Plaatimistööde hinnad

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
Plaat
külaline

Plaatimistööde hinnad

Lugemata postitus Postitas Plaat »

Mis suurusjärgus on vannitoa plaatimistööde hinnad? Vaja oleks teha u.10 m2 põrandat (mosaiik) ja u. 15 m2 seina (30x45).
Külaline
külaline

Re: Plaatimistööde hinnad

Lugemata postitus Postitas Külaline »

kokku 5000 umbes
jenga
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas jenga »

Tere.

Täpse hinna oskaks öelda kui saaks mõned vastused mõndadele küsimustele,nt.kas põrand on tasandatud,kui palju on nurki,kas tegu on klaas mosaiigiga,kas maas on trapp ja ka siis kalded kujundatud ja kas hüdro on tehtud või tuleb teha ning kas seina tulevad erinevad plaadid või kõik üks sort.Üldjuhul võiks sellise vannitoa plaatimistööd maksma minna alates 5000.-
Huvi korral võtke ühendust.Töödel garantii.

Lugupidamisega
Janomer Grupp OÜ
Janek Laanisto
janek.laanisto@mail.ee
5137327
grossu
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas grossu »

alates 5000.- on päris hea hind. See muidugi siis kui eeltööd tehtud, et tule ja pane ainult plaat peale. Omalt poolt pakuks hiinaks, et koos hüdro jms. algaks hind kuskilt 6700.- See eeldab, et 4 nurkne vannituba, millel on masaiigiks ideaalne põrand (ilus sile, kalded paigas, kui on jne)
Kui huvi siis minu tel. on 55544094 Tartus võimalik ka näha tehtud töid!!! Olemas soovitajad ja töödele garantii!!
Andres
KUI MA MIDAGI TEEN, SIIS TEEN MA SEDA NII, NAGU TEEKSIN MA SEDA ENDALE!!!
aivar0102
Ehitusspets
Ehitusspets

Lugemata postitus Postitas aivar0102 »

Kas pakutud hinnad ametlikud või mustad, materjalita või ilma, kas hüdro on tavaline aquastop pintsliga peale, kui palju mosaiik kallim on, kui kaua teete ( :?:
Matemaatika:25m2 plaatimise ruut.
1.5 000eek, 200eek/m2
2.6 700eek, 268eek/m2
KõikOnRahul
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 5 korda
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas KõikOnRahul »

Mina söandaks küsida isegi 8000+km(ilma materjalideta hind),hüdrona eelistaks Kerafiberit või fibergum koos nurga ja trapi teipidega.Hinna sees on ka kerge tasandusvalu(vajadusel).Mosaiik on sama hinnaga.Ajakulu ca 4 päeva.
Plaatija(tõeline spets)on aastaid küsinud minult tükihindeks 200.-/m2(pluss maksud ja firmakasum ning hinnaks ongi 8000.-)
Kasutaja avatar
randolfe
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas randolfe »

tere-
aga palju tänapäeval olex tava plaatide,mitte mosaiik ruudu hind.pörand 8m2 ja seinad mingi 20m2.vöi öelge ruudu hind.
omas majas tööd ei löpe.....iialgi
Vasta