harjad on ok?trumm kirjutas:Mis võib puurhaamril viga olla, kui ta töötades imelikult "kõriseb". nagu midagi viskaks üle sees, hammasratas ei haagiks vmt. samas töötab normaalselt.
tööriistad
Re: tööriistad
Lugemata postitus Postitas jörm »
Lugemata postitus Postitas trumm »

-
- külaline
Busch trelli padrun.
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Mul ka taoline jama, et Boschi trelli padrun kinni-mis kinni. Kus neid Tartus remonditakse....kes teab? Enda mõistus ei hakka küll peale. Või saab lihtsalt teise padruni panna? Tänan ette vastajatele!High-Q kirjutas:mul on viimase aasta jooksul läinud 3 boschi padrunit, üks väiksem elektritrell, üks lööktrell ja üks akutrell. viga sama: padrun kiilub kinni, st lahti enam ei saa või saab väääga raskelt. enam ühtegi boschi trelli ei osta. vana black-and-deckeri lööktrell elab juba kümnendat aastat (padrun veel võtmega käib) ja ei köhi, aga boschiga olen küll külma saanud. lööktrell (psb-700) oli vabsee tutikas, miski paar kuud vana ainult.
- Hiid
- Ehituspenskar
- On tänanud: 105 korda
- On tänatud: 84 korda
Lugemata postitus Postitas Hiid »

-
- külaline
Kas kellelgi on kogemusi...saab ikka neid padrineid vahetada? Vanasti vene trellidel olid need koonusega võlli otsas....kuidas nüüd on, ei tea... Ja kui kirves see hind umbes tuleb? Odavam võib-olla uus trell osta?! Tänan.
- Hiid
- Ehituspenskar
-
- külaline

Lugemata postitus Postitas hundipoeg »
-
- pole kodus
- On tänatud: 4 korda
Lugemata postitus Postitas hulgus »
Boshi teevad ka Arwestis, Aleksandri tn-s.
-
- külaline

Lugemata postitus Postitas Rixy »
Tahaks osta endale Makita akutrelli ja alulöökkruvikeeraja komplekti. Enamjaolt hobikasutusse.
Olen juba pikemat aega uurinud kolme komplekti, kuid ei suuda kuidagi valida, milline oleks hea ja mulle sobilikum.
Komplektid siis oleks sellised:
1. Algul põrnitsesin sellist head pommikindlat kuid vanema generatsiooni komplekti http://www.boxes.ee/makita-dk1059d Saaksin selle kätte ~4200.- -ga.
2. Siis aga olen vaadanud ja katsunud veidi kaasaegsemat kuid vähem kommenteeritavat komplekti http://www.boxes.ee/13117 (DK1827), mille saaks kätte 4300.- -ga.
3. Lõpuks aga on pilk peale jäänud veidi lahjema, kuid ka uue generatsiooni komplektile http://www.boxes.ee/13264 (LCT204), mille saaks juba 2900.- -ga.
Nagu öeldud, siis ei oleks need tööriistad mulle rahateenimise eesmärgil vaid kodu remondiks ja hobiks.
Kuna oman juba korralikku Makita juhtmega lööktrelli (~780W), siis suuremad puurimised jms saaks sellega ära teha. Seega, oma väiksuse, lihtsuse, odavuse ja kergusega on meeldima hakanud just see variant nr. 3. Oleks vaja põranda puitroovitus, põranda OSB plaadid, seina kips-karkassid, kipsplaadid, mööbel jms. kokku puurida / kruvida - peaks vist sellest viimasest komplektist piisama?
Kui vaja terasesse (betooni) suuremat auku kui see d10mm, siis saab ka juhtmega trelliga ära puurida...
Et kui teil oleks valida, siis millist soovitaksite? Tahaks head tööriista ikka aastateks

