Soovitage pahtlit.

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
Trumminahk
külaline

Re: Soovitage pahtlit.

Lugemata postitus Postitas Trumminahk »

To TRUMM;

Loe postitust mis saadetud 06 märts ja oma vastust 07 märts. :banghead: Uskumatu vend,loll aga järjekindel ! Pead oma kasutajanime trumminahaks muutma :D
trumm
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas trumm »

ma kahjuks ei saa oma nime enam trumminahaks muuta. vähe sellest, et ma seda ei soovi, on keegi selle endale juba välja valinud :good: . ja sellise suhtlusviisi alusel ma enam ei imesta, et eesti ehitajatest ja nende mentaalsest kapatsiteedist selliseid legende räägitakse, et tellijad esialgu uskuda ei taha :mrgreen:
ja tänan, aga kindlasti ei ole ma selliste tegelaste vend. ega õde.

muig.

a muidu, kui kedagi huvitab, siis rautakeskos on märtsis sheetrocki pahtlitele hea hind. nii sinisele kui ka rohelisele. mingeid muid vikerkaarevärve nad ei müü. khmm.
maaler41
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas maaler41 »

Gelo kirjutas:Pahteldan kipsplaati , vuuki ja kruvipeadele panen vist Knauf Unifloti võrk muidugi alla.
Siis tavaliselt olen teiseks kihiks pannud LR+ Vetoniiit ja lauspahteldust mitte tehes pole tulemus eriti hea kui läheb värvi alla.
Millist pahtlit soovitaksite teise kihina kasutada kui ma lauspahteldust ei tahaks teha.
Oleks tänulik targa nõuande eest. :D
Vuugid Uniflotiga(võrk ka muidugi).Lauspahtlit soovitan kindlasti ja selleks oleks hea Sheetrock.Vuukidele ehk lisakiht Sheetrocki,enne lauspahteldust.Kontrollida saab pahtlilabidaga,et vuugid ikka ilusti täis oleksid.Kruvipeadele ka Uniflot.Kuid kuna Uniflot kuivab kiirest ja teda on suht raske lihvida,oleks soovitav pahteldada võimalikult siledalt.Jõudu tööle!! Tulen appi,kui vaja!! :grin:
PS!Sheetrocki kaanevärvinärijatele- Olin 2 aastat tööl firmas,kus kasutasime ainult rohelise kaanega pahtlit.Töökäik oligi:uniflotiga vuugid ja rohelise sheetrockiga lauspahtel.Alles hiljem sain teada,et sinist on veits kergem lihvida.Värvierinevused ei muuda oluliselt pahtli omadusi.Need on tehtud selleks,et oma toodet paremini müüa ja igasugustele vingujatele meelejärgi olla!Nagu sulepea tintki- kellele sobib hele,kellele tume jne.jne.! Ja lõpetage see ilkumine ja ülbitsemine siin!!
entu
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas entu »

:))ei ole mõtet pahandada,on ju palju ka teisi häid pahtleid!!!Mina kasutan maxit ja ole väga rahul!
külaline 2
külaline

Lugemata postitus Postitas külaline 2 »

See on päris põnev lähenemine, et Sheetrock -i pahtli kaaned on sellepärast värvilised, et neid oleks põnevam müüa. Kui maaler räägib sellist juttu siis ma olen sõnatu. Need pahtlid on kõik erinevad ja lugupeetud maaler võiks need asjad endale selgeks teha. Endal ka parem tööd teha, kui tead mida seinale määrid ja mis millegi jaoks mõeldud on.
ponkskar
Ehitusguru
Ehitusguru

Lugemata postitus Postitas ponkskar »

