Põrandaküte-kui kallis?

saunad, santehnika, boilerid jne
Siilitydruk
külaline

Põrandaküte-kui kallis?

Lugemata postitus Postitas Siilitydruk »

On soov panna vannituppa põrandaküte. Pinda, mis läheks põrandakütte alla oleks umbes 3 ruutmeetrit. Mis see umbes maksma võiks minna? Ja kas seda annab ise paigaldada? või peab kutsuma kellegi spetsiaalse inimese?
Kalvis
külaline

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

Saab ka ise paigaldada vajab vaid veidi füüsilist tööd ja minimaalselt algteadmisi
Fellow
külaline

Re: Põrandaküte-kui kallis?

Lugemata postitus Postitas Fellow »

Siilitydruk kirjutas:On soov panna vannituppa põrandaküte. Pinda, mis läheks põrandakütte alla oleks umbes 3 ruutmeetrit. Mis see umbes maksma võiks minna? Ja kas seda annab ise paigaldada? või peab kutsuma kellegi spetsiaalse inimese?
Lähed ehitusmaterjali poodi ja otsid üles riiuli kus on põrandaküte ja siis selle ees on ka hind ;)
Aga vihjeks võin öelda et arvest u. 3000 EEK-iga
Mul endal on ka vannituba 3 ruutu kuid arvestama pead seda, et pane kütte sinna kuhu vaja. WC poti alla kindlasti ära pane, mina n. pesumasina alla ka ei hakanud panema, mis mõttega? ja samuti ka dushinurga alla mitte. mul on eraldi dushialus seega sinna ei pannud aga kui dush on põrandaga tasa, ehk äravool on põranda alt siis ikka dushi alla ka.
Seega mina katsin põranda küttega ära vaid 1 ruudu ja sinna kulus 7 m-ine kaabel ja sain tonnaga hakkama.
Britt
külaline

Lugemata postitus Postitas Britt »

ca 1000eeki/ruut panime meie. töö saab ise ka vabalt ära teha. me uurisime internetist ja küsisime poest, kus materjalid ostsime. tuttav ehitustmees andis ka soovitusi ja näitas mõned asjad ette, aga saime ilusti hakkama. sai 80ruutu ära tehtud. pesemisruume muidugi keerulisem teha kui muid eluruume.
Vasta