et millist oleks kerge vahetada ja mis salata, et oleks odav ka:)
praegu ma vaatasin et hea tundus aspestivaba eterniit või siis bituumen laineplaat.
mida te arvate nendest materjalidest. kas mõnel on halbu v häid kogemusi nende materjalidega:)??
Lugemata postitus Postitas peeter I »
Lugemata postitus Postitas illuh »
Eterniit hoiab hästi sooja vanal majal ja kasutatakse rohkem üldiselt, mul pakkuda hea hinnaga ruut ja töö samuti!peeter I kirjutas:tahaks varsti hakata uut katust majale panema. aga ei ole veel kindel millise kasuks otsustada![]()
et millist oleks kerge vahetada ja mis salata, et oleks odav ka:)
praegu ma vaatasin et hea tundus aspestivaba eterniit või siis bituumen laineplaat.
mida te arvate nendest materjalidest. kas mõnel on halbu v häid kogemusi nende materjalidega:)??
Lugemata postitus Postitas restauraator »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas janek179 »
Lugemata postitus Postitas katusetark »
Lugemata postitus Postitas Peeter I »
Lugemata postitus Postitas roofman »
Lugemata postitus Postitas Pump »
Lugemata postitus Postitas hulgus »
Ei tea juba mitmes kord ma kuulen seda odava kivikatuse juttu. Palun mingit vihjet, kust saaks sellise hinnaga. Ma paneks kohe puukuurile kah selle kivikatuse, kalli pleki asemel.Külaline kirjutas:Minu arvamus eterniidist ja eriti lainepapist on selline: ühed jubedad ajutised materjalid. 5-10 aasta pärast hakka jälle vahetama. Tundub küll hea ja lihtne, aga tõsiselt asja üle juureldes kindlasti mitte. Kui mälu ei peta on võimalik kivikatust samuti osta mingi 70.- ruut. Korra teed ja rahu majas. Aga see on kõigest minu arvamus.
Lugemata postitus Postitas janek179 »
Aga oled sa võtnud kuskilt juba hinnapakkumise.hulgus kirjutas: Ei tea juba mitmes kord ma kuulen seda odava kivikatuse juttu. Palun mingit vihjet, kust saaks sellise hinnaga. Ma paneks kohe puukuurile kah selle kivikatuse, kalli pleki asemel.
Lugemata postitus Postitas keemik »
Lugemata postitus Postitas uuno »
Lugemata postitus Postitas Piiga »
Kle pumppea....nii ei müü õige müügijuht oma tooteid, konkurente jaburalt maha tehesPump kirjutas:LÜHITUTVUSTUS EESTIS PAKKUTAVAST ETERNIIDIST:
Värvimata plaatidel on ainult mõõtude ja lainesuuruse vahe-materjali kvaliteet on ühesugune,garantii ka mõlematel 15 aastat materjalile.
Värvitud plaatidel aga on vahe päris suur. Siin on siis võrdlused:
Leedu eterniit AKMENE: Mõõdud on 1750 x 1130 mm. tavalise värviga. Garantii värvile 5 aastat.
1 plaat kattab 1,68m2
Poola eterniit IZOPOL: Mõõdud on 1875 x 1150 mm. karastatud värviga. Garantii värvile 15 aastat. Izopoli laine on ka 1,5 korda väiksem,vaadates kaugelt on selline tunne,et katusel on hoopis katusekivi .
1 plaat kattab 1,79m2
Värvitud IZOPOLi ostmine tähendab seda et võidad kvaliteediga ja katuse väljanägemusega ja ka mõni kord ka paigalduse kvaliteediga ja kiirusega. Näiteks,kui viilu pikkus on 6,9jm. siis saab panna kas Poola plaadid 4 tükki 15sm. ülekatega või siis Leedu plaadid 4 tükki ja veel üks poolik-plaat.
IZOPOLI miinuseks on kahjuks see,et plaat on kallim AKMENE plaadist. KUid näiteks 160m2 katusel on see vahe umb.1600.- ning keskmise suurusega katusel see hinnavahe ei ole karm.
Kehtivad soodushinnad Kattexist ( http://kattex.ee/soodustus.html ):
Leedu AKMENE 1750x1130mm. värvimata hall 139.-
Leedu AKMENE 1750x1130mm. värvitud plaat 170.-
Poola IZOPOL 1875x1150mm. kaitsevärviga plaat 230.- (+ tasuta kohaletoomine üle Eesti)
PS. Bituumenlaineplaadid ei soovita igal juhul -see on ju tavaline papp...
Uuno - mina soovitan ka sinul kooli minna. Kuurikatuseks - olgu peale. Sobib. Maja katuseks - tule maale! Aga kirjutage oma nimi ja number kust saab jube head pappi katusele.uuno kirjutas: Igal juhul on Onduline plaadil hinna ja kvaliteedi suhe normis ning tarkutreid kes arvavad, et tegemist papiga....Minge kooli
Õigus. Eestis ei olegi palju õigeid müügiinimesi. On hunnik klienditeenindajaid. Müügist on asjad kaugelPiiga kirjutas:Pump kirjutas: Kle pumppea....nii ei müü õige müügijuht oma tooteid, konkurente jaburalt maha tehesKuidas siis papp turul rohkem müüb kui Teie katused?-tekib küsimus.
Julm Julia
Lugemata postitus Postitas Uuno »
Iga päev saab keegi omale uue bituumenkatuse....ja just elumajale....ei tea miks nad seda küll siis teevad....kui see sobib vaid kuuri katusele...??? Guttat võib kuurikatusele panna.Elumajadele sobivad ideaalselt Onduline katused....pikki aastaid neid paigaldanud elumajadele.Ja paremad kui plekk vms.....ja kui üldse kellegile punkte annaks siis WienebergerileKülaline kirjutas:Uuno - mina soovitan ka sinul kooli minna. Kuurikatuseks - olgu peale. Sobib. Maja katuseks - tule maale! Aga kirjutage oma nimi ja number kust saab jube head pappi katusele.uuno kirjutas: Igal juhul on Onduline plaadil hinna ja kvaliteedi suhe normis ning tarkutreid kes arvavad, et tegemist papiga....Minge kooli![]()
Õigus. Eestis ei olegi palju õigeid müügiinimesi. On hunnik klienditeenindajaid. Müügist on asjad kaugelPiiga kirjutas:Pump kirjutas: Kle pumppea....nii ei müü õige müügijuht oma tooteid, konkurente jaburalt maha tehesKuidas siis papp turul rohkem müüb kui Teie katused?-tekib küsimus.
Julm Julia
Lugemata postitus Postitas roofman »
Lugemata postitus Postitas Ester »
Aga mida siis valesti tegi härra Pump? Minu arvates-ta on hea müügimees,sest seletas miks üks toode on parim kui teine,teised aga ainult karjuvad. Näiteks see sama Ondulaini eelistaja on küll klienditeenindaja,räägib et nii ei müü õige müügijuht oma tooteid, konkurente jaburalt maha tehes,ise aga ajab lolljuttu oma konkurentidest Ondulinest ja Guttast.Külaline kirjutas:Uuno - mina soovitan ka sinul kooli minna. Kuurikatuseks - olgu peale. Sobib. Maja katuseks - tule maale! Aga kirjutage oma nimi ja number kust saab jube head pappi katusele.uuno kirjutas: Igal juhul on Onduline plaadil hinna ja kvaliteedi suhe normis ning tarkutreid kes arvavad, et tegemist papiga....Minge kooli![]()
Julm Julia
Lugemata postitus Postitas Eints »
Lugemata postitus Postitas sepasull »
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
Lugemata postitus Postitas toomas »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025