liisingut saavad ainult firmade omanikud.kuna töölised ehitavad poolmustalt,ei saa kunagi ükski töömees liisingut.kõik mis neil on,on välja ostetud.ametlik palk on ainult 5000.esmakordselt eesti ehituse ajaloos liikus palga raha õigel ajal kätte buumi ajal.kõik buumieelsed aastad on ehitajad oma palgaraha kuude viisi oodanud ja kuidagi ähvarduste teel kätte saadud.see ei ole mõne pozarniku või vedurijuhi elukutse et kui miski ei meeldi minnakse punase lipuga toompeale röökima ja pressitakse palgatõus välja.ehitajatel pole varem olnud ega ole ka nüüd mingisuguseid õigusi.Z kirjutas:Hale on vaadata seda täissöönud "ehitjate" hala. Saage kaineks ükskord, 50 tonniste palkade aega sita eest on läbi ja kui jätkuvalt olete nii kõvad mehed siis makske oma A6-te liisingut 5 tonni eest kuus edasi.
Mis on juhtunud tööhindadega.
-
- külaline
Re: Mis on juhtunud tööhindadega.
Lugemata postitus Postitas Külaline »
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 6 korda
- On tänatud: 11 korda
Lugemata postitus Postitas Manowar »
Arvan, et selle suuna peab iga mees ise leidma ja kui ei oska, siis pead 50.-/m2 edasi laskma!maalrionu kirjutas:ai sa paganass,näita firma kus nii palju makstakse!viimase poole aasta jooksul pole üle 50 kr.ruut näinud!näita ainult suundkätte,hakkan kohe asju pakkima!entu kirjutas:25kr ruut maalerdust oli kuskil krooni algul...pole küll kohanud kedagi kes selle hinnaga tööd teeb.need kellel on tööd teevad seda 80-100kr ruut,muidugi mustalt.AGA huvitav kui sa teed tööd firmale kuid sind ei vormistata ,kui ka nõuad,ametlikult tööle ja makstakse nö. käe peale kas see on siis mustalt või valgelt töötamine.
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
Lugemata postitus Postitas entu »
Lugemata postitus Postitas koppees »
Kuna ei taha sõltuda teiste suvast, siis tegutsen ettevõtjana. Ehk siis olen ise endale tööandja: vastutav spetsialist, autojuht, raamatupidaja, sekretär, asjaajaja, tööline, juhataja. Ja raha saan ainult töölise töö eest. Ülejäänud tööd teen kõik tasuta, lihtsalt keegi mulle selle eest ei maksa.
Et miks?
Raamatupidamist peab tegema, sest ettevõtja on seaduse kohaselt raamatupidamiskohuslane. Kui ei teeks siis rikuksin seadust. Raamatupidaja saab töö eest vähemalt keskmist palka mina saan null krooni ja teen seda tihti puhkeajast. Ehitusettevõtja on kohustatud tegema ka muud paberitööd ja mitte vähe. Kusjuures keegi ei maksa selle eest sentigi.
Kui otsin internetist infot, teen reklaamitööd, suhtlen klientidega, teen personalitööd, esitan deklaratsioone, teen arvutusi, koostan eelarveid, teen pakkumisi, sõidan objektidele tellijatega suhtlema ja läbirääkima ja objekti üle vaatama. Ja keegi pole suvatsenud kunagi mulle selle eest tasuda.
Ja kui ma tahaksingi nende tööde eest veidi saada ja lisan seetõttu kulupõhisele hinnapakkumisele mõistliku protsendi, siis kindlasti minu hinnapakkumine ei lähe läbi, sest leidub kes odavamalt teeb.
Nii ongi, et suure osa tööst pean nagu ori tasuta tegema.
- windo1
- Korralik postitaja
- On tänanud: 1 korda
Lugemata postitus Postitas windo1 »
Usu mind, Sa ei ole ainuke. Endal samad tööd ja kohustused.koppees kirjutas:Kui rääkida töö hindadest, siis mina töötan tihti TASUTA.
Kuna ei taha sõltuda teiste suvast, siis tegutsen ettevõtjana. Ehk siis olen ise endale tööandja: vastutav spetsialist, autojuht, raamatupidaja, sekretär, asjaajaja, tööline, juhataja. Ja raha saan ainult töölise töö eest. Ülejäänud tööd teen kõik tasuta, lihtsalt keegi mulle selle eest ei maksa.
Et miks?
Raamatupidamist peab tegema, sest ettevõtja on seaduse kohaselt raamatupidamiskohuslane. Kui ei teeks siis rikuksin seadust. Raamatupidaja saab töö eest vähemalt keskmist palka mina saan null krooni ja teen seda tihti puhkeajast. Ehitusettevõtja on kohustatud tegema ka muud paberitööd ja mitte vähe. Kusjuures keegi ei maksa selle eest sentigi.
Kui otsin internetist infot, teen reklaamitööd, suhtlen klientidega, teen personalitööd, esitan deklaratsioone, teen arvutusi, koostan eelarveid, teen pakkumisi, sõidan objektidele tellijatega suhtlema ja läbirääkima ja objekti üle vaatama. Ja keegi pole suvatsenud kunagi mulle selle eest tasuda.
Ja kui ma tahaksingi nende tööde eest veidi saada ja lisan seetõttu kulupõhisele hinnapakkumisele mõistliku protsendi, siis kindlasti minu hinnapakkumine ei lähe läbi, sest leidub kes odavamalt teeb.
Nii ongi, et suure osa tööst pean nagu ori tasuta tegema.

-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 61 korda
- On tänatud: 117 korda
Lugemata postitus Postitas vuuk »
Mina imestan, kuidas saavad nii primitiivse mõtlemisega inimestel olla nii suured sissetulekud, et jaksavad lubada endale ehitusteenust.
Mina oma aastasissetuleku juures küll ei saaks. Õnneks saan endale ise kõik tehtud.
Täitsin pühapäeval mitu tundi tagantjärele sõidu päevikut.
Nüüd vaatan, pool on kadunud. Polegi salvestanud.
Krdi-krt.
Tee TASUTA TÖÖD , ja kõik vastu taevast. Hakka jälle otsast peale.
Närvid läbi juba sellest kammaiaast.

Sest muidu oleksime vist ammu läinud lippude ja loosungitega üles mäe peale.

Minul ei ole objektid olnud õnneks (ptüi,ptüi,ptüi üle õla) väga kaugel. Aga nagu näha sõidupäevikust maksimaalselt kuus sõitu 2500 km. Püüdke nüüd primittvselt mõtlevad ehitusteenuste tellijad korraks keskenduda ja arvutada see 2500 km rahaks, kusjuures võtke arvesse peale bensiini ka muud ekspluatatsioonikulud. Seda ühest küljest.
Aga teisest küljest, sellise kilometraaziga võiks ju pigem töötada autojuhina ja teenida keskmist palka ametlikul ilma roppmusta, tolmust, mürarikast, tervistkahjustavat, stressirohket ehitusmehe orjatööd tegemata.
Olen kaalunud tõsiselt, et tuleks õpitud ja eluaeg tehtud amet maha panna. Tervis on juba viletsaks jäänud. Ansip ka ülevalt pukist kuulutas, et ehitajaid on üleliia.. Mida kuradit...
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas to koppmees »
- windo1
- Korralik postitaja
- On tänanud: 1 korda
Lugemata postitus Postitas windo1 »
Ametit mahapanema on sunnitud paljud ÕPPINUD ehitusmehed, isegi seda plaani pidanud. Aga mõtlesin, et pean suveni vastu ja siis kolin siit riigist minema, suht mõtetu koht see . Siin elavad ainult need hästi kes oskavad vahendada, sahkerdada, varastada jne. , lihtsat ja ausat tööinimest aga koheldakse nagu rämpsu.koppees kirjutas:Veel hinnajuttu.
Minul ei ole objektid olnud õnneks (ptüi,ptüi,ptüi üle õla) väga kaugel. Aga nagu näha sõidupäevikust maksimaalselt kuus sõitu 2500 km. Püüdke nüüd primittvselt mõtlevad ehitusteenuste tellijad korraks keskenduda ja arvutada see 2500 km rahaks, kusjuures võtke arvesse peale bensiini ka muud ekspluatatsioonikulud. Seda ühest küljest.
Aga teisest küljest, sellise kilometraaziga võiks ju pigem töötada autojuhina ja teenida keskmist palka ametlikul ilma roppmusta, tolmust, mürarikast, tervistkahjustavat, stressirohket ehitusmehe orjatööd tegemata.
Olen kaalunud tõsiselt, et tuleks õpitud ja eluaeg tehtud amet maha panna. Tervis on juba viletsaks jäänud. Ansip ka ülevalt pukist kuulutas, et ehitajaid on üleliia.. Mida kuradit...