Kui oskate vastata, siis oleks ostutugi teretulnud. Ette tänades, R.
- Hiid
- Ehituspenskar
esimene on ajalugu ja kolmas on mänguasi.
Lugemata postitus Postitas toomas »
esimene on ajalugu ja kolmas on mänguasi.
See esimene ajalugu kestab siiani.
-
- Ehitusguru
- On tänatud: 6 korda
Lugemata postitus Postitas cartman »
P6randakatete paigaldus. P6randate pumpamised kiirsegudega.
Lugemata postitus Postitas Mortis »
Rixy kirjutas:Tervitus.
Tahaks osta endale Makita akutrelli ja alulöökkruvikeeraja komplekti. Enamjaolt hobikasutusse.
Olen juba pikemat aega uurinud kolme komplekti, kuid ei suuda kuidagi valida, milline oleks hea ja mulle sobilikum.
Komplektid siis oleks sellised:
1. Algul põrnitsesin sellist head pommikindlat kuid vanema generatsiooni komplekti http://www.boxes.ee/makita-dk1059d Saaksin selle kätte ~4200.- -ga.
2. Siis aga olen vaadanud ja katsunud veidi kaasaegsemat kuid vähem kommenteeritavat komplekti http://www.boxes.ee/13117 (DK1827), mille saaks kätte 4300.- -ga.
3. Lõpuks aga on pilk peale jäänud veidi lahjema, kuid ka uue generatsiooni komplektile http://www.boxes.ee/13264 (LCT204), mille saaks juba 2900.- -ga.
Nagu öeldud, siis ei oleks need tööriistad mulle rahateenimise eesmärgil vaid kodu remondiks ja hobiks.
Kuna oman juba korralikku Makita juhtmega lööktrelli (~780W), siis suuremad puurimised jms saaks sellega ära teha. Seega, oma väiksuse, lihtsuse, odavuse ja kergusega on meeldima hakanud just see variant nr. 3. Oleks vaja põranda puitroovitus, põranda OSB plaadid, seina kips-karkassid, kipsplaadid, mööbel jms. kokku puurida / kruvida - peaks vist sellest viimasest komplektist piisama?
Kui vaja terasesse (betooni) suuremat auku kui see d10mm, siis saab ka juhtmega trelliga ära puurida...
Et kui teil oleks valida, siis millist soovitaksite? Tahaks head tööriista ikka aastateks
Kui oskate vastata, siis oleks ostutugi teretulnud. Ette tänades, R.
Ühesõnaga annan infi nende kolme variandi peale.( ise olen ainult makiita riistu üle 6 aasta kasutanud ja mis puudutab aku tööriistu siis on mul nüüd küll jah kõik 18 v- 3.0 liitium ioon tööriistad) Esimene komplekt jäta võtmata . Miinused- suuremal trellil annab sidur järgi ja mingi ajapärast ainult kõriseb, aga edasi käia puurimisel-kruvimisel ei jõua. See pisem löökmutri keeraja on küll asjalik ja kestab kaua. Neist kolmest variandist soovitan mina seda teist komplekti. Hinna ja kvaliteedi suhe on hästi paigas ja jõudlus ning kestvus (nii aku kui tööriista enda) piisavalt hea. Kolmas komplekt on küll jah hea oma kerguse ja suuruse poolest, aga arvan, et sa ei piirdu ainult pisikeste kruvide ja peenete puuridega, vahel tuleb ikka ette et mõni tõsisem kruvi vaja prussi keerata. Seal kohas läheb juba liiga tööriista piinamiseks kätte. Edu! Ardi.
- Hiid
- Ehituspenskar
Kui kiiresti teed, siis saad omale hea hinnaga metabooRixy kirjutas:Tervitus.

-
- külaline
Hiid kirjutas:Kui kiiresti teed, siis saad omale hea hinnaga metabooRixy kirjutas:Tervitus.http://www.stokker.ee/meistrid/
Pähh ! Ebamugavad junnid ja ei ole löökkruvikeeraja.

Lugemata postitus Postitas Rixy »
Käisin täna poes ja tegin endale jõulu

Loodan, et saame parimateks sõpradeks ja et ei veaks ei kumbki alt raskusi läbides

Paistab, et suht kuum kaup - pealinnas rautakeskod oli nädalavahetusega neist tühjaks tehtud, kui mingi hull kampaania oli

Kõike head teile! R.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 15 korda
- On tänatud: 40 korda
Lugemata postitus Postitas Rostfrei »
- enamus kruvikesi / augukesi on siiski hobi kaustuses väikesed, ja need 3. pakkumise isendid on ikka kuradi mugavad
- suuremate kruvide / aukude jaoks ostsin 14,4 V Makita eluka, http://www.makita.ee/index.php?sisu=too ... =99&kat=50 sain Bauhoffist koos alega ~2 500.- kätte + tööriista vöö ning SDS kogub ka nurgas tolmu
- Maksserv müüs seda 3. versiooni kmpl. ~2 kuud tagasi 1 900.-
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu