Palgasoov!

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
mats
külaline

Re: Palgasoov!

Lugemata postitus Postitas mats »

ma vaatan et ehitajad on ikka veel pilvedes. ei maksa elus keegi enam järgmised 5-8 aastat ehitajale sellist palka mis ennist oli. ehitaja 15K on ülemakstud ja ei maksa elusees keegi seda ühelegi ehitajale. hariduseta buumiajal isehakanud ehitaja palk max 8K. miskit oskad siis 10-12K (elektrik, potsepp. üldehitaja on madal amet, kas tõesti arvate et väärite kirurgist paremat palka?

Ehitaja palk mitte ei ole all, vaid enne oli üleval. nüüd hakkab kukkuma normaalsele tasemele.
aivar0102
Ehitusspets
Ehitusspets

Lugemata postitus Postitas aivar0102 »

Makstakse aga neile kellel kogemusi ja kes oskavad-tahavad töö�teha.
maik
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 18 korda
On tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas maik »

To Mats, kui on nõudlus siis on ka pakkumisi ja ega veel maa-ilma-lõpp pole saabunud.Karavanid pidid ka edasi liikuma, mis siis, et krantsid klähvivad :mrgreen:
elektrik...
külaline

Lugemata postitus Postitas elektrik... »

mats kirjutas:ma vaatan et ehitajad on ikka veel pilvedes. ei maksa elus keegi enam järgmised 5-8 aastat ehitajale sellist palka mis ennist oli. ehitaja 15K on ülemakstud ja ei maksa elusees keegi seda ühelegi ehitajale. hariduseta buumiajal isehakanud ehitaja palk max 8K. miskit oskad siis 10-12K (elektrik, potsepp. üldehitaja on madal amet, kas tõesti arvate et väärite kirurgist paremat palka?

Ehitaja palk mitte ei ole all, vaid enne oli üleval. nüüd hakkab kukkuma normaalsele tasemele.
Huvitav miks inimesed küll panevad elektrikud ja ehitajad ühte patta. Elekter on ikka omaette asi ja ei sõltu ainult ehitusest.
maik
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 18 korda
On tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas maik »

Ma arvan, et Mats ei tee ehitajal ja takso-juhil vahet,mis siin enam elektrist rääkida. :mrgreen:
aivar0102
Ehitusspets
Ehitusspets

mats kirjutas:ma vaatan et ehitajad on ikka veel pilvedes. ei maksa elus keegi enam järgmised 5-8 aastat ehitajale sellist palka mis ennist oli. ehitaja 15K on ülemakstud ja ei maksa elusees keegi seda ühelegi ehitajale. hariduseta buumiajal isehakanud ehitaja palk max 8K. miskit oskad siis 10-12K (elektrik, potsepp. üldehitaja on madal amet, kas tõesti arvate et väärite kirurgist paremat palka?

Aga miks siis mõni kirurg parem on ja rohkem tasustatud :?:
Räägime ikka oskuste- kogemustega ehitajast-
jann68
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas jann68 »

kui selliseid matsi taolise mõtlemisega inimesi palju on, siis peab kirurg varsti ise kõigepealt haigla valmis ehitama, et siis oma tööd teha. 5+ mats vaevalt ,et sa ise kuuse all elad. eks keegi ehitas ju sellegi maja, kus sa ise praegu ehitajaid siunad :doh:
antonio1
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas antonio1 »

Aga mis ikka kraapida seda tühja kaussi(loe:tööpakkumised) ja kiruda siin. Kui pole norm. hinnaga midagi teha, siis on ju ka teisi elualasid. Kasvõi ajutiselt. Ehitus nagunii on üks hävitavamaid elukutseid inimtervisele ja odavalt pole mõtet ennast sel alal müüa. Ning paljugi on nüüdseks tehtud ka ette, arvestades eesti olusid.
Las need, kes tahavad teevad mõne objekti '92 aasta hindadega. Kõigile lihtsalt ei jõua hetkega kohale, et nii pole mõtet, kuna sellest ei ela ära..tuleb omal nahal proovida..et siis veel sügavamast mudast leida ennast. Kes vähegi mõelda suudab, see oskas midagi sellist ka oodata ja toimetas vastavalt sellele.
Isegi kui mitte midagi uut keegi ei ehitaks on aeg see, mis tasapisi kõike lagundades töötab sinna suunas, et vajatakse jälle oskajaid mehi, kes midagi teha suudavad.
mats
külaline

No näha kohe, et siin mõni buumaja isehakanud ehitaja (Kellu haridus võiks ikka olla) ja ei taha kohale jõuda, miks sellist palka ei saa. Jahh, buum oli hea aeg aga saage aru, et see on läbi. Ma ei siuna ehitajat, lihtsalt ma vihkan neid labida najal magavaid vasjasi kes istuvad munn suus ja ei saa aru misk keegi neid ei taha enam.

