Mis materjali tellistele

Küsimärk
külaline

Mis materjali tellistele

Lugemata postitus Postitas Küsimärk »

Toksisin vana krohvi maha seinalt, kuna möraneb ja ebaühtlane. Tuli väga kergesti. Andke nüüd palun nöu, mis sinna peale nüüd panna. Sinna plaan vannituba ehitada, kuid kuna tegemist n.n. ridaelamuga, siis peaks vast mürasummutamiseks ühe seina sinna veel panema. Vöib olla ka öhem. Alustama peab siiski krohvist ja selleks palungi abi. Mis baasisel krohv, kips peaks olema? Kas seda vöib ka siis algaja ka näiteks kindaga tellistele ja vahesse panna? saaksin ise hakkama?
Kalvis
Ehituspenskar
Ehituspenskar
Postitusi: 10652
Liitunud: 03 Veebr 2008, 14:02
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 288 korda

Re: Mis materjali tellistele

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

Krohviksin seina uuesti ära, niiskustõke peale ning kas plaadid või muu edev materjal.
Krovimine on siiski esmakordsele ränk töö, kuigi krohvi saab seina kinni edukalt vajutada kasvõi hõõrutiga, võtab see kaua aega. Ja hõõrutiga silumine nõuab silma. 2,5 m rihtlatiga saab muidu sirge seina.
Algajatel lihtsam panna kipsplaat mütsikestega. Edasi niiskustõke ja lemmikviimistlusmaterjal (plaadid, kummikatted jne.)
Isetean
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 200
Liitunud: 26 Dets 2008, 15:12
On tänatud: 1 kord

Re: Mis materjali tellistele

Lugemata postitus Postitas Isetean »

Ei ole see pätsikutega ( mütsidega ) midagi nii lihtne paigaldus.Veel eriti teadmatule.Igal juhul tuleb ( kes natukenegi loodi,mõõdulinti jne ene kasutanud) parem tulemus met.karkassi peale pandud kipsiga.Ja kui veel läbikostvusega kah probleem siis see ju parim lahendus.
Vasta