Lugemata postitus Postitas juroku »
Lugemata postitus Postitas Coolhouse »
MINU HINDCoolhouse kirjutas:Mida see Sinu hind siis sisaldab ?
Lugemata postitus Postitas veebimeister »
miks peab nii hirmsasti kohe karjuma?juroku kirjutas:MINU HINDCoolhouse kirjutas:Mida see Sinu hind siis sisaldab ?MINA EI MÜÜ MIDAGI VAID OLEN KLIENT SEDA TEADA MILE EEST MAKSAB kui sina tahad teada mida nemad pakuvad pead ise uurima
AGA SINA POLE VÕIMELINE OMA HINDA LAHTI SELETADA TEE SIIS PAKUMINE FOORUMI VÄLISELT
Lugemata postitus Postitas veebimeister »
Kas mina tõesti karjusinjuroku kirjutas:miks peab nii hirmsasti kohe karjuma?
Lugemata postitus Postitas jurok »
Lugemata postitus Postitas õhk-vesi »
Millist mehhaanilist 3-D ventiili plaanid kasutada, mina proovisin sama asja kahe magnetklapi ja kahe tagasilöögiklapiga?imreem kirjutas:Sellel Ultimate 5500E on ju toru, torus soojusvaheti kontrollkilbis. Iseasi kui efektiivne ta on? mäx pole sellest juttugi teinud?
Ise plaanin lähiajal oma toshiba multi split õhk õhule ka Gea gaas/vesi soojusvaheti vahele panna. külmaine torule plaanin paigaldada mehaanilise 3 T klapi(et siis kas ventilaatorisse või soojusvahetisse) automaatikapoolele panen 3 pos lülitid sama põhimõttega. soojusvahetile paigaldan lisa temp andurid mis kütteseadmete poes müügil.
Tere rägi siis meile kah mis nälja tuli ja võiksid väikse skemikese joonistadaõhk-vesi kirjutas:Millist mehhaanilist 3-D ventiili plaanid kasutada, mina proovisin sama asja kahe magnetklapi ja kahe tagasilöögiklapiga?imreem kirjutas:Sellel Ultimate 5500E on ju toru, torus soojusvaheti kontrollkilbis. Iseasi kui efektiivne ta on? mäx pole sellest juttugi teinud?
Ise plaanin lähiajal oma toshiba multi split õhk õhule ka Gea gaas/vesi soojusvaheti vahele panna. külmaine torule plaanin paigaldada mehaanilise 3 T klapi(et siis kas ventilaatorisse või soojusvahetisse) automaatikapoolele panen 3 pos lülitid sama põhimõttega. soojusvahetile paigaldan lisa temp andurid mis kütteseadmete poes müügil.
Lugemata postitus Postitas imreem »
Lugemata postitus Postitas küttevahetaja »
Lugemata postitus Postitas Priit Pärn »
Lugesin ise ka seda lehte kuid sellel hetkel oli tellimus juba tehtud. Huvitav, miks Ultimatemarket sellele ei reageeri? Müüvad ikka staffi edasi. Peaks helistama Soojus 24 ja järgi küsima mis probleemid on.Priit Pärn kirjutas:Leidsin soojus24.ee kodulehelt sellise teate.
E5500
Teade Ultima 5500E omanikele:
Mitmetel juhtudel on avastatud Ultima E5500 seadmega probleeme. Tehas tunnistab probleemi olemust ja kõikide ebameeldivuste lahendamiseks palume pumpade omanikel ühendust võtta.
[/quote]juroku kirjutas:[õhk-vesi kirjutas:]quote="imreem"]Sellel Ultimate 5500E on ju toru, torus soojusvaheti kontrollkilbis. Iseasi kui efektiivne ta on? mä�pole sellest juttugi teinud?
Ise plaanin läh�jal oma toshiba multi split õhk�hul�ka Gea gaas/vesi soojusvaheti vahele panna. külmai� torule plaanin paigaldada mehaanilise 3 T klapi(et siis kas ventilaatorisse või soo�svahetisse) automaatikapoolele panen 3 pos lülitid �ma põhimõtte�. s�jusvahetile paigaldan lisa temp andurid mis kütteseadme� poes müügil.[/quo��Millist mehhaanilist 3-D[ventiili plaanid kasutada, mina proovisin sama asja kahe magnetklapi ja kahe tagasilöögiklapiga?[�[te]
Tere rägi siis meile �h mis nälja tuli ja või�id väikse ske�kese jo�istada![]()
Lugemata postitus Postitas tiitk »
Lugemata postitus Postitas vallojoe »
Huvitaks ka, on kellelgi kogemusi nendega?tiitk kirjutas:http://www.kodukliima.ee/256/
Teab keegi lähemalt? Hinnad tunduvad juba mõistlikud.
Lugemata postitus Postitas tiitk »
Hinnad on nüüdseks juba kallimaks läinud. Isiklik kogemus- 2 kuu jooksul peale korduvat ostuhuvi avaldamist pole minuga ühendust võetud.tiitk kirjutas:http://www.kodukliima.ee/256/
Teab keegi lähemalt? Hinnad tunduvad juba mõistlikud.
Lugemata postitus Postitas Raff »
Lugemata postitus Postitas markos »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
http://www.parnusoojuspumbad.ee/ paigaldab mulle esmaspäeval E9000-demarkos kirjutas:Sai endale muretsetud Ultimate 5500E Soomest (http://www.ultimatemarket.com/Published ... code=15031). Kas on keegi, kes tasu eest aitakse seda paigaldada? Mõistusega tehtavad mehhaanilised eeltööd tehtud ja soojusvaheti on akumulatsiooni paaki paigaldatud. Süsteem läheb puukütte kesksüsteemile täienduseks. Tel 5129581.
Lugemata postitus Postitas Soojamees »
Lugemata postitus Postitas ohkvesipump »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025