Sosssepp Jüri Mets
-
- külaline
Re: Sosssepp Jüri Mets
Lugemata postitus Postitas kingsepp »

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas ahjulõvi »
Tõesti tõesti,paljud teevad praaki aga 4-5 meest linna kohta oskajaid,antud eriala profesionaale,pottsepa-ja kingsepanduse eliite,ega ometi sina kungsepp nende 4-5e sees ole,või kui oled siis kas oleks võimalik sinu alandlik jünger ja järgija olla.Otsisingi oma ellu valgustajat antud erialal ja lugupidamise ja au oled minu silmis saavutanud.

Lugemata postitus Postitas aivar0102 »

Aga kui üksikust pensionärist mutikesele vanasse majja soovitatakse klaasukse ja antiiktellisega viimistletud kaminahju siis... see ongi edukas müük või

-
- külaline

-
- külaline
Ma olen ka muidu selline pottsepp,et mingit jama ei kannata.Enda maakonnas olen ainuke kes jagab ahjuehitust,inimesed jooksevad tormi minumanu et ma sosseppadest käpardite tehtut ümber teeks.Ja vaadates üleüldist kvaliteeti võin ma öelda,et ma olen parim kogu Eestis.

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas h. »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
-
- külaline
Usun, et meistrid saavad irooniast aru!
signatuurita meister
-
- külaline

-
- külaline
-
- külaline

-
- külaline
Miks sa solvad vanu inimesi? Kui mutike soovib oma vanaduse veeta oma vanas majas klaasuksega antiiktellistest ahju ääre siis peab ta selle saama. Sellised vanad inimesed on peajagu üle liisingurikkuritest ja neile rõõmu teha on suurim lust. Mis hinda puutub, siis selle 2-3 tuhat leiab ka üks aateline pottseppmeister muust kokkuhoidmist kannatavast tööst. Pealegi ei pea ta kartma külma arvet.aivar0102 kirjutas:Olen neid sõnavõtte jälginud ja minu arvates on kahjuks paljud kohe valmis müüma oma toodet (on see siis pliit-soemüür, ahi, kamin või midagi muud ) süvenemata konkreetsesse olukorda ja vajadusse. Et siis peamine on müükJa julgemata tunnistada , et enda poolt pakutud lahendus on sageli kõige kasulikum tegijale endale mitte tellijale. Tuuakse välja head küljed ja need halvemad unustatakse mainimata. Füüsikaseadused võib rahulikult kõrvale jätta. Kahjuks on tellijad ka kahe äärmuse vahel:"teavad" täpselt mida tahavad või üldse ei tea. Ja tagasiside kahjuks enamikel juhtudel puudub, või on sel juhul kui midagi väga viltu läks. Pika nimekirja saaks ka nendest eksiarvamustest mis laialt levinud ja mida ikka levitatakse. Paistab, et turumajandus ja majanduskriis on halvas mõttes täiel rinnal sisse murdnud.
Aga kui üksikust pensionärist mutikesele vanasse majja soovitatakse klaasukse ja antiiktellisega viimistletud kaminahju siis... see ongi edukas müük või

-
- külaline
Miks nad ei oleks võinud soovitada...?Nagu juba ütlesin ei oleks see ahju hinda arvatavasti üle 2 tonni muutnud ja jne.aivar0102 kirjutas:Mutike tahab lihtsalt sooja ahju, seda klaasust ja antiiktellist soovitasid pottsepad.
Kui aga mutikene ei soovinud sellist siis usun, et nii ka ei tehtud.
Muideks, Härma talu perenaine on tõsiselt solvunud jälle sinu hinnangu üle, et tema tallu ilus ahi ei ole kohane.
-
- külaline
-
- külaline
Ole konkreetsemKülaline kirjutas:kaminahi-sul ikka tõsiselt logiseb seal kõrvade vahel või lihtsalt suhtlemisega raskusi?

-
- külaline
Jah, kui osaleb aivar0102 , kes on igas teemas võitmatuaivar0102 kirjutas:Kas inimene võib nii loll olla, et lollide MM-il teise koha saab

Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed