kiviplaadi märglõikepink?

ehitustööriistadega seonduv. Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
hundipoeg
Korralik postitaja
Korralik postitaja

kiviplaadi märglõikepink?

Lugemata postitus Postitas hundipoeg »

kas keegi oskab anda teavet, kas kuskil sellist müügis või kuidas selline seadeldis ise ehitada
Paremat homset Teile ja konkurentsivõimelist sissetulekut mulle!!
ats
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 4 korda

Re: kiviplaadi märglõikepink?

Lugemata postitus Postitas ats »

Tere.Vesilõikurit nägin viimati Kaare teel,espakis.Mõtlen neid siini peal sõitvaid riistu.Väikseid platelõikureid igas suuremas eh.poes.Oleneb mida lõigata tahad. Väikese töö jjaoks soodsam võtta rendist.
Siseviimistlus, Plaatimine. 5084218 +358465675729
Vaatamist http://fotoalbum.ee/photos/Transit/sets/689453
hundipoeg
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas hundipoeg »

Lõigata oleks soov keraamilist plaati, tellist, dolomiit plaati ehk vahel ka graniit plaate. Kas ühe ja sama riistaga saab?
Paremat homset Teile ja konkurentsivõimelist sissetulekut mulle!!
murmet
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas murmet »

Vaata [/url]www.husqvarna.ee[/url], sealt leiad alajaotusest ka plaadilõikajad. Endal oli kunagi üks italianode isend, nüüdseks olen 3 aastat Huski TS 75- te kasutanud ja igati rahul. Leidub ka odavamaid isendeid teistelt tootjatelt nt. Einhell ja üks peaaegu noname ,mida soomlaste Bauhaus´ist saab soetada, aga sellise lõikaja puhul peavad mitmed detailid olema VÄGA kvaliteetsed et saaks täpset ja kiiret tööd teostada. Olen neid odav-isendeid poes näppinud ja kohe mitte pole nad mulle meelepärased olnud. Vajadusel annan infi ja tungival vajadusel saaksin pisikese meelehea eest ka sobiva isendi Soomest ära tuuagi.
plaadiproff
külaline

Lugemata postitus Postitas plaadiproff »

Satter AS, Laki tn. 5, sealt sai tellida erinevaid mudeleid ja mõned olid ka kohapeal müügis. :good:
Vasta