna 600 - 800 kr kanti/m2 juba valmis toode õlitatud või lakitud ja saab vist paigaldada ujuvpõrandana?
Kumb valida?
Tänud soovituste eest.
Täispuit männilaudpõrand VS naturaalparkett
põrandad, põrandatööd
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 15 korda
- On tänatud: 40 korda
Re: Täispuit männilaudpõrand VS naturaalparkett
Lugemata postitus Postitas Rostfrei »
Kasuta otsingut. Seda asja on lahatud nii ja naa.
Otse betoonile liimimise poolelt olen mina tuttavate pool nähtu põhjal skeptik. Eelistan parketti.
Otse betoonile liimimise poolelt olen mina tuttavate pool nähtu põhjal skeptik. Eelistan parketti.
Lugemata postitus Postitas KopKop »
Praeguses surutises saab palju odavamalt materjali kätte kui ei ole just midagi erilist silmas peetud. Negatiivsena võiks välja tuua tehases õlitatud põrandate õlikihi paksuse. Isiklikult soovitan peale paigaldamist antud põrand kohe õlitada.'
Parimatega,
Marko
Parimatega,
Marko
- puidufoorum
- Uus kasutaja
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas puidufoorum »
Julgeksin enne valiku tegemist mõelda, kui suure kasutusega saab põrand olema. Nimelt on männilauad suhteliselt pehmed, millega iganes neid siis ka tugevamaks ei töödelda. Seega tuleb põranda eksplauteerimisel kindlasti arvestada, et näiteks naisterahvad on kontsadega käies jätavad maha teeraja, koera küüned muljuvad väga kergesti puidu pehmed koed ja tulemuseks põrandapinna "lainetamine". Lisaks muidugi päikese käes värvi punakaks muutumine.
Eelpool olevast lähtuvalt julgeksin valida naturaalparketi mõnest tugevamast puidust (jatoba).
Eelpool olevast lähtuvalt julgeksin valida naturaalparketi mõnest tugevamast puidust (jatoba).
Vali puit! Puit on looduslik ja taastuv materjal! Kõik puiduaalased küsimused - Puidufoorumist! http://foorum.saematerjal.com
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu