El.põrandakütte regulaator kärssas
Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
Re: El.põrandakütte regulaator kärssas
Lugemata postitus Postitas jan »
Küttekaableid on erineva tööpõhimõttega. Sinu mainitud kaablitüüpi võib jah lühendada palju tahad. Lähtuda tuleb ikkagi sellest, mis kaabliga konkreetsel juhul tegu.
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 33 korda
- On tänatud: 83 korda
Lugemata postitus Postitas Imelik »
Ei viitsi siin õhtul romaani kirjutama hakata
. Küttekaablid nimelt erinevad jah (erinev ehitus). Sinu ostetud kaabliga tehaksegi niimoodi. Eelkirjeldatuga mitte (põhikooli füüsika I=U/R, P=U*I ehk P=Uruudus/R). I-voolutugevus (A), R- takistus (oomi), U-pinge (V), P-võimsus (W). Lõigates vähendad takistust.

Lugemata postitus Postitas Volli »
Meetriga müüdava kaabli ja valmistehtud jupi vahel on vahe vahel ja suht tõsine,päris erinevad tooted tegelikult ,konstruktsioonilt.
Ups. lugesin eelmist lehte ja vastasin,uuel lehel samad jutud kirja saand juba ,aga mõte on sama
.
Ups. lugesin eelmist lehte ja vastasin,uuel lehel samad jutud kirja saand juba ,aga mõte on sama

-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 3 korda
- On tänatud: 27 korda
Lugemata postitus Postitas Õhuke »
Tänud, sain sotti.Imelik kirjutas:Ei viitsi siin õhtul romaani kirjutama hakata. Küttekaablid nimelt erinevad jah (erinev ehitus). Sinu ostetud kaabliga tehaksegi niimoodi. Eelkirjeldatuga mitte (põhikooli füüsika I=U/R, P=U*I ehk P=Uruudus/R). I-voolutugevus (A), R- takistus (oomi), U-pinge (V), P-võimsus (W). Lõigates vähendad takistust.

Diletant ehituses aga ehitan....
...ainult endale
...ainult endale
-
- Ehitusveteran
Pole tänu väärt. Kui on sügavam huvi siis võiksid vaadata ka Kütteseadmed -seal kataloogi lõpus on kaabli ehitused ilusti üles joonistatud ja kirjutatud.
Vastavalt siis probleeme tekitanud - lk 20, Sinu kasutatud - lk 28.
Vastavalt siis probleeme tekitanud - lk 20, Sinu kasutatud - lk 28.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas remontnik »
Nii,
olukorrast vannitoas
. Sai kõik otsad betoonist välja kougitud (sein katki tehtud jne) tehtud külm ühendus (klemmlaua ja tina abil, siis isekahanev sukk peale ja betooni valatud) ja igatahes... vool järgi. Nüüd on asi kestnud 2 kuud ja töötab. Ei lähe kuumaks muu kui ainult põrand, olen katsetanud ka max võimsusega mitme tunni jooksul ja ikka funkab. Eelkirjutajaga peab nõustuma et küttekaabli pikkus ei pruugi määrav olla.
Tänud kõigile abistajatele, paistab et sai korda.
BTW. ehitajad ei ole just varmad tulema teise mehe s...a korjama, tegin kogu asja sõbraga koos, konsulteerides aegajalt mõne spetsiga.thnx veelkord.
olukorrast vannitoas

Tänud kõigile abistajatele, paistab et sai korda.
BTW. ehitajad ei ole just varmad tulema teise mehe s...a korjama, tegin kogu asja sõbraga koos, konsulteerides aegajalt mõne spetsiga.thnx veelkord.

-
- Ehitusveteran
Mnjah. Lihtsalt repliigi korras. Küttekaabel kütabki kogu aeg täisvõimsusega, termostaat reguleerib lihtsalt kütmise aega (vastavalt seatud ja saavutatud temperatuurile. Nüüd selle lühendamise teemal. Vollil oli õigus selle kohapealt et tehas ise reeglina lubab takistuse tolerantsiks (kõikumiseks normist) -5 kuni +10 %. Probleem peitub selles et me ei tea mis suurusjärku jäi see kõikumine juba tehase seades. Lõikamisega vähendasid Sa igaljuhul takistust ja jääb ainult loota et koos tehase tolerantsiga jääb see lubatud piiridesse. Piltliku võrdlusena võib tuua korkaitsme mis on ettenähtud 10A jaoks kuid mida pidevalt läbib vool 13A . Mis juhtub - kaitsme eluiga on lühem ja ta pidevalt soojeneb kuni ühel päeval katkeb. Küttekaabli võimsuse suurenemisega kaasnes ka paratamatult kaabli pinnatemperatuuri tõus. Kui see jääb enimalt lubatud 65C piiridesse siis pole hullu (mis on vähe usutav kui Sa ületasid lubatud tolerantsi), vastasel korral saab ka kannatada kaabli isolatsioon, mis amortiseerub tunduvalt kiiremini.
Kokkuvõtvalt ei oska keegi ennustada kui pikk on kaabli tööiga ning jääb loota et see ahel on ikka läbi rikkevoolukaitselüliti.
Edu ja õnne
Kokkuvõtvalt ei oska keegi ennustada kui pikk on kaabli tööiga ning jääb loota et see ahel on ikka läbi rikkevoolukaitselüliti.
Edu ja õnne

Lugemata postitus Postitas Rixy »
Ei leidnud sobivat teemat, kuhu selline jutt kirjutada. Iseenesest osati on see seotud ka selle põranda kütte ja selle temperatuuri regulaatoriga.
Et siis on soov endale vannitoa põrandakütte temp.regulaator parema vastu vahetada. Leidsin hea hinnaga devireg 535 selliselt lehelt: http://www.elektrikaup.ee Asjapulk ise Aleksander Siilbaum. Pakkus 2a. garantiid ja uut, karbis koos anduriga. Maksmine sularahas. Et kas on usaldusväärne pakkuja ja võib tema toodetele kindel olla?
Üks asi, millest ma aru ei saanud, on tal kodulehel teks "Mina olen registreeritud nagu füüsilisest isikust ettevõtja (FIE) ja olen käibemaksuvaba" <- Kas saab nii olla?
Vastust ootama jäädes, R.
Et siis on soov endale vannitoa põrandakütte temp.regulaator parema vastu vahetada. Leidsin hea hinnaga devireg 535 selliselt lehelt: http://www.elektrikaup.ee Asjapulk ise Aleksander Siilbaum. Pakkus 2a. garantiid ja uut, karbis koos anduriga. Maksmine sularahas. Et kas on usaldusväärne pakkuja ja võib tema toodetele kindel olla?
Üks asi, millest ma aru ei saanud, on tal kodulehel teks "Mina olen registreeritud nagu füüsilisest isikust ettevõtja (FIE) ja olen käibemaksuvaba" <- Kas saab nii olla?
Vastust ootama jäädes, R.
Lugemata postitus Postitas jan »
Mul põgus ning positiivne kogemus temaga olemas. Ostsin talt samuti Devi regulaatoreid ning tegu oli pakendis korraliku kaubaga.
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit