Kerise garantii

saunad, santehnika, boilerid jne
tarvo29
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Kerise garantii

Lugemata postitus Postitas tarvo29 »

Tere,

Teema siis selline, et ostsin 1 aasta ja 3 kuud tagasi endale Helo 16 saunakerise, u 10 m3 saunale, mis oli uus ja korralikult soojustatud. Sauna kütsin u. 2 korda, harva ka 3 korda nädalas või vähem ja mõni nädal ei kütnudki. 3 nädalat tafgasi otsustasin, et vahetan kivid ära ja kui ma kivid maha ladusin, märkasin kerise peal auku (kivinurk oli sisse vajunud ja raud ise oli õhuke) ja hiljem märkasin ka allpool samasugust auku. Kütnud olen ainult puudega, mitte midagi muud pole ahju toppinud. Garantii on 2 aastat. Siis nädal hiljem tuli mees, tegi pildid ära ja ütles, et sellist asja pole varem näinudki, vaatas ka soojustuse ja ruumi suuruse üle (mis olid korralikud) ja lahkus. Nüüd helistati ja tehti pakkumine, et me oleme nõus teile andma suurema kerise (helo 20), mis maksab 3500 poes 2500-ga. Ja põhjenduseks oli ülekütmine. MIda peaks tegema?
Külaline
külaline

Re: Kerise garantii

Lugemata postitus Postitas Külaline »

tervist, olen ise sauna keriste tootja ja mulle tundub selle mehe jutt õige ning alternatiiv mis pakuti igati mõistlik. ei tea nüüd täpselt palju selle helo ahju lagi passi järgi olema pidi. kuid ülekütmise oht on olemas. kuid ennem kui otsustad midagi siis võiksid võtta kusagilt teisest firmast arvamuse, kes ka tegeleb saunakeristega - parem tootjalt. Eestis neid tegijaid on ning äkki mõni viitib pilgu peale visata? teaks kus sa asud võin isegi läbi hüpata.
Vasta