See pole ainuke juhtum. Neid on ikka veel aga see selline kõige paremini meeldejääv.

Lugemata postitus Postitas hdi128 »
Lugemata postitus Postitas windo1 »
Lugemata postitus Postitas entu »
Lugemata postitus Postitas Isetean »
Lugemata postitus Postitas aivar0102 »
Lugemata postitus Postitas meha »
Lugemata postitus Postitas Andresto »
Lugemata postitus Postitas Teinekülaline »
Lugemata postitus Postitas ponkskar »
Kui omal ajal koolis sai käidud, siis minu mäletamist mööda oli maksude mõttes FIE kõige kahjulikum olla. Palju soodsam oleks olla OÜ. Aga kuna ise pole reaalses elus olnud ei üks ega teine, siis ei oska kommenteerida rohkem.Andresto kirjutas:Tere! Olen mõelnud, et kas FIE enam tasubki olla???
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Kiirel arvutusel teeb see m2 hinnaks 85,60.-Isetean kirjutas:Taas Tartu. Teemaks kipsitööd. Ca 600 m2,70-le karkassile.Kipsid kõik käsitsi II korrusele ( upitajaga ei saa ).Kohapeal ladustamis võimalus puudus.Et siis maksimum 2 pakki kipsi korraga ja mõned villad,karkassid. Transa ise juba![]()
Kogu staff enda raha eest.Kvaliteeti nõuti üli head ,kuna pidid tulema suht helikindlad ruumid.Maksmine peale vastuvõtmist 28 päeva jooksul. Hind oli ette antud kogu paki eest 51360.- +km.Ja nagu varsti selgus,olid mehed võtta.
Lugemata postitus Postitas Manowar »
Lugemata postitus Postitas hdi128 »
Lugemata postitus Postitas ats »
Tere.Olen ka suht pikka vinnaga,seepärast lõpetasin selle F...use alles sügisel,kuna ei näe asjal enam mõtet selliste hindade juures.Viimasel ajal tahavad ju tellijad materjali ka ise hankida nii,et tsekimajandus sisse ei too.Eks musta raha osakaal jälle suureneb ja riigi auklikus tengelpungas tuult rohkem.Praeguste hindadega mõistlikum tõesti midagi muud ette võtta,kuigi töö ,mida teen ,meeldib ja on hingelähedane.Andresto kirjutas:Tere! Olen mõelnud, et kas FIE enam tasubki olla??? Pole lihtne siin "võidelda" ja sel aastal, veel maksutõus FIE-del! Arvan, et paar rasket kuud veel ees ja kes selle vastu peab, sellel ehk on lootust jätkata. Vast väsivad need 15.-....25.- selleks ajaks! Mida arvate? Edu! Andres
Lugemata postitus Postitas Cura 100 »
Kurat kui isegi kõige tagasihoilikuma arvestuse järgi on kipsi pahteldus+värviminese ajanorm 1,2 tundi siis 25eek/m2 teeb 20,8 eek/tund päevas siis 166,6 eek ja 3332 eek/kuus. Eesti miiniumpalk siis või ? Ja selle eest spetsialisti ?hdi128 kirjutas:Kõigi eespool kõnelejatega olen 100% nõus. Aga tekib küsimus et kas keegin on näinud neid tegelasi kes sellise summa eest tööd (kui seda saab nii nimetada ) teevad.Tahaks mõnega kohtuda nii suht-koht huvi pärast ja vaadata mis tulemus saab kui teed maalritöid 25.- m2 eest.
Lugemata postitus Postitas vuuk »
Teinekülaline kirjutas:Olukord on hetkel nii hull, et vähempakkumistel ei tasu osaleda. Tükihinnad on alla omahinna ehk alla transpordi ja tööriistakulu. Tasuvam on kodus istuda, tegeleda enesetäiendamise ja oma asjade nokkimisega. Hiljemalt kevadeks peaks asi klaaruma, kas on üldse ehitusalal mõtet jätkata
Lugemata postitus Postitas Kunn-tellija »
Ei pidanud maksma ja kui objektil joodi...no nii need tööõnnetused juhtuvad. Kui objekt enda oma eks siis maksid õllejoomise eest ka. Ja headele meestele tuleb head palka maksta. See otsustus, et kui hea mees keegi on ja palju maksta tuleb enne töö tegemist selgeks teha. Sita töö eest ei pea maksma!Kunn-tellija kirjutas:Nojah nüüd ehitajad niuksute. Kui tellimusi oli palju , siis niuksusid tellijad, kes pidid maksma ka oskamatule töömehele 100.- ruudu kipsi maalerdamise eest. Õnneks enda elamine valmis ja nende "superkasumite tagaajamise" tõttu palju tööd ise tehtud. Kui ikka mees tuleb sul hommikul tööle õllepudeliga ja mina kui tellija pean kõrval passima, et sitta ei teeks, siis teen parem ise.
Lugemata postitus Postitas erki87 »
aivar0102 kirjutas:Kurat kui isegi kõige tagasihoilikuma arvestuse järgi on kipsi pahteldus+värviminese ajanorm 1,2 tundi siis 25eek/m2 teeb 20,8 eek/tund päevas siis 166,6 eek ja 3332 eek/kuus. Eesti miiniumpalk siis või ? Ja selle eest spetsialisti ?hdi128 kirjutas:Kõigi eespool kõnelejatega olen 100% nõus. Aga tekib küsimus et kas keegin on näinud neid tegelasi kes sellise summa eest tööd (kui seda saab nii nimetada ) teevad.Tahaks mõnega kohtuda nii suht-koht huvi pärast ja vaadata mis tulemus saab kui teed maalritöid 25.- m2 eest.
Lugemata postitus Postitas Imelik »
Asja point...? Sina võtsid joodikust töömehe (kuna oli ilmselt odavam). Mees ei vastand ootustele ja pidid ise töö lõpetama (mis kvaliteediga, ilmselt sind rahuldavaga). Küsimus- kas süüdi olid ehitajad kes olid sinu arust liiga kallid, see joodik või sina?Kunn-tellija kirjutas:Nojah nüüd ehitajad niuksute. Kui tellimusi oli palju , siis niuksusid tellijad, kes pidid maksma ka oskamatule töömehele 100.- ruudu kipsi maalerdamise eest. Õnneks enda elamine valmis ja nende "superkasumite tagaajamise" tõttu palju tööd ise tehtud. Kui ikka mees tuleb sul hommikul tööle õllepudeliga ja mina kui tellija pean kõrval passima, et sitta ei teeks, siis teen parem ise.
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025