Värvimise m2 hind
siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
-
- külaline
Re: Värvimise m2 hind
Lugemata postitus Postitas Veix »
150 eeku ruudust praegu saada on ikka täielik ulme.Manowar,sa võiksid tuua kas või ühegi põhjuse miks peaks klient praegu valima sinu sellise raha eest.Tegelikult tean juba vastust ette: oled odavemate meeste sitta küll ja küll ümber teinud.Olen käinud viimase2-3 aasta jooksul paljudel tuttavatel soolaleivapidudel ja ise teemas sees olles vaatan ka loomulikult maalritöö kriitilise pilguga üle ja rääkinud omanikuga ka hinnast.Ja ainult ühel avastasin paar tühist apsakat mida tavakodanik ei märka iial.Hinnaklassilt olid absoluutselt kõik oluliselt odavamad sinu küsitavst hinnast ja mitte vähe.Ja üldse on maalritöödes mingi ulmekvaliteedi tagaajamine minuarust mõttetu.Mida vaatavad teised külalised peale minu? Esiteks planeeringut,vaade aknast,seejärel põrandakate,köögimööbel,keraamiline plaat,santehnika,segistid,saun(kui on),kardinad,valgustid.Mitte kunagi ühtegi kommentaari võõba kohta.Loomulikult ei tähenda mu jutt seda,et võiks cyproci või betooni lihtsalt üle võõbata aga ajada taga seda,et paberileht seina ja kahemeetrise lati vahelt läbi ei tohiks mahtuda on minuarust naeruväärne.
Lugemata postitus Postitas entu »
Veix olen sinuga muidugi nõus aga maalritööga on juba kord nii,et ilusat maalerdust ei näe keegi aga halvasti tehtud tööd näevad kõik!!!!
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas külaline 2 »
Lugupeetud Veix! Ma ei tea mida Manovar sulle vastaks, pakun sulle enda arvamuse. Headel tegijatel on väljakujunenud enda klientuur ja üldjuhul, kui ollakse tööteostajaga rahul, siis ei hakata kedagi uut otsima. Edasi, oletame, et eramu elamispind on näiteks 200m2, siis viimistletavat lae ja seinapinda on ~600m2. Juhul, kui seda teha hinnaga 150.-/m2 läheb see maksma 90000.-; kui teha hinnaga 80.-/m2 läheb see maksma 48000.-, seega vahe 42000.- ja seda terve maja viimistluse pealt.
Kui me eeldame, et maja ehitab inimene, kellel on selleks ka vastavad finantsilised võimalused siis - tema jaoks on see hinnavahe "savi".
Tema jaoks on tähtsaim see, et ta teab mida ta saab ja kindlustunne, et ei tule mingeid probleeme ja jamasid. Nii lihtne see ongi!
Kui me eeldame, et maja ehitab inimene, kellel on selleks ka vastavad finantsilised võimalused siis - tema jaoks on see hinnavahe "savi".
Tema jaoks on tähtsaim see, et ta teab mida ta saab ja kindlustunne, et ei tule mingeid probleeme ja jamasid. Nii lihtne see ongi!
-
- -
- On tänanud: 58 korda
- On tänatud: 63 korda
Lugemata postitus Postitas 2korda2 »
Maalri tehtav pole sugugi "kogu maja viimistlus". Kui iga töö puhul hakata sedasi peale maksma (miks teised mehed peaksid kehvemad olema, kui see maaler?), siis jõuamegi sinna, et maja maksab 2M asemel 3,5M. Pole sugugi "savi".
-------
"You're working hard, I'm not, and in 100 years, we'll both be dead." - Wally
"You're working hard, I'm not, and in 100 years, we'll both be dead." - Wally
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas külaline 2 »
Ei ole muidugi kogu viimistlus, mõtlesin seinte ja lagede viimistlust.2korda2 kirjutas:Maalri tehtav pole sugugi "kogu maja viimistlus". Kui iga töö puhul hakata sedasi peale maksma (miks teised mehed peaksid kehvemad olema, kui see maaler?), siis jõuamegi sinna, et maja maksab 2M asemel 3,5M. Pole sugugi "savi".
Aga mõte jääb samaks - kindlustunne maksab ja selle eest ka makstakse. Ja see kehtib kõigi tööde kohta, maksab turvatunne, et sul midagi p---e ei keerata ja, et sul midagi pärast ära ei varastata.