No mis te vaidlete :) Kes viitsib otsida ja lugeda, leiab infi ju siit http://www.usg.com/ViewAllProductsListA ... chLetter=S
maaler41
Korralik postitaja
Korralik postitaja

külaline 2 kirjutas:See on päris põnev lähenemine, et Sheetrock -i pahtli kaaned on sellepärast värvilised, et neid oleks põnevam müüa. Kui maaler räägib sellist juttu siis ma olen sõnatu. Need pahtlid on kõik erinevad ja lugupeetud maaler võiks need asjad endale selgeks teha. Endal ka parem tööd teha, kui tead mida seinale määrid ja mis millegi jaoks mõeldud on.
Ei öelnud,et põnevam oleks müüa.Lihtsalt suurt vahet pole...Mis pahtel kellelegi sobib.Iga inimese jõud ja tehnika on erinev.Peenpahtel on peenpahtel.... Kui on vuugi-või mõne muu pinna jaoks mõeldud pahtel,siis kindlasti ei eristata seda kaane värvi järgi.Vaja ikka kasutamisõpetuse pealt lugeda. Olen pahteldanud 3 värvi Sheetrockiga- rohelise,sinise ja musta kaanega.Mingit kollast ja pruuni pole näinudki.Nende kolmegagi sain hakkama,kuigi nad kõik kolm olid erinevad ju.Aga kasutuspind oli neil üks ja seesama.... Kuid kui mul oleks nende kolme vahel valida,siis valiksin sinise. Miks? sest mulle sobis see kõige paremini...
külaline 2
külaline

maaler41 kirjutas:
külaline 2 kirjutas:See on päris põnev lähenemine, et Sheetrock -i pahtli kaaned on sellepärast värvilised, et neid oleks põnevam müüa. Kui maaler räägib sellist juttu siis ma olen sõnatu. Need pahtlid on kõik erinevad ja lugupeetud maaler võiks need asjad endale selgeks teha. Endal ka parem tööd teha, kui tead mida seinale määrid ja mis millegi jaoks mõeldud on.
Ei öelnud,et põnevam oleks müüa.Lihtsalt suurt vahet pole...Mis pahtel kellelegi sobib.Iga inimese jõud ja tehnika on erinev.Peenpahtel on peenpahtel.... Kui on vuugi-või mõne muu pinna jaoks mõeldud pahtel,siis kindlasti ei eristata seda kaane värvi järgi.Vaja ikka kasutamisõpetuse pealt lugeda. Olen pahteldanud 3 värvi Sheetrockiga- rohelise,sinise ja musta kaanega.Mingit kollast ja pruuni pole näinudki.Nende kolmegagi sain hakkama,kuigi nad kõik kolm olid erinevad ju.Aga kasutuspind oli neil üks ja seesama.... Kuid kui mul oleks nende kolme vahel valida,siis valiksin sinise. Miks? sest mulle sobis see kõige paremini...
Tead "maaler", anna mulle andeks, aga sa räägid ikka päris lolli juttu, mul tuleb päris hirm peale, kui mõtlen, et sa teed sellise arusaamisega kusagil ka tööd. Kõik Sheetrock-i pahtlid on erinevad ja just kaanevärv lisaks sõnalisele seletusele on üks markeeringu vahendeid. Näiteks roheline on universaalne valmispahtel, sinine on kergpahtel, must on mõeldud ainult teipide paigaldamiseks, osad on täiendatud koostisega, mis tagavad suurema elastsuse ja väiksema mahukahanemise jne. Ei maksa rääkida asjadest millest ise aru ei saa! :write: :banghead: :scratch:
trumm
Korralik postitaja
Korralik postitaja

mul ehitaja soovitas vuukide jaoks siloite't. samas ühe ruumi tegin uniflotiga ja siiani ka ok. lihvida oli uniflotti palju lihtsam.
entu
Korralik postitaja
Korralik postitaja

kõik mis on kerge lihvida on nõrk pahtel!!!teipide panekuks ikka tugev pahtel!!!ülejäänud on maitse asi:))millega iga maaler on harjunud.pahtleid on palju ,kuidas keegi on harjunud.
külaline 2
külaline

Uniflott on mõeldud ainult vuugilintide paigalduseks ja viimistluspahtliks ei sobi. Üldiselt Unifott enne järgnevat pahteldamist lihvimist ei vaja, juhul kui lihvida, tuleb pind enne järgnevat pahtlikihti kruntida. :wave:
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Manowar »

külaline 2 kirjutas:
maaler41 kirjutas:
Tead "maaler", anna mulle andeks, aga sa räägid ikka päris lolli juttu, mul tuleb päris hirm peale, kui mõtlen, et sa teed sellise arusaamisega kusagil ka tööd. Kõik Sheetrock-i pahtlid on erinevad ja just kaanevärv lisaks sõnalisele seletusele on üks markeeringu vahendeid. Näiteks roheline on universaalne valmispahtel, sinine on kergpahtel, must on mõeldud ainult teipide paigaldamiseks, osad on täiendatud koostisega, mis tagavad suurema elastsuse ja väiksema mahukahanemise jne. Ei maksa rääkida asjadest millest ise aru ei saa! :write: :banghead: :scratch:
Mida tähendab universaalpahtel?
Sinise kaanega ja rohelise kaanega on täpselt samaks otstarbeks mõeldud, lihtsalt sinine on kergem ja väiksema mahukahanevusega, kui roheline, samuti on sinise kaanega kergemini lihvitav ja pealekandmisel on sinisel ka omad väikesed eelised rohelise kaanega pahtli ees, samuti on lilla kaanega väga hea, kergem ja veel väiksema mahukahanemisega, ainuke miinus on pruuni kaanega Sheetrockil sinise ees, hind!
Viimati muutis Manowar, 18 Mär 2009, 21:16, muudetud 1 kord kokku.
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Manowar kirjutas:
külaline 2 kirjutas:
maaler41 kirjutas:
Mida tähendab universaalpahtel?
Sinise kaanega ja rohelise kaanega on täpselt samaks otstarbeks mõeldud, lihtsalt sinine on kergem ja väiksema mahukahanevusega, kui roheline, samuti on sinise kaanega kergemini lihvitav ja pealekandmisel on sinisel ka omad väikesed eelised rohelise kaanega pahtli ees, samuti on pruunika kaanega väga hea, kergem ja veel väiksema mahukahanemisega, ainuke miinus on pruuni kaanega Sheetrockil sinise ees, hind!
Ei ole nii. Loe siis anuma pealt.Rohelisel kirjas...sobib nii vuugilintide kui ka lauspahtelduseks.Sinisel ei ole vuugist ega lintidest sõnakestki. Järelikult ei ole samaks otstarbeks mõeldud ;)
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Manowar »

Külaline kirjutas: Ei ole nii. Loe siis anuma pealt.Rohelisel kirjas...sobib nii vuugilintide kui ka lauspahtelduseks.Sinisel ei ole vuugist ega lintidest sõnakestki. Järelikult ei ole samaks otstarbeks mõeldud ;)
Rohelise kohta pole sõnakestki öeldud, et ei tohi lauspahtlit teha või kasutada samaks otstarbeks nagu sinist!
Sina võid Sheetrockiga linti panna, mina ei pane, lindi ja nurkade jaoks kasutan ainult Siloited, kõike ei tasu ka uskuda, mida loed, rohelise kaanega ikka pehme, s.t. ei ole seal liimsideainet piisavalt!
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Manowar kirjutas:
Külaline kirjutas: Ei ole nii. Loe siis anuma pealt.Rohelisel kirjas...sobib nii vuugilintide kui ka lauspahtelduseks.Sinisel ei ole vuugist ega lintidest sõnakestki. Järelikult ei ole samaks otstarbeks mõeldud ;)
Rohelise kohta pole sõnakestki öeldud, et ei tohi lauspahtlit teha või kasutada samaks otstarbeks nagu sinist!
Sina võid Sheetrockiga linti panna, mina ei pane, lindi ja nurkade jaoks kasutan ainult Siloited, kõike ei tasu ka uskuda, mida loed, rohelise kaanega ikka pehme, s.t. ei ole seal liimsideainet piisavalt!
Ega ma ise kah ei pane nendega vuugilinti. Ma lihtsalt andsin teada mis in nende erinevused. Mina kasutan nii vuugiks kui perfonurkade paigalduseks ainult J-i. Üli hea minu meelest ;)
maaler41
Korralik postitaja
Korralik postitaja

