hüdroisolatsioonile dekoratiivkrohv
saunad, santehnika, boilerid jne
-
- külaline
hüdroisolatsioonile dekoratiivkrohv
Lugemata postitus Postitas lauri »
Tere.
teema siis järgmine: vannitoas on üks sein kipsplaadiga tehtud, mile taga on torud. nüüd oleks see vaja viimistleda, aga plaati nagu ei tahaks. seina tuleb kõigepealt kiilto hüdroisolatsioonimastiks, aga kas näiteks hüdro peale dekoratiivkrohv või tavaline krohv hakkab, tahaks sellist struktuursemat pinda teha, või pean selle mõtte maha matma. hüdro potsikul kirjas et sinna plaadid ainult peale ja sama juttu rääkis mulle ka ehituspoe müüja ja tema väitis et tema küll ei tea et hüdrot krohvida saaks, kas tõesti ainus võimalus on plaatida?
ette tänades
lauri
teema siis järgmine: vannitoas on üks sein kipsplaadiga tehtud, mile taga on torud. nüüd oleks see vaja viimistleda, aga plaati nagu ei tahaks. seina tuleb kõigepealt kiilto hüdroisolatsioonimastiks, aga kas näiteks hüdro peale dekoratiivkrohv või tavaline krohv hakkab, tahaks sellist struktuursemat pinda teha, või pean selle mõtte maha matma. hüdro potsikul kirjas et sinna plaadid ainult peale ja sama juttu rääkis mulle ka ehituspoe müüja ja tema väitis et tema küll ei tea et hüdrot krohvida saaks, kas tõesti ainus võimalus on plaatida?
ette tänades
lauri
Re: hüdroisolatsioonile dekoratiivkrohv
Lugemata postitus Postitas jan »
Saab küll krohvida. Olenevalt krohvist ja hüdrost võib õnnestuda otse hüdrole krohvimine, kuid pommikindel variant on kõigepealt hüdro sama tootja mõne tugevama plaadiseguga (Kiilto puhul siis Ultra Fix näiteks) esmalt õhukeselt ära krohvida. Sinna peale võid panna juba mida iganes. Ise panin kirjukivikrohvi Goreputz. Kogu kompott on nii tugevasti kinni, et ennem laguneb kipsplaat seal taga ära.
Hüdrona kasutasin kahekomponentset Kiilto Keramixi, millele peaks igasugune krohv kindlasti kinni jääma ning plaanisingi otse sinna peale panna. Kuna mõnes kohas jäid siiski vuugilindid natuke kõrgemad ülejäänud pinnast, otsustasin igaks juhuks plaadiseguga üle krohvida, sest kirjukivikrohv on aluspinna suhtes üsna kapriisne.
Hüdrona kasutasin kahekomponentset Kiilto Keramixi, millele peaks igasugune krohv kindlasti kinni jääma ning plaanisingi otse sinna peale panna. Kuna mõnes kohas jäid siiski vuugilindid natuke kõrgemad ülejäänud pinnast, otsustasin igaks juhuks plaadiseguga üle krohvida, sest kirjukivikrohv on aluspinna suhtes üsna kapriisne.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas lauri »
Tänud kiire vastuse eest, Jan. Sain siiski kinnitust,et ennem kui ehituspoemehi uskuma jääda tasub ikka igaks juhuks mujalt ka nõu küsida ja paraku pakutakse hoopis huvitavamaid ja paremaid lahendusi kinni, mitte ei olda toote peal kirjutatu küljes järjekindlalt kinni.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas krohvija »
Ohh, tänud sellise teema ja lahenduse eest, mul just samasugune küsimus. Kas teate ka, kas hüdroisolatsioon nakkub ka värvitud pinnaga? No et värvi ei peaks maha kraapima enne...
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas ML3F14FH6V »
Omal sai tehtud Hydrostopi peale GoldBand kipskrohviga nii lagi kui kaldlagi kui sein ja seisab nagu miska.
Olen ka ise ehituspoe müüjatelt väga mööda nõuandeid kuulnud -- pole vaidlema kaha hakanud - pole minu asi neid õpetada.
Aga hüdroisolatsioon on nii hea nakkuvusega, et sellega olen ka vannitoa põrandale konstruktsioone liiminud.
Olen ka ise ehituspoe müüjatelt väga mööda nõuandeid kuulnud -- pole vaidlema kaha hakanud - pole minu asi neid õpetada.
Aga hüdroisolatsioon on nii hea nakkuvusega, et sellega olen ka vannitoa põrandale konstruktsioone liiminud.
Lugemata postitus Postitas jan »
See on nüüd küll natuke kahtlane lahendus kuivõrd kipskrohv (Goldband) on ise üks materjalidest, mida peaks märgumise eest kaitsma. Kuna tegu laega siis ilmselt sinna lihtsalt vett väga tihti ei satu ning seetõttu pole ka probleemi? Tavalist kipsist lage ka vannitoas hüdroga üle ei tehta tavaliselt sest otsest vett sinna ei lenda.ML3F14FH6V kirjutas:Omal sai tehtud Hydrostopi peale GoldBand kipskrohviga nii lagi kui kaldlagi kui sein ja seisab nagu miska.
Mis puudutab hüdro nakkumist värviga. Nakkub kindlasti kuid kas see lahendus ka pärast