Katusekivi paigaldus

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
kavalants
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Katusekivi paigaldus

Lugemata postitus Postitas kavalants »

Tere!!
Head Uut Aastat kõigile.

Palju võiks maksta ainult katusekivi paigaldus koos lõikamiste, otste ja harjaga? Katusel 2 akent ja 2 korstent. Katus on umbes 280-300 ruutu ja nelja neeluga (a 8,5 meetrit).
Tean et küsimus on rumal aga mina veel rumalam. Asi selles et ehitaja olemas algusest peale s.t. ladus seinad ja teeb ka katuse sarikad ja kile. Ladumine tüki hinnaga läks nobedalt ja korralikult aga katust tahtsid teha tunnihindega. Tundusid liigutajad mehed olema aga sinnani kuni hakkas tunnihinne- sealt hakkas asi venima. Endal ei ole aega istuda juures ja seda ülesannet täidab isa aga ta ka vana ja ei jõua seal korrapidaja olla. Kohe varsti saab kile peale ja mõtlesin et nüüd võiks küll kivid paigaldada ruudu hinnaga siis saab äkki see aasta valmis selle katuse. Ei taha väga kakelda kah sest otsad veel laduda.

Terv,
kavalants
külas
külaline

Re: Katusekivi paigaldus

Lugemata postitus Postitas külas »

eks saate kokkuleppele,aga--mulle ei ole kunagi meeldinud,kui keegi istub selja taga ja passib mida teen.Autoteeninduses pannakse sellisel juhul tunnihinnale juurde,see ei puutu küll siia aga...Katust oleks samamoodi ruuduhinnaga saanud teha,kile rm,roov jne. :wave:
kylaline85
külaline

Lugemata postitus Postitas kylaline85 »

Tere
Raske on nii öelda äkki on vaja tõesti palju lõigata ja m2 hinnaga jääks hätta,saatke mulle oma kontakt vaataks asja üle teeks hinnapakkumise
kylaline85@hot.ee
ise tean
külaline

Lugemata postitus Postitas ise tean »

kylaline85 kirjutas:Tere
Raske on nii öelda äkki on vaja tõesti palju lõigata ja m2 hinnaga jääks hätta,saatke mulle oma kontakt vaataks asja üle teeks hinnapakkumise
kylaline85@hot.ee

mis jutt irw. Pakun katust aga ei tea palju on lõigata 4 korda 8,5m neelu, 2 akna ümbrust ja 2 korstna ümbrust :lol: . Tule taevas appi...
peab mõtlema
külaline

Lugemata postitus Postitas peab mõtlema »

abiks oleks orjenteeruv asukoht..... täname :confused:
roofman
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas roofman »

tere! ise alles lõpetasin sarnase katuse.... oli kaa neli pikka neelu ja 2 kelpa , see tõstab ikka m2 hinna ülesse ma arvan et kui kedagi 50-60-ga leiad oled hästi saanud... edu! :good:
kui sul 1 min. suunurgad allapoole, siis kaotad 60 sek. õnne! : )
palgipoiss
külaline

Lugemata postitus Postitas palgipoiss »

kile,distants,roov 80 kr m2 ja kivi panek koos katusele tõstmisega 130 kr m2 meil palgipoiss@hot.ee
litsenseeritud
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas litsenseeritud »

Tervist,
Loodan,et kivide paigaldus ei lähe sul kallim kui 130.-m2(kui materjal ei ole veel ostnud,pakkun sulle est-stein katusekivi hea hinnaga!)
paviholding@hot.ee
Vasta