Kasutan küttesüsteemi juures kontaktorit, mis lülitab katla sisse ja välja vastavalt vajadusele, noh teate küll.
Kas sellele leidub miskit alternatiivi, sest sisse-väljalülitus on nats lärmakas.
Tänud

Lugemata postitus Postitas Külaline 1234 »
sigar kirjutas:Sümistorlüliti toimib vaikselt.
Lugemata postitus Postitas tcumen »
See särin viitab pigem anduri kehvale kvaliteedile. Tõenäoliselt on tegu miskit sorti bimetallkontaktidega, mis ei lahutu korrektselt.Külaline 1234 kirjutas:ikka mõtlen. kontaktor teeb iga sisselülituse ja väljalülituse juures klõpsu, millega tegelikult on võimalik ära harjuda, kuid kui tahad raadiot kulata siis käib ka sealt läbi. mis veel hullem, enne väljalülitamist säriseb kolm-neli sekki ja ka see käib raadiost läbi. isegi autoraadiot segab, kui maja ees seisab.
Lugemata postitus Postitas essa »
ma ei saagi aru, kust seda juhtpinget vadata, vb teisel küljel, kuhu ma ligi ei pääse. esipaneelil seda polnud. aga kontaktori teise külje peal, kuhu ma ligi pääsesin on igasugust huvitavat ja pikka juttu, aga mitte juhtpinge oma. panen siia selle mis oli kontaktori eespaneelil: Xpole z-SCH 230/25-40. Äkki on tõesti temperatuuri andur jama siis, sest vb ta ei suuda temperatuuri piisaval adekvaatselt edastada sellele kontaktorile. anduri pealt saab kruttida vist seda mitu kraadi see puhkeintervall on. mu arvates on mul see 8 kraadi, ehk kaheksakraadi puhkab ja siis lülitab uuesti sisse ja kaheksa kraadi soojemalt jälle välja. sisselülitades on kõik ok, välja lülitades justkui mõtleks natuke enne kui vooluahela päris ära katkestab.essa kirjutas:Kas sa saad vaadata kontaktorilt mis pingega on kontaktori mähis? Tavaliselt tähist. A1 ja A2 või coil. Peaks olema kirjutatud kusagile kontaktori küljele. On olemas n.ö. elektroonilised kontaktorid, olen ise kasutanud selliseid (mul on üks veel alles- juhtpinge 10-40V ja kannatab üle 15kW (3f)).
Lugemata postitus Postitas Koristaja »
Misasja te nende kontaktoritega jamate, tööstusseadmete küttelahendustes on juba 20 aastat sümistore kasutatud, oleks nagu aeg need ehituses ka ajalukku kanda.essa kirjutas:See 6kW pole nagu eriti palju- kui just sul 1 faasi peal ei ole? ...
seoses selle sümistorlülitiga mõtlesin, et kuhu see paigaladatakse? kui kontaktor sobib ilusti kappi sisse kaitsmete kõrvale, siis see lüliti tundub vähe teistsugune. aga juu selle koha ikka leiaks. küsimus on et palju ta maksab? ja et kuna ma ise päris elektrik pole, siis kas ma olen ka võimeline ta kontaktori asemele monteerima?Misasja te nende kontaktoritega jamate, tööstusseadmete küttelahendustes on juba 20 aastat sümistore kasutatud, oleks nagu aeg need ehituses ka ajalukku kanda.
Lugemata postitus Postitas sigar »
Lugemata postitus Postitas kaim »
tnx, ma teen sedakaim kirjutas:Kui sa Pärnu kandi mees ja mõistus otsa saab, võid helistada, mina ka sealtkandist. Minu tel. 5119479.
manuali peab hoolega lugema või kogenenumad appi kutsuma,Külaline 1234 kirjutas:tnx, ma teen sedakaim kirjutas:... mõistus otsa saab, võid helistada, ...
põhimõtteliselt sain lahenduse nii kontaktori lärmakusele (tuleb amort lisada)Koristaja kirjutas:manuali peab hoolega lugema või kogenenumad appi kutsuma,Külaline 1234 kirjutas:tnx, ma teen sedakaim kirjutas:... mõistus otsa saab, võid helistada, ...
mida arvestada? (minu tagasihoidlikud kogemused)
sümistor tahab ultra fast kaitset, ei kannata lühist
kui läbi põleb jääb kinni asendisse,
juhtpinge 3-30V
jälgida koormustaluvust ja vastavalt sellele jahutusradiaatori vajadust!
targemad täiendavad
ära põe, osta ebayst, alla 100.- saad kätte: New in Box Solid State Relay SSR 24-480V AC, 25AKülaline 1234 kirjutas:[... sümistori jätan esialgu kõrvale..
amordi all mõtlesin siis miskit asja, mis selle kontaktori kapis oleva liistu pealt natuke eemal hoiaks, sest mulle tundub, et see plõks mis sisse-välja lülitades käib, kandub alusele (plekist tahvel, mille küljes kogu süsteem asetseb) edasi ja see omakorda võimendab seda. ma ausõna ei mõelnud kontaktide vahele midagi pannaessa kirjutas:Ma küsiks huvi pärast, et mismoodi see amort kontaktorile panna? Et vältida kontaktide sädelemist toimub kontaktide sulgumine hästi kiirelt ja suhteliselt tugevalt- sellest ka plaksatus. Kui sa seda pidurdad siis su kontaktori klemmid sulavad kokku varsti!
aga neid soovitusi lugedes pean spetsialistiga nõu pidama. ebayst ostmise kohta mul puuduvad kogemused. ma ei tea, aga kõhe on kui kaup asub hiinasKoristaja kirjutas:ära põe, osta ebayst, alla 100.- saad kätte: New in Box Solid State Relay SSR 24-480V AC, 25A
milline temperatuutiandur ja regulaator Sul praegu kasutuses?
sobiv regulaator samast kohast oleks Dual Digital F/C PID Temperature Control Controller ja termopaar oli ka seal kuskil ... alla 600.- saaks kogu komplekti
analoogsed asjad elfast läheks 6k.-, siis muidugi firmanimed, omron jne juppidel küljes ...
Lugemata postitus Postitas jörm »
alguses asuvad väga paljud kaubad hiinasKülaline 1234 kirjutas: aga neid soovitusi lugedes pean spetsialistiga nõu pidama. ebayst ostmise kohta mul puuduvad kogemused. ma ei tea, aga kõhe on kui kaup asub hiinas
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025