Korteri remondi maksumus

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
Hinnauurija
külaline

Korteri remondi maksumus

Lugemata postitus Postitas Hinnauurija »

Tere siis siine rahvas. Ootaksin ka infot kui palju võiks maksta 33 m2 korteri kapitaalremont. Alates lammutusest kuni viimase pintslitõmbeni. 3 korrus mustamäel. Arvatavasti enne kevadet tööd ei alusta ja praegu ei saa ka näidata. Seega ootan enamvähem keskmisi pakkumisi ILMA MATERJALIDETA. :glare:
arvutihdd
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 4 korda

Re: Korteri remondi maksumus

Lugemata postitus Postitas arvutihdd »

Defineeri kapitaalremont, selle all saab sadat asja mõelda.
Firma hind sellisel tööl oleks kusagil 5000-6000 m 2 koos materjalidega.
Aga muidugi otsime mustalt tegijat, siis vast mingi 1000 kr ruut saad töö hinnaks.
Muidugi on need hinnad täiesti huupi pakutud, aga kuhugi sinna kanti nad lähevad. Tee endale ennem selgeks mida sa soovid kapitaalremondi all näha. Ja tee kasutaja omale, palju mugavam ja konkreetsem nign saad 101 pakkumist postkasti mille vahel päntajalgu valida.
Hinnapakkuja
külaline

Lugemata postitus Postitas Hinnapakkuja »

Alates uutest põrandatest kuni.....
Töömaksumus alates 100000.-
jenga26
külaline

Lugemata postitus Postitas jenga26 »

Tere.

Selline töö võib maksma minna umbes 70-80 tuhat,mis kindlasti võib ka muutuda ja võib ka väheneda,aga selleks oleks vaja korter üle vaadata,et saaks teha täpse pakkumise.See hind hõlmab siis seinu,lagesid ja põrandat.
Huvi korral võtke ühendust,et saaks üle vaadata.

Lugupidamisega
Janek Laanisto
janek.laanisto@mail.ee
5137327
dexterous
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas dexterous »

Tegemist arvatavasti 2-toal. korteriga.Seni olen teinud selliseid objekte 50000-60000(hind Tartus)ja kui tellija katab transpordikulud ja leiab majutuse(tööpäevadeks),siis võin sama hinnaga ka Tallinnas teha.Omalt poolt pakun tellijale kõikide tööde kvaliteetse teostamise(k.a.santeh ja elektritööd).58185410 dexterous911@hot.ee Lugupidamisega. Andrus
teet22
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas teet22 »

ter
Meie hind oleks umbes 45000 kr.
Soovikorral võtke ühendust
tel 58198894
Lugupidamisega
Teet.
jörm
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas jörm »

ma pakuks 25000kr :yahoo:

ses mõttes, et päris sürr on lugeda siin erinevate vendade hinnapakkumis,kusjuures keegi isegi ei tea mida tellija kapitaalremondi all silmas peab. Äkki tal on plaan eriti kallis viimistlus teha või on mingeid ulmelisi ümberehitusi plaaninud .... kuidas siis selle 45K välja tullakse?

ma saan aru ,et tänasel päeval on iga töö töö aga nii lampi vähempakkumist teha pole ka vast mõtet.
aivar0102
Ehitusspets
Ehitusspets

Lugemata postitus Postitas aivar0102 »

jörm kirjutas:ma pakuks 25000kr :yahoo:

ses mõttes, et päris sürr on lugeda siin erinevate vendade hinnapakkumis,kusjuures keegi isegi ei tea mida tellija kapitaalremondi all silmas peab. Äkki tal on plaan eriti kallis viimistlus teha või on mingeid ulmelisi ümberehitusi plaaninud .... kuidas siis selle 45K välja tullakse?

ma saan aru ,et tänasel päeval on iga töö töö aga nii lampi vähempakkumist teha pole ka vast mõtet.
Oli sama kanti teema üleval, seal olid lampi pakkumised veel suurema amplituudiga.
Mida mõeldakse kap. remondi all ja kas kõik korterid nii hullud, et peab kohe kapremonti tegema.
Turuväärtust see eriti ei tõsta ja kiviseina peale pole soovitav Cyprocit ajada :hello:
Vasta