Värvimise m2 hind
Värvimise m2 hind
Lugemata postitus Postitas dell »
öelge palun, palju on õiglane ruutmeetri hind korteri värvimisel ja kruntimisel. Seda siis ilma materjalideta, ainult tööraha.
Asjalike vastuste eest tänades.
-
- Korralik postitaja
Re: Värvimise m2 hind
Lugemata postitus Postitas hdi128 »
-
- Korralik postitaja
Lugemata postitus Postitas teet22 »
Värvimine maksab 30-40kr m2.
tel 58198894
Kas ja millal on teid võimalik tellida ja kas 15.- ruut (2kihti värvi, akrüül) sisaldab ka kruntimist või kui ei siis palju juurde tuleb? Nende hindadega arvestades ilmselt mõned kroonid?
Sooviks ka eelnevalt tehtud tööde fotosid näha, kui tööks läheb.
-
- Korralik postitaja
Kruntimisel lisandub 5.- m2 Kokku siis Krunt+akrüül+2 kihti värvi =20.- m2
Sooviks veel teada et kus kohas objekt asub.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Emateab »
1.Seinad on pahteldatud - lihvimisest polnud sõnagi mainitud, kelle hooleks see töö jääb? Ja tellijapoolne arusaamine, et ainult värv selga ja akrüülida, võib töö valmimisel tugevalt muutuda. Seda just selle töttu, et pole mitte iialgi näinud ühtegi sellist objekti, mis ei vajaks parandusi pärast kruntimist. Isegi kõige hoolsam maaler ei pääse sellest ettevõtmisest. Ja parandused varieeruvad väikestest kuni lauspahtelduseni. Hetkel jääb mulje, et inimene on maalritööd ise teinud(sel juhul ei oleks värvimine enam eriline väljakutse, et see iseseisvalt teostada) või on see teostatud töömehe/firma poolt, kel antud töö pooleli jäänud. Sellisel juhul võib äärmiselt kergesti juhtuda, et pärast värvimist ei ole tulemus tellijale vastuvõetav -seda siis ilmselt eeltööde/pahtelduse kehva kvaliteedi tõttu.
2.Kulud transpordile sõltuvad sellest, kus antud objekt konkreetselt asub, võimalusi on mitmeid - ühe kuni kahesaja kilomeetri raadiuses, eeldades, et jääme eesti piiresse. Mõtle nüüd veidi ratsionaalselt, kui käid välja sellised numbrid ja pead selle teostamiseks läbima sadu kilomeetreid? Ja nagu selgub potentsiaalse tellija jutust, ei ole kogu mahtu korraga võimalik ette võtta. Et siis pead käima oma kolaga toast tuppa ja kõik operatsioonid ükshaaval läbima(krunt, parandused/akrüül(peale seda kohe lage värvida ei saa, heal juhul järgmisel päeval),paranduste lihvimine, lae värvimine/esimine kiht seina(teist kohe vist ka teha ei saa, teip ei jää eriti hästi lae äärde kinni ja eemaldamisel võib märja pahtli pealt värvi lahti tõmmata), teine kiht seina. Olgu, konkreetset situatsiooni teadmata ei taha väga kriitiliseks ka muutuda, eks teatud juhtudel annab midagi kombineerida(kaks-kolm tuba korraga ette võtta ja siis saab juba veidi efektiivsemalt tegutseda).
3. Kes katab vajadusel põrandad ja mööbli, kes tõstab segavad mööbliesemed eest ära? Keskmine ruumi suurus 10m2 töö tegemiseks eriti ruumi ei jäta, ilmselt on vaja plats ikka täiesti puhtaks teha, et mõistlikud töötingimused tagatud oleks. Loomulikult jääb võimalus, et tellija teeb vastavad eeltööd ise ära ja mingit muret sellega ei tekigi.
4. Arvutaks ka siis veidi täpsemalt. 4 tuba+köök, keskmiselt 10m2 põrandapinnaga, võtame lae kõrguseks 2,5 ja jätame avad sisse(aknapaled ju ka selle töö hulgas). Korrutame (5(ruumide arv)*10m2(lagi))+(5(ruumide arv)*31,5m2(ühe ruumi seinte arvutuslik pindala))= 207m2 on umbkaudu üldpinda, milles on sees ukseavad,aknapaled,uksepaled ja misiganes konstruktsioonilised elemendid. Kui tellija otsustab avad välja arvestada ja paled sisse jätta, siis edu meisterdamisel. Aga kui veidi robustsemalt edasi arvestada, siis 207m2*20kr/m2=4140-kulud transpordile-töövahendite amortisatsioon-kulumaterjalid-tööefektiivsuse langus seoses jupikaupa tegelemisega-järgneb rullide pesemine ja oma asjade kokku pakkimine ja objektilt lahkumine.Mul on sinust lihtsalt kahju, kui sa oled väljaõppinud meister ja pead sellise raha eest sellist asja tegema. Ilma igasuguse irooniata.
Lõpetuseks lisan endapoolse nägemuse antud töö kvaliteetse teostuse reaalsest maksumusest. Eelduseks asjaolu, et teostatav objekt jääb max 20-30 km raadiusesse.
(võimalik lihvimine(5-25 kr/m2, oleneb millega on pahteldatud ja kuidas töö on teostatud),kui lihvitud, siis jääb muidugi ära,hetkel lihtsalt on millegipärast selline mulje, et antud opertsioon on tegemata.) Kruntimine 10+parandused/akrüülimine 5+värvimine kaks kihti 25=40kr/m2
Palede kruntimine/värvimine 40kr/jm. Avad arvestan välja. Töövahendid(telling,proze,redel,rullid-varred jne.) ja kulumaterjalid minu poolt.
Asjade transpordiga toast tuppa ei tegele - vajadusel võimalik loomulikult kokku leppida kõiges. Põrandad katan kinni - vajalikud materjalid tellija poolt. Enda järelt koristan ära ja töö kvaliteedi kohta ei ole veel kellegiga mitte mingeid muresid ette tulnud. Aga kõigile teistele soovin loomulikult edu, iseasi kui palju seda hetkel võtta on.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas külaline 2 »
Nagu hinnaküsija mainis on iga ruumi ligikaudne põrandapind 10m2, seega ühe ruumi värvitav pind ligikaudu 36m2 (lagi 10m2. seinad~26m2).hdi128 kirjutas:Alates 16 märts peaks olema vaba.Kindlalt selgub reedel. Tehtud tööd on üleval http://www.nagi/photos/hdi128
Kruntimisel lisandub 5.- m2 Kokku siis Krunt+akrüül+2 kihti värvi =20.- m2
Sooviks veel teada et kus kohas objekt asub.
Veel mainiti, et ruume ei saa teha üheaegselt st. tehakse ilmselt ühekaupa.
Esimesel päeval saad värvida kruntvärviga ja teha akrüülimised, poolik tööpäev.
Teisel päeval värvid lage kaks korda, kahe värvimise vahel saad 1-2 tundi magada, kuni esimene värvikiht kuivab - päev jääb jälle poolikuks.
Kolmandal päeval saad värvida seinu kaks korda, juhul kui seinad erinevate värvidega saad tulla neljandalgi päeval.
Selle tööga teenid 720.-(36m2 * 20.-) ja tööl käisid kolmel päeval!
Kuidas endale tundub, päris nõme pakkumine.
Neid ruume oli mitu, saad päris pikalt tasuta tööd teha.

-
- Ehitusguru
- On tänanud: 6 korda
- On tänatud: 11 korda
Lugemata postitus Postitas Manowar »
Kogu selle teema lõpuks, eile tööle sõites teeservas vana räämas sepik(Ford Sierra), suitses nagu katlamaja, autost möödudes kapoti alt paistis tunkedes vennike ja sügas kukalt, täna tööle minnes samasugune univesaalkerega sepik, suitses täpselt samamoodi, ainult, et summutist, möödudes, roolis tunkedes vennike, läks ka vist tööle!...ajas ikka naerma küll!
Selline on lihtsalt vähempakkumisi võitvate töömeeste tulevik, varem või hiljem ja kui sepik ka üles ütleb, siis on kööga!
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
Lugemata postitus Postitas entu »
-
- Korralik postitaja
Autleme edasi

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »

Muhe OÜ pole küll enam käibemaksukohustuslane aga ikkagi.
Sellise hinnaga 10-15 eek /m2 värvimine,ma annan sulle homme objekti 3500 m2.
Loomulikult tahan ka ametlikku arvet selle kohta saada.

Lugemata postitus Postitas PIB »
Hr Külaline lisa käibemaks otsa ja ma tulen võõpama.
Värvimine on selline lõbus töö,mida võib vabalt mõnele kenale näitsikule isegi tasuta teha,hea lõõgastuda,viskad ülikonna seljast ja valge ufo kostüüm selga.Minul firmas maalrid pole juba päris pikkaaega värvida saanud

Head päeva jätku.
Siim
-
- Korralik postitaja
Jäin jah natuke hiljaks. Tavai. 3500m2 ainult värvimine ja teeme ära.
Ma ei saa aru millepärast siin selline põrgu lahti läks.
JA KUST KOHAST MIND TEATAKSE

Arvutame nüüd natuke. Värvin päevas minimaalselt 200m2(üksinda) ja teenin 3000.- Ka buumi ajal ei teeninud nii palju.
Võtan veel paar tüüpi appi ja pole probleemi.
NB: Homme ei saa. Mul objekt pooleli aga olen nõus sind kuulama.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas külaline 2 »
70,-/m2 - lauspahtel, lihvimine, kruntvärv, kaks korda pinnavärv?PIB kirjutas:Hr Manowar 70.-kr m2 makstakse praegu lauspahteldusest kuni värvini välja.
Värvimine on selline lõbus töö,mida võib vabalt mõnele kenale näitsikule isegi tasuta teha,hea lõõgastuda,viskad ülikonna seljast ja valge ufo kostüüm selga.Minul firmas maalrid pole juba päris pikkaaega värvida saanud
Head päeva jätku.
Siim
Ruumide suurused ~10m2, mida ei saa üheaegselt värvida.
Ja see on kliendihind?