Lugemata postitus Postitas reggie »

-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 15 korda
- On tänatud: 40 korda
Lugemata postitus Postitas Rostfrei »
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 6 korda
- On tänatud: 11 korda
Lugemata postitus Postitas Manowar »
Keda sa siin parastad, sina tellijana seda otseselt tunnedki ja ära hakka halama, kui saad kõrgema hinnapakkumise, kui ise lootsid, olen ammu sellise hoiaku võtnud tellija suhtes, et kui on normaalne inimene, kes ka jutust aru saab, siis räägin edasi, kui on eriline plõksija, siis sittugu püksi, ei viitsi pärast mingi mõne tuhande pärast "PASAPEETREID" mööda ilma taga ajada!to koppmees kirjutas:Aga mida sa halad, pane amet maha ja kobi selverisse turvaks. Minul tellijana täiesti ükskõik, mis sinu läbisõit on. Nii lihtne see ju ongi.
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
Lugemata postitus Postitas AIAMAJA »
Manowar kirjutas:Keda sa siin parastad, sina tellijana seda otseselt tunnedki ja ära hakka halama, kui saad kõrgema hinnapakkumise, kui ise lootsid, olen ammu sellise hoiaku võtnud tellija suhtes, et kui on normaalne inimene, kes ka jutust aru saab, siis räägin edasi, kui on eriline plõksija, siis sittugu püksi, ei viitsi pärast mingi mõne tuhande pärast "PASAPEETREID" mööda ilma taga ajada!to koppmees kirjutas:Aga mida sa halad, pane amet maha ja kobi selverisse turvaks. Minul tellijana täiesti ükskõik, mis sinu läbisõit on. Nii lihtne see ju ongi.

Lugemata postitus Postitas aivar0102 »
Kui pessimist ütleb, et enam ei saa siis optimist lisab rõõmsalt , et saab ikka küll.reggie kirjutas:Veel absurdsemaks kui praegu? See ju peaaegu võimatu.
Lugemata postitus Postitas Husky »
Tegelikult on sedasi, et kui ka kõige paadunum pessimist muutub optimistiks-vot siis on asi juba tõsiselt mäda.aivar0102 kirjutas:Kui pessimist ütleb, et enam ei saa siis optimist lisab rõõmsalt , et saab ikka küll.reggie kirjutas:Veel absurdsemaks kui praegu? See ju peaaegu võimatu.
Tüüpilineto koppmees kirjutas:Aga mida sa halad, pane amet maha ja kobi selverisse turvaks. Minul tellijana täiesti ükskõik, mis sinu läbisõit on. Nii lihtne see ju ongi.
Ja sedasorti nahhaalsed ülburid (KÕIK MULLE - RAHVAS KAS VÕI KÄRVAKU ) valitsevad praegu ka riike.
Kust need kriisidki mujalt pärit.
Vanasõna ütleb: "igal oinal tuleb kord mihklipäev".
Ja nagu näha-kuulda osadele hakkabki juba saabuma.
Poosetate oma uhkete kõrgete tsiipidega ja majadega. Aga ise võib-olla pandimaja alaline klient.
Küll sinugi hiilgus ükskord lõpeb ja see ongi siis su mihklipäev - pane tähele!
Lugemata postitus Postitas ponkskar »
Pangad peavad ka oma rahakraanid rohkem lahti keerama, sest neid inimesi on väga olematu hulk, kes suudavad ilma pangalaenuta ehitada.entu kirjutas:....mida rohkem tegijaid ajutiselt eemal on seda rutem tööhinnad stabiliseeruvad.
Lugemata postitus Postitas Isetean »

Edu !
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas hinnad »
1) 190 (pole kindel kas firma)
2) 150 (firma)
3) 150 (firma)