Maja ümber ehitamine
siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
-
- külaline
Maja ümber ehitamine
Lugemata postitus Postitas tuhkur »
On olemas 50m2 narva plokist 1.5 kordne maja eterniit katusega. Ruutmeetrid on alumise korruse omad.
Ehk siis rohkem nagu suvila.
Aga tahaks elamiskõlbulikuks muuta aastaringseks.
Seega oleks vaja soojustada, vesi sisse, kanalisatsioon, küte, põrandad, siseviimistlus...
Ühesõnaga on olemas seinad ja katus. Põrand on ka aga see tuleb ümber teha kuna on valesti tehtud. (ehk siis puudub põranda all tuulutus vms ja niiskuse tõttu on põrand pehmeks läinud)
Huvitaks laiemas laastus palju hetkeseisuga võiks kuluda raha ,et saaks sinna elama minna... (lihtsamaid töid teeks ise)
Ehk siis oli plaan korter maha müüa ja olemasolevasse suvemajja elama minna. Aga kui plaan sai tehtud olid korterite hinnad tunduvalt kõrgemad. Nüüd aga ei teagi kas sellest rahast mis korteri müügist saab piisab või mitte.
Ehk siis rohkem nagu suvila.
Aga tahaks elamiskõlbulikuks muuta aastaringseks.
Seega oleks vaja soojustada, vesi sisse, kanalisatsioon, küte, põrandad, siseviimistlus...
Ühesõnaga on olemas seinad ja katus. Põrand on ka aga see tuleb ümber teha kuna on valesti tehtud. (ehk siis puudub põranda all tuulutus vms ja niiskuse tõttu on põrand pehmeks läinud)
Huvitaks laiemas laastus palju hetkeseisuga võiks kuluda raha ,et saaks sinna elama minna... (lihtsamaid töid teeks ise)
Ehk siis oli plaan korter maha müüa ja olemasolevasse suvemajja elama minna. Aga kui plaan sai tehtud olid korterite hinnad tunduvalt kõrgemad. Nüüd aga ei teagi kas sellest rahast mis korteri müügist saab piisab või mitte.
-
- külaline
Re: Maja ümber ehitamine
Lugemata postitus Postitas usr1 »
Tere
Saaksime teha pakkumise teile .
Saateke email : usr1@hot.ee
Vee,.Kanali ja Küttesüsteemid
ehitus + lammutus
Saaksime teha pakkumise teile .
Saateke email : usr1@hot.ee
Vee,.Kanali ja Küttesüsteemid
ehitus + lammutus
Lugemata postitus Postitas terasroos »
Korteriraha eest saad selle kindlasti aastaringseks ehitatud aga kui suure elamise sa saad, on juba keerulisem lambist öelda. 6-700 000 teed selle 50m2 küll valmis, kuid teist korrust või korralikku juurdeehitust saada on juba kahtlane. Võin samuti vaatam tulla ja konkreetsed pakkumised teha.
terasroos@hot.ee
terasroos@hot.ee
-
- külaline
küsiks siis veel ,et kas asukoht mängib ka ehitusel suurt rolli?
Ehk siis Läänemaal Haapsalust ca 25km väljas...
Võiks ju olla mingid hinnavahed võrreldes Tallinna külje all ehitamisega?
aga asjad mis mõtlesin siis ,et oleks vaja teha...
puurkaev+torustik majja+kanalisatsioon
elektri töödega saan ise hakkama.
maja soojustamine
katuse soojustamine(oleneb katuse vahetuse hinnast aga otsest vajadust veel vahetada pole...tegu eterniidiga mis pole eriti vana)
küte-tuleb ka vast vastavalt rahakotile välja valida mis liiki kasutada...
põrandad-ei teagi kas põrandaküttega või ilma(oleneb kütte valikust) tuleks valada ja soojustada vms..
aknad/uksed vahetada
ja siis edasi vast peaks juba vaikselt nokitsedes hakkama saama...
natuke rohkem kui aasta tagasi kogusin ka igasugu hinnapakkumisi. Aga nüüd on asjad jällegi kallimaks läinud. samas osad asjad odavamaks...
kui võtta ,et hetkel majanduslangus siis kas see mõjutab ainult tööjõudu? või lähevad ehitusmaterjalid vms asjad ka odavamaks? või just kallimaks?
Ehk siis Läänemaal Haapsalust ca 25km väljas...
Võiks ju olla mingid hinnavahed võrreldes Tallinna külje all ehitamisega?
aga asjad mis mõtlesin siis ,et oleks vaja teha...
puurkaev+torustik majja+kanalisatsioon
elektri töödega saan ise hakkama.
maja soojustamine
katuse soojustamine(oleneb katuse vahetuse hinnast aga otsest vajadust veel vahetada pole...tegu eterniidiga mis pole eriti vana)
küte-tuleb ka vast vastavalt rahakotile välja valida mis liiki kasutada...
põrandad-ei teagi kas põrandaküttega või ilma(oleneb kütte valikust) tuleks valada ja soojustada vms..
aknad/uksed vahetada
ja siis edasi vast peaks juba vaikselt nokitsedes hakkama saama...
natuke rohkem kui aasta tagasi kogusin ka igasugu hinnapakkumisi. Aga nüüd on asjad jällegi kallimaks läinud. samas osad asjad odavamaks...
kui võtta ,et hetkel majanduslangus siis kas see mõjutab ainult tööjõudu? või lähevad ehitusmaterjalid vms asjad ka odavamaks? või just kallimaks?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
..... midagi nagu tahaks aga mida ,ei tea! Peaks vist ehitama aga mida ,ei tea! Kunagi kah tahtsin ehitada ja võtsin hinnapakkumisi aga miks ma siis ehitama ei hakanud ,ei tea ! Ja kas ma nüüdki tegelikult tahan ? Ja kui ikkagi tuleb välja et tahan siis mida ma tahan ? 

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas kylaline85 »
saada mulle oma meil ja täpsem info remondi kohta teen hea pakkumise
kylaline85@hot.ee
kylaline85@hot.ee
-
- külaline
Asi võib naljakas tunduda... aga pole eriti naljakas.
Miks ma ehitama pole hakanud ongi tingitud sellest ,et korterit pole ära ostetud.
Ca aasta tagasi oli palju tahtjaid aga siis ise ei tahtnud väga hinda alla lasta. Nüüd võin seda kahetseda aga see ei muuda midagi.
Aga miks ma nüüd jällegi uurin ongi asja mõte see ,et äkki ei saa ma korteri müügist tulnud rahaga enam remonti tehtud ja siis ei tasukski korterit edasi müüa.
Seega ma ei ootagi mingeid pakkumisi (ennem kui ehitama ei ole veel hakanud) vaid tahaks lihtsalt teada asjade maksumusi.
Iseasi kas keegi viitsib mulle neid öelda.
Sest siiani otsivad enamus endale tööd...või nokivad niisama
Miks ma ehitama pole hakanud ongi tingitud sellest ,et korterit pole ära ostetud.
Ca aasta tagasi oli palju tahtjaid aga siis ise ei tahtnud väga hinda alla lasta. Nüüd võin seda kahetseda aga see ei muuda midagi.
Aga miks ma nüüd jällegi uurin ongi asja mõte see ,et äkki ei saa ma korteri müügist tulnud rahaga enam remonti tehtud ja siis ei tasukski korterit edasi müüa.
Seega ma ei ootagi mingeid pakkumisi (ennem kui ehitama ei ole veel hakanud) vaid tahaks lihtsalt teada asjade maksumusi.
Iseasi kas keegi viitsib mulle neid öelda.
Sest siiani otsivad enamus endale tööd...või nokivad niisama
Lugemata postitus Postitas terasroos »
Selleks et sa teada saaksid mida sa millise summa eest tehtud saaks, pead kohale kutsuma 2-3 ehitusettevõtjat, kes teevad sulle pakkumise. See ei maksa sulle midagi, ainult ajakulu. Muidugi peaks sul mingi pilt peas valmis olema mingisugusest miinimumprogrammist, mis sa igaljuhul tahad saada. Vana asja ümberehituse/remondi kohta ei pruugi foorumist ligilähedaselt õiget hinnangut saadagi. 

Lugemata postitus Postitas aivar0102 »
Hinnapakkumisi küsi julgelt firmadelt, see on tasuta. Aga tee endale selgeks mida tahad, ja rahast ära esialgu räägi.
Muuseas hinnapakkumisi võib küsida ka n.ö mustalt tegijatelt.
ISE PEAB ENDAL ETTEKUJUTUS OLEMA MIDA TAHAD!
Muuseas hinnapakkumisi võib küsida ka n.ö mustalt tegijatelt.
ISE PEAB ENDAL ETTEKUJUTUS OLEMA MIDA TAHAD!
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu