Küsitav hind

Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
Carlota
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Küsitav hind

Lugemata postitus Postitas Carlota »

Elekter pole just minu tugevam külg, veel vähem tean elektrikute tööst ja teenimisest. Küsima sunnib olukord, kus majale on esitatud hinnapakkumine, mille väärtus on ca 11 000 kr. Nüüd siis tööst- kolme sissekäigu ja kolmekordses majas tahetakse uuendada koridori valgustust. Hinnapakkumine sisaldab valgusteid, mis hakkavad valgustama siis, kui koridoris toimub liikumine ja mõne minuti pärast kustuvad, samuti on selles hinnapakkumises töömehe palk. Kas tõesti maksavad 9 Steineli valgustit ja mehe tehtud töö korterelamule 11 000 kr? Või tuleb võtta lihtsalt uus pakkumine?
Tänan vastanuid juba ette.
arvutihdd
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 4 korda

Re: Küsitav hind

Lugemata postitus Postitas arvutihdd »

Need 9 valgustit tahavad saada ka toidet kaabli kaudu ning liikumisandureid.
Kas tegu on firma või "oma lõbu" hinnaga?
Ning keegi ei keela võtta uut pakkumist ning võrrelda neid. Alustuseks võid oma kontaktandmed ja projekti olemasolul ka selle saata mulle PS kaudu. Teen võrdleva pakkumise. Aga meeles tuleb pidada ka majanduskriisi ajal, et töö ja materjali eest tuleb ka praegu maksa! Kui saab odavamalt, siis ei tasu unistada, et säästad sealt poolt või enam.
hs
külaline

Lugemata postitus Postitas hs »

Integreeritud sensoriga Steineli valgusti maksab ise umbes 700.-+18% k/m. Nii et mingi kirves see hind minu arust küll ei ole.
mg3
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas mg3 »

Fortronicu lehel, võib Steineli toodete ja hindadega tutvuda. Kortermajas võiks hoiduda igasugu säästuanduritest.
elektritööd ja projektid
Vasta