Kortna myts-kiviplaat

Kõik teemad ahjude, kaminate, korstende kohta
talupoeg
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 7 korda

Re: Kortna myts-kiviplaat

Lugemata postitus Postitas talupoeg »

mitteteadja enese kiidulaul on päris hea .kas ise ka kuulub sinna 30 hulka? ja kui päris aus olla tean mina küll rohkem korstnapühkijaid eestis kelle töö eest võib vastutada iga üks.
hobusega katusel
mitteteadja
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas mitteteadja »

talupoeg kirjutas:mitteteadja enese kiidulaul on päris hea .kas ise ka kuulub sinna 30 hulka? ja kui päris aus olla tean mina küll rohkem korstnapühkijaid eestis kelle töö eest võib vastutada iga üks.
Jah kuulun sinna hulka.Ei saa aru sellest kuidas võib korstnapühkija töö eest igaüks vastutada?Palun Äkki seletad pikemalt lahti mida öelda tahtsid .
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tegelt nii, et minul sisetunne ütleb, et kuhu auk (freesida/puurida). On olnud ahjusid,mis kohe esimese paugu peale avanevad&samas, kus mõistus kipub kokku jooksma( ahju aastakäik 1910 jne.)ptüi-ptüi-ptüi: siiani pole ühtegi auku vale koha pääle teinud(Korstnatont)
virgor kirjutas:Tegelikult mis seal korstna pühkimisel keerulist on.Kui ikka lõõrid on teada ja hari,kulp ja imur on olemas on ju lihtne.Või ei ole nii. :scratch: Aga ahjud millel ei ole puhastus luuke (nagu sa oled väitnud)kuidas sa tead kuhu see auk teha.Ahju konstruktsioone on igasuguseid ,niisama peale vaadates küll ei saa ju aru.Ootan arvamusi.
virgor
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas virgor »

Jälle üks tark külaline.Sa oleks võinud ju ka minna sinna nõidade tuleproovi saatesse,sul ju sisetunne ime hea.Tegelikult saab teha ju sellise hea ahju,et pole võimalik peale vaadates aru saada kuidas lõõrid on.Muidugi ma ei õigusta luukide puudu jätmist,aga niimoodi kiidelda ei ole ka ilus.Kritiseerin selle pärast,et mulle kohe mitte ei meeldi need anonüümsed postitajad(kiidukuked :yahoo: )See on minu arvamus.Need külalised solgivad ainult foorumeid.Ja tegelikult ei saa ju algataja kunagi vastust :(.Küsimus oli ju korstna plaadis ja kuhu siin välja jõuti.Vastus:KUHUGI
Ahjud,pliidid,kaminad
www.hot.ee/kaminad
h.
külaline

Lugemata postitus Postitas h. »

Kui süsteemist aru ei saa, oleks targem vast ahi pealt lahti võtta, kui hakata sisetunde järgi auke tulistama. (Kui muidugi ringlõõr ei ole.) Olen näinud ilusasti tehtud auku, mis avanes koldesse.
Vasta