Peale ukse paigaldamist jäid paremapoolse piida ning ülemise piida vahel olevad vahemikud suhteliselt väiksed - need lasin makroflexi täis. Mure tekkis just aga vasakpoolse piida ja seina vahele jäänud praoga - see on oma 15cm lai. Makroga nii laia horisontaalset vahet täita ei ole vist mõistlik. On kellelgi ideid, soovitusi?
Samuti küsiks ära siis kohe teise küsimuse. Seinad on mul nimelt sellised, et keskel on sein puidust ja selle peal on iga tüki maa tagant õhuksed puitliistud - peal on midagi kipskrohvi sarnast ja ma eeldan, et need puitliistud on selle jaoks, et paneku ajal hakkaks krohv paremini seina? Mure tekib siis selle koha peal, et nüüd kui mul ülemise piida ja seina vahel on oma 2-3cm makrot siis mis ma sinna makro peale panna saaksin? Tavaline kipskrohv millega ma siiamaani suuremad tasasused ja tühimikud täitnud olen (knauf rotband) arvatavasti makror peale ei hakka ju? Samuti vana ukse lõhkumisega pudenes ukse äärtest maha ka mingi osa vana krohvi mis seina peal oli ja nüüd vaatab näkku mulle sealt toosama puusein - kas selle peale hakkab too krohv? Ise eeldasin jällegi, et mitte aga ometigi too praegune krohv mis seal praegu on on ju kuidagi sinna külge saadud.
Ettetänades igasuguse abi eest