Ja hiljem kukub lagi alla!

-
- Ehitusguru
Sina Siim(PIB) oled vahendaja, mina ise töötegija ja endale tööandja! Minu ruudu hind ei ole 70.-/m2 ja hetkel olen vägagi hõivatud igapäevaselt, hinnaga 150.-/m2(ikka veel).PIB kirjutas:Hr Manowar 70.-kr m2 makstakse praegu lauspahteldusest kuni värvini välja.
Head päeva jätku.
Siim
Arvad, et see värvimine on nii lõbus töö, värvimisele eelneb kõvem teipimine, akrüülimine, 2x nurkade värvimine ja siis alles suure rulliga 2x värvimine, mis võtab kogu töö ajast ca 20%, kõik muu on korralik eeltöö värvimisele, kui oleksid asjatundja, siis teaksid seda, et värvimine pole rulli edasi tagasi liigutamine, samuti pole tööd neil(sinu maalritel) seepärast, kuna sina arvad, et asi ongi nii lihtne(muidugi on ka muid tegureid), annad aga suvalisele näitsikule rulli kätte ja laitmatud ruutmeetrid tulevad nagu Vändra metsast saelaudu!
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
Lugemata postitus Postitas PIB »
Parimatega
-
- Ehitusguru
Millest järeldad, et see inimene oli vägagi hea krohvija ja millest järeldad, et minu töös midagi valesti on, ma ei mäleta ühtegi teemat, kus keegi oleks midagi põhjapanevat ja lõplikult tarka krohvimise koha pealt öelnud, olen antud töid teinud 8 aastat, mu paarimees 10 aastat, kui midagi valesti oleks, siis oleksime töötud!PIB kirjutas:Hr Manowar,ma eiole vahendaja.Mul on täiesti toimiv ehitusfirma,mis teeb nii peatöövõttu kui ka alltöövõttu.Mille järgi arvad sa seda,et minu maalritel pole tööd,on küll ja lausa juurdegi neid vaja,siit foorumist veel leidsin uue kontakti kellega lähipäevil käed löön.Mina räuskasin pigem selle üle,et sina sellist hinda küsisid,ning vaidlesid siin foorumis veel mingite hindade üle rääkides,et sinupoolt tehtavad tööd eivaja ületegemist,kuid samas ühesteises foorumis ,ajasid krohvimise teemat,kus vägagi hea krohvija lõpuks sulle selgeks tegi,mis on sinutöös valesti,eiviitsi netiavarustes tuhlama hakkata,et ülesse leida ja pole otsest vajadust ka kellegi maha tegemiseks,lihtsalt praegu on seis selline,et paljud võitlevad leiva nimel,mida kodus lauale panna.Teen ka ise tööd,einäe kättemäärimises midagi halba,et rahu.Tore,kui sul tööd on,ka teistel on selle üle heameel.
Parimatega
Mind ei koti sinu alltöövõtud ega peatöövõtud, heida siis natuke valgust ka telgitagustesse, mis nimeline firma, saad ju tasuta reklaaami teha ja kui sul on nii palju tööd pakkuda, siis on siin mehi küll, kes hea meelega midagi teeksid!
kokkuvõtteks, Hr.PIB, kui teed oma pakkumisi, siis püüa vähemalt seal õigekiri paika saada!
viimistlusduo@gmail.com
53425657
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Kahjuks vaidlen vastu. Mitte väga ammu lugesin Teie postitusi ja vaatasin Teie kätetöid. Ise mõtlesin, et olete Endel üks vahva mees. Mida postitus edasi seda kurvemaks muutusin. Te muutusite ise samuti üheks ilkuvaks todiks.Ei ühtegi normaalset ega teemasse puutuvat postitust. Ainult hala ja kritiseerite kedagi. Järeldan, et istute samuti tööta kodus ja no mis kibestunud vanakesel ikka muud teha kui teistes vigu näha ja neid otsida. Arvan,et selliste teadmiste ja kuldsete kätega töömeest tahaks iga tellija oma kodu kaunistama. Aga just selle Teie viu-viu-viu pärast istutegi kodus. Jätke siunumine ja olge lihtsalt veidikegi mõistvam teiste suhtes.entu kirjutas:neid postitusi lugedes jääb mulje,et siin kilkavad, vaidlevad mingid alaväärsuskomplekse põdevad poisikesed haiglasliku egoga!

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas remonter »
Ülevärvimist koos parandustega( liistud paigas) 7kr/m2 nädalas 500 m2 =3500kr ja objekte võeti nii vastu et seinal ei tohtinud ühtegi väikest kriipsu ka olla

Palju sõltub tegijast !On aasta 2009 , rahal ikka teine väärtus!
Lugupidamisega!
Narri tööd üks kord ,töö narrib sind kümme korda vastu!
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit