tahaks nõu???

kuidas soojustada oma elamist
beer-belly
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 4
Liitunud: 13 Nov 2005, 21:11

tahaks nõu???

Lugemata postitus Postitas beer-belly »

olemas on puitkarkass sein (150*50) väljast tuuletõke 2 kihti, karkassi vahel kivivill 150 paks. kas piisab sellest soojustusest või peab veel soojustama? (seest poolt tahax panna kipsi peale)
sundehitaja
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 112
Liitunud: 29 Aug 2005, 15:49

Lugemata postitus Postitas sundehitaja »

Kui tuuletõke on korralikult paigaldatud siis peaks olema OK.Tegelikult soovitaksin teha nii:pane sissepoole nüüd aurutõke(vaata ,et oleks korralikult pandud s.t. liitekohad üle kleebitud,naela või klambri kohad kah teibitud jne) ,siis 5cm metallkarkass,vahele vill ja kips peale.Kui vaja vedada elektri installatsioone saad teha need aurutõkke ja kipsi vahelt ilma aurutõket rikkumata ja ka pildi jaoks saad kipsidüübli seina aurutõket rikkumata.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

aurutõke? (sama mis saunadesse) kas lakke ka sama valem ?
sundehitaja
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 112
Liitunud: 29 Aug 2005, 15:49

Lugemata postitus Postitas sundehitaja »

Ma ei tea kas see maja on üleni puitmaja või on tal ka kiviseinu.Kui aurutõke puitmajale üldse paigaldada ,siis tuleb ta paigaldada kõikidele piiretele ,mis puutuvad kokku väliskeskkonnaga s.t.välisseinad ülemise korruse laed jne.,sest ta peab takistama seespool oleva niiskuse tungimist väliskonstruktsioonidesse kus see kondenseerub esimesel sobival jahedal pinnal ja niisutab seda.Aurutõkkeid pakutakse praegu mitmeid,küsi kauplustest.Iga maja on individuaalne ja lahendused ka.Olen ennegi soovitanud ja soovitan veelkord minna Isoveri saidile.Vaata sealt renoveerimist või 'projekteerijale'.Arvan et leiad sealt oma seina analoogi ja sobivad lahendused.
möödakäija
külaline

Lugemata postitus Postitas möödakäija »

Isover paigaldab kõige paremini kivivilla!
Vasta