-
- Ehitusguru
- On tänanud: 6 korda
- On tänatud: 11 korda
Lugemata postitus Postitas Manowar »
Kliendil pole kunagi minu ees mingit kohutust ja ei pea valima minu poolt pakutavat teenust, alati on alternatiivvõimalused ja et mul veel ca kuu aega sellise hinnaga tööd on, on tingitud sellest, et need hinnad antud objektil on paika pandud juba 4 kuud tagasi ja pakun selle hinnaga(210.-m2 koos materialiga lõppvärvini) sees täisteenust ja hangin materiali, tellingud, vean oma prahi minema ja hoolitsen selle eest, et objekt oleks puhas ja laitmatult korras peale minu lahkumist, edasi teen soodsamaid pakkumisi, maalritööle 120-130.-/m2.Veix kirjutas:150 eeku ruudust praegu saada on ikka täielik ulme.Manowar,sa võiksid tuua kas või ühegi põhjuse miks peaks klient praegu valima sinu sellise raha eest.Tegelikult tean juba vastust ette: oled odavemate meeste sitta küll ja küll ümber teinud.Olen käinud viimase2-3 aasta jooksul paljudel tuttavatel soolaleivapidudel ja ise teemas sees olles vaatan ka loomulikult maalritöö kriitilise pilguga üle ja rääkinud omanikuga ka hinnast.Ja ainult ühel avastasin paar tühist apsakat mida tavakodanik ei märka iial.Hinnaklassilt olid absoluutselt kõik oluliselt odavamad sinu küsitavst hinnast ja mitte vähe.Ja üldse on maalritöödes mingi ulmekvaliteedi tagaajamine minuarust mõttetu.Mida vaatavad teised külalised peale minu? Esiteks planeeringut,vaade aknast,seejärel põrandakate,köögimööbel,keraamiline plaat,santehnika,segistid,saun(kui on),kardinad,valgustid.Mitte kunagi ühtegi kommentaari võõba kohta.Loomulikult ei tähenda mu jutt seda,et võiks cyproci või betooni lihtsalt üle võõbata aga ajada taga seda,et paberileht seina ja kahemeetrise lati vahelt läbi ei tohiks mahtuda on minuarust naeruväärne.
Mina pole ulmekvaliteedist rääkinud aga on vahe, kas on tehtud kvaliteetselt või on tehtud vähemkvaliteetset tööd, seda märkad kohe, kui ruumi sisse astud, arvan, et palju on selliseid kliente, kes seda hinnata oskavad ja kui on head referentsid, miks siis teha tööd sama hinnaga, millega teeb iga suvaline mats, 2 aastase töökogemuse ja kehva suhtumisega töösse!?
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 6 korda
- On tänatud: 11 korda
Lugemata postitus Postitas Manowar »
"miks teised mehed peaksid kehvemad olema, kui see maaler?" .......aeg ja kogemused on näidanud, et isegi kõva hinna küsijad oskavad2korda2 kirjutas:Maalri tehtav pole sugugi "kogu maja viimistlus". Kui iga töö puhul hakata sedasi peale maksma (miks teised mehed peaksid kehvemad olema, kui see maaler?), siis jõuamegi sinna, et maja maksab 2M asemel 3,5M. Pole sugugi "savi".

Kui töömees(antud juhul maaler) kvalifitseerub nendes punktides, siis maaalritöö lõppviimistluse hinda ei saa alla 100.-/m2. lasta. Loomulikult, kui teed vahendajale tööd ja muretseb sulle tööriistad , veab materialid ette, vastutab tehtud töö eest, siis tuleb teha ka 50.-/m2, ning ollakse

Viimistlus Duo OÜ
viimistlusduo@gmail.com
53425657
viimistlusduo@gmail.com
53425657
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas kyss »
Mis siis tänane normaalne turuhind on pahteldamine ja 2x värvi? 120-130eek/m2? 100-110eek/m2?
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu