Tuuletõke sarikate.

Külaline
külaline

Tuuletõke sarikate.

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tere targemad ! Tekkis selline uitmõte,et kui tuuletõke pannakse otse sarikate peale ja sinna omakorda liistud,roov jm.
Siis kas ei ole ohtu et kui see tuuletõke seal vahel mingilgi moel no ma ei tea,ütleme saab niiskust mädaneb,aasatega kuidagi pudeneb ära.Jääb terve katus sarikate küljest lahti. Kas ei oleks mõistlikum tuuletõkkeplaat panna ikkagi sarikate vahele ??? :scratch:
harri122
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: Tuuletõke sarikate.

Lugemata postitus Postitas harri122 »

Esimest korda kuulen,et tuuletõket pannaks sarikate peale. :scratch: Minu teada pannakse tuuletõke ikka sarikate vahele ja kile ja tuuletõkke vahele peaks minu teada jääma ka tuulutusvahe.Ega ma nüüd päris täpselt kah seda asja ei tea,see on lihtsalt minu loll arvamus! ;)
Shit happens!Again,again and again!
ponkskar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas ponkskar »

Külaline kirjutas:Tere targemad ! Tekkis selline uitmõte,et kui tuuletõke pannakse otse sarikate peale ja sinna omakorda liistud,roov jm.
Siis kas ei ole ohtu et kui see tuuletõke seal vahel mingilgi moel no ma ei tea,ütleme saab niiskust mädaneb,aasatega kuidagi pudeneb ära.Jääb terve katus sarikate küljest lahti. Kas ei oleks mõistlikum tuuletõkkeplaat panna ikkagi sarikate vahele ??? :scratch:
Kui juba tuuletõke ära peaks mädanema, siis ju kogu katus p....s. Ega ainult tuuletõke märga karda, samuti ju sarikas ise, soojustus sarikate vahel jne. Ega siis distantsliistu tuuletõkke külge kinni ei löö, see ikka mingi 120-se naelaga läbi tuuletõkke sarika külge. Sellepärast on ka tuuletõkke laius 1200mm, et saaks sarika panna 600mm sammuga ning siis tuuletõke katab ilusti 2 sarika vahet kinni ning sarika vahele läheb täpselt vill.
kunstnik
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kunstnik »

Soojustatud katus-lae tuuletõke käib ikka sarikate peale mitte vahele ja mis seal mädaneda-pudeneda saab,kui korralik õhutus olemas.Nagu eespool öeldud juba,siis mädaneb kõik koos ära.
Viimati muutis kunstnik, 21 Jaan 2009, 08:13, muudetud 1 kord kokku.
Ehitaja juba 15aastat aga kogemust ikka napib!
http://web.zone.ee/kunstnik9/Comp.html
taastaja
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 12 korda
On tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas taastaja »

Teemaalgataja kahtus on õigustatud. Vaadates kuidas suured meistrid on viimsel aal katusekonstruktsioone kokku pannud, siis või see tuuletõkke kiht seal vahel olla, suurema osa ajast, märg nagu rabasammal. Seda kihti läbivad siis need kinnitused, mis hoiavad ka roovi ja katusekatet ennast kinni. Kui need oleks nüüd roostevabad, siis võiks ka ühineda selle kooriga, kes väidavad, et midagi ei juhtu...
ärge sõimake,aidake mind.
kunstnik
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kunstnik »

taastaja kirjutas:Teemaalgataja kahtus on õigustatud. Vaadates kuidas suured meistrid on viimsel aal katusekonstruktsioone kokku pannud, siis või see tuuletõkke kiht seal vahel olla, suurema osa ajast, märg nagu rabasammal. Seda kihti läbivad siis need kinnitused, mis hoiavad ka roovi ja katusekatet ennast kinni. Kui need oleks nüüd roostevabad, siis võiks ka ühineda selle kooriga, kes väidavad, et midagi ei juhtu...
Just.Lüüakse tollisele distantsliistule selga tolline roovitus ja kruvitakse plekk peale ning aidaa!(isiklikult nähtud).Pole siis ime,et suur osa,viimase aja katustest on valesti tehtud(õhk ei liigu).Aga sõimata saavad foorumites,selle eest,et katuse konstruktsioonid märjad, kõik ehitajad.
Ehitaja juba 15aastat aga kogemust ikka napib!
http://web.zone.ee/kunstnik9/Comp.html
aivar0102
Ehitusspets
Ehitusspets

Lugemata postitus Postitas aivar0102 »

Tehakse mõlemat moodi. Vaata katusetootjate ja soojustumaterjalide tootjate kodulehti seal peaks konstruktsioonide joonised olema.
Vasta