Olen sinuga sama meelt. Kõik on õige. eriti see " + "

Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Lugemata postitus Postitas Peetripoeg »
Lugemata postitus Postitas Peetripoeg »
Lugemata postitus Postitas vuuk »
Peetripoeg, ole täitsa, korrigeeri teksti, sest siit võib otseselt mõista, nagu mina laoksin hõredaid korstnaid. See on desinformeeriv või koguni laim. Te ei ole päris kindlasti minu tehtud töid näinud, üle mõõtnud ega katsetanud.Peetripoeg kirjutas:Vot just see kiirus saabki teile saatuslikuks,hr Vuuk.Olen küllalt näinud müürimeeste hõredaid korstnaid.Väljas paistab nagu kena ,aga tee suitsuga tiheduse proov,siis on nagu sõel."Aga paneb 500 kivi päevas puhast".Korstna( 8 m) ühe päevaga(pits järgmisel hommikul),pliit soemüüriga teise päeva õhtuks,kolmandal päeval plekkahi ja neljandal-viiendal päeval tellisahi.Vaid segumees oli abiks(ja seegi ei jõudnud masinaga segu ette vedada).Aplaus.
Ärgem pikka viha pidagem.Aga lugu on tõestisündinud.
Ja selle töö ennem kokkulepitud hinda ei julge ma isegi mõelda mitte,väljaütlemisest rääkimatta.
Hullem kui mustlase püss.
Antagu andeks või pandagu pahaks.
Lugemata postitus Postitas veebimeister »
no ei jõua mina ka siin kogu aeg teie kaklemisi modereeridavuuk kirjutas:
Peetripoeg, ole täitsa, korrigeeri teksti, sest siit võib otseselt mõista, nagu mina laoksin hõredaid korstnaid. See on desinformeeriv või koguni laim. Te ei ole päris kindlasti minu tehtud töid näinud, üle mõõtnud ega katsetanud.
Vastasel juhul paluks teha korrektsioon ehitusfoorumi haldajal.
Lugemata postitus Postitas P.e.e.t.r.i.p.o.e.g »
Lugemata postitus Postitas vuuk »
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Lugemata postitus Postitas figo »
Lugemata postitus Postitas vaku »
Ehk selle raha eest paremini ei kannatanudki teha.Külaline kirjutas:eevald pane sellest asjast pildid ka ikka.muidu rohkem nagu külajutt.
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025