külaline 2 kirjutas:
maaler41 kirjutas:
Ah ma ei viitsi teiega vaielda.Võibolla jah väljendasin ennast veidi kehvasti! Mustaga täitsimegi ükskord vuuke.Rohkem pahtliliike pole vaja teada... Kellele ema,kellele tütar.Mõni ainult teiste väljendusoskust ja grammatikat lugemas käibki...Ja arvab,et ainult tema on sõna- ja tegudeosav inimene...Olgu siis pealegi!! Teil kõigil on õigus!!
entu
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Ausalt mehed,mõtetu vaidlus oli!!!
ponkskar
Ehitusguru
Ehitusguru

Lugemata postitus Postitas ponkskar »

entu kirjutas:Ausalt mehed,mõtetu vaidlus oli!!!
Muide, "maaler41" on vist naine, kui õieti mäletan :lol:
entu
Korralik postitaja
Korralik postitaja

:))seda enam:))
Kasutaja avatar
Lucyfer
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänanud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas Lucyfer »

Gelo kirjutas:Pahteldan kipsplaati , vuuki ja kruvipeadele panen vist Knauf Unifloti võrk muidugi alla.
Siis tavaliselt olen teiseks kihiks pannud LR+ Vetoniiit ja lauspahteldust mitte tehes pole tulemus eriti hea kui läheb värvi alla.
Millist pahtlit soovitaksite teise kihina kasutada kui ma lauspahteldust ei tahaks teha.
Oleks tänulik targa nõuande eest. :D
Laus pahtliks ikka soovitan sinise kaanega Sheetrocki tava ruumides, aga niisked ruumid Vetonit VH!
Lauri234
külaline

Lugemata postitus Postitas Lauri234 »

Kaks ämbrit musta kaanega Sheetrocki pahteldand, päris hea, teisi pole proovinud. Praegu k-Rautas Sheetrock ~70EEk odavam kui teistes poodides 8)
Minuarust paberteipi nurkades küll kasutada ei saa. Aasta tagasi pandud kõik lahti tulnud, ei saa aru mis valesti tegin.
Klaaskiudteip aga perfocto.
trumm
Korralik postitaja
Korralik postitaja

mis nurkades ja mis pahtliga?

sisenurka käib küll paberteip, välisnurka aga see perforeeritud õhuke metallnurk. pahtliks liimpahtel (mul tehti siloitega)
Lauri234
külaline

Lugemata postitus Postitas Lauri234 »

Musta kaanega Sheetrock pahtel. Võibolla aitas kaasa see kuna tegemist oli 2. korrusel korstnajala ja seina vahelise nurgaga.
trumm
Korralik postitaja
Korralik postitaja

kas see on liimpahtel? kui see on ette nähtud lauspahtelduseks, siis sellega ei saagi linte panna ja kui pannakse, siis peavadki lahti tulema.
maaler41
Korralik postitaja
Korralik postitaja

trumm kirjutas:kas see on liimpahtel? kui see on ette nähtud lauspahtelduseks, siis sellega ei saagi linte panna ja kui pannakse, siis peavadki lahti tulema.
Musta kaanega sheetrock ongi vuukide täitmiseks....
Mina laidan selle paberteibi täielikult maha.Nõuab paigaldamisel suurt täpsust.Ja kui nässu läheb,on jube tülikas parandusi teha.Käisin ühes majas garantiiremonti tegemas.kus sisenurkadesse oli paberteip pandud.Aga prao tekkimisel tõmbab see teibi kortsu ja jamamist kui palju... Võrguga tekib pragu ehk nurga keskele ja piisab akrüülimisest või siis veidi pahteldamisest.Paberiga aga hulga rohkem jamamist.
Vasta