Ja kui teie arust ehitaja siis nii värrt amet on, las kipsimees teeb operatsiiooni. Kirurgil ma ehitada laseks, kellu-töllil ei lubaks ma isegi endal plaastrit peale panna.

Siit tulenebki vahe miks ülemakstud.

PS: elektrik käib samuti ehitusvaldkonda aga siin mõne ohmu meelst kirurg kah vist.
antonio1
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas antonio1 »

mats kirjutas:No näha kohe, et siin mõni buumaja isehakanud ehitaja (Kellu haridus võiks ikka olla) ja ei taha kohale jõuda, miks sellist palka ei saa. Jahh, buum oli hea aeg aga saage aru, et see on läbi. Ma ei siuna ehitajat, lihtsalt ma vihkan neid labida najal magavaid vasjasi kes istuvad munn suus ja ei saa aru misk keegi neid ei taha enam.

Ja kui teie arust ehitaja siis nii värrt amet on, las kipsimees teeb operatsiiooni. Kirurgil ma ehitada laseks, kellu-töllil ei lubaks ma isegi endal plaastrit peale panna.

PS: elektrik käib samuti ehitusvaldkonda aga siin mõne ohmu meelst kirurg kah vist.
jätsid rohud võtmata?
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Manowar »

mats kirjutas:No näha kohe, et siin mõni buumaja isehakanud ehitaja (Kellu haridus võiks ikka olla) ja ei taha kohale jõuda, miks sellist palka ei saa. Jahh, buum oli hea aeg aga saage aru, et see on läbi. Ma ei siuna ehitajat, lihtsalt ma vihkan neid labida najal magavaid vasjasi kes istuvad munn suus ja ei saa aru misk keegi neid ei taha enam.

Labida najal magavad vasjad on abitöölised, kes said ka buumi ajal 35.-/h
Aga see kirurgi jutt on lihtsalt loll jutt, mine võta oma medikamendid ära, lase doktoril plaaster peale panna ja proovi välja puhata!
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
kanon
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas kanon »

Huvitav oleks teada, mis väärt erialamees siis mats ise ka on?
roofman
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas roofman »

tere jahh..... mats on :grin: AMETNIK kelle palk ei sõltu tema töö kvliteedist ega tulemustest! tema sissetulek sõltub eesti kesk.palgast mis korrutatakse summaga x ..... see minu arvamus :jooma
kui sul 1 min. suunurgad allapoole, siis kaotad 60 sek. õnne! : )
mats
külaline

Ametnik olen kah olnud kui aus olla. Töö oli kvaliteetsem kui ehitajal buumiajal ja palk väiksem.

Aga ärge muretsege, ega kõik kirurgid kah nii targad pole, et naela seina lüüa ei oska ja kipsplaati karkassi peale panna. Sest kõik kipsimehed saavad kirurgiametiga hakkama, seep. polegi neile palju vaja maksta.

Seniks paar nippi Teile, kes oma 2005-2007 karjääri on ammendanud:

http://daki.tahvel.info/2009/01/29/not- ... hoiunipid/

http://kiirnuudlid.blogspot.com/2009/01 ... nippe.html

Issand kus tahaks olla ehitaja ja omada liisis maja ja nelja 6L mootoriga autot!
aivar0102
Ehitusspets
Ehitusspets

Mulle saadeti ka vahel abitöölisi kelle jaoks oli isegi labidaga kaevamine probleem. Õpetamise ja seletamise peale ikka õhtuks tekkis mingi arusaam aga järgmisel päeval hakkas kõik otsast peale. Tundus, et ajus oli öösel RESET toimunud.
vuuk
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 61 korda
On tänatud: 117 korda

Lugemata postitus Postitas vuuk »

Inimesed kangesti mures, et keegi teine saab rohkem.

Võiksime siis võtta šnitti ajast 20 aastat tagasi. Siis sissetulekud erinesid reeglina protsentides. Nüüd aga kümnetes, sadades, kohati tuhandetes kordades.

Mina väga ei kadetse kui:
kes rohkem teeb - see rohkem saab
kelle panus suurem - see rohkem saab

Täielikku õiglust, kahjuks, pole võimalik saavutada, kuna panust mõõta on väga keeruline.

Aga see küll minu pealuusse hästi ei mahu, miks peab vahendamine, spekulatiivne äri ja muu selline võrreldes ausa tööga leiba teeniva inimese tööst nii tohutu palju tulusam olema.
Vat see oleks koht, kust saaks näpistada, mitte aga ausate kodanike töö viljast.

Töö ja tööinimene uuesti au sisse!

Ehk siis oleks ka majanduskriisid väiksemad.
konkriit
külaline

Lugemata postitus Postitas konkriit »

üür 3000
toit tööl 1000
toit muul ajal 1500
trenn 400

Kokku teeb see keskmiselt 6000 eeku. Kommunaalid jms maksab elukaaslane

500-2000 võib arvestada muudeks jooksvateks ja eluvaimu ergutavateks väljaminekuteks

Seega kokkuvõtlikult öeldes on igakuine rahakadu 6000 - 7000 eek. Ülejäänu läheb kõrvale kui ajad väga mustad. Palk sõltub tunnist. 12-15 neto. Viimasel ajal kisub sinna 12 kanti.
Kasutaja avatar
reggie
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas reggie »

Mats, naela seina löömine ongi ehitamine või? Loe Dakit edasi ja ole kuss, palun või too mulle 10 kirrurgi ja ma annan projekti kätte. Milleks selline loll võrdlus üldse. Soomes teenib näiteks kirurg kordades rohkem kui paberitega ehitaja. Jälle kiusatakse.
Elaks ära väga väikse rahaga aga ei taha.
kirurg
külaline

Lugemata postitus Postitas kirurg »

Meil min palk norm tundidega ligi 26K.öö tundidelt tuleb 20prossa lisa.Ametit pidanud 16aastat.Võrdlete siin arsti ja ehitajat,mõlemad peavad olema oma ala asjatundjad.Kui mina eksin on tulemus fataalne kui ehitajad eksivad võib tulemus olla katastroofiline.Ka minu maja ehitasid ehitajad kes küsisid selle eest üsna krõbedat hinda.Kui aga olin kõike seda tööd ja vaeva(tuul,vihm,külm,lõõskav päike)kõrvalt näinud ei tunne kadedust töömeeste saadud palkadest.Seda foorumit lugedes peegeldub osade inimeste meeletu kadedus ja vihkamine inimeste suhtes kellel läheb veidikenegi paremini.
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru

kirurg kirjutas:Meil min palk norm tundidega ligi 26K.öö tundidelt tuleb 20prossa lisa.Ametit pidanud 16aastat.Võrdlete siin arsti ja ehitajat,mõlemad peavad olema oma ala asjatundjad.Kui mina eksin on tulemus fataalne kui ehitajad eksivad võib tulemus olla katastroofiline.Ka minu maja ehitasid ehitajad kes küsisid selle eest üsna krõbedat hinda.Kui aga olin kõike seda tööd ja vaeva(tuul,vihm,külm,lõõskav päike)kõrvalt näinud ei tunne kadedust töömeeste saadud palkadest.Seda foorumit lugedes peegeldub osade inimeste meeletu kadedus ja vihkamine inimeste suhtes kellel läheb veidikenegi paremini.
No, aga kas kokkuvõttes jäid rahule tulemiga? Mõtlen, hinna ja kvaliteedi suhe oli paigas? ...või tundub, et krt. sai liiga palju makstud!
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
kirurg
külaline

Lugemata postitus Postitas kirurg »

Jäin küll.Ja ma arvan ,et kui kunagi peaks veel midagi olema vaja ehitada siis mina neid odavamaid pakkumisi küll ei julgeks vastu võtta.Millegi arvelt hoitakse ilmselt kokku?
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru

kirurg kirjutas:Jäin küll.Ja ma arvan ,et kui kunagi peaks veel midagi olema vaja ehitada siis mina neid odavamaid pakkumisi küll ei julgeks vastu võtta.Millegi arvelt hoitakse ilmselt kokku?
M.O.T.T. :thumbsup:
Viimistlus Duo OÜ
viimistlusduo@gmail.com
53425657
IT
külaline

Lugemata postitus Postitas IT »

Manowar kirjutas:
kirurg kirjutas:Jäin küll.Ja ma arvan ,et kui kunagi peaks veel midagi olema vaja ehitada siis mina neid odavamaid pakkumisi küll ei julgeks vastu võtta.Millegi arvelt hoitakse ilmselt kokku?
Julged inimesed. Mina ei julge ka kallimaid pakkumisi vastu võtta. Sossepad mõlemad, lihtsalt üks küsib rohkem kui teine.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

IT kirjutas:
Manowar kirjutas:
Julged inimesed. Mina ei julge ka kallimaid pakkumisi vastu võtta. Sossepad mõlemad, lihtsalt üks küsib rohkem kui teine.

Vot sellised IT tüüpi vennad ajavadki harja punaseks .Sossepad mõlemad.Ega sa juhuslikult Viljandis ei ela ? Saaks kokku ,ma nätaks sulle sossi ja seppa. :banghead:
külaline..
külaline

Lugemata postitus Postitas külaline.. »

kahju sel juhul it mehest :D peab eluaeg telgis elema kuna kõik ehitajad sossepad ja kes teab kuna maja kaela kukub. Ise vist arvutijuppidest maja valmis ei tee :D
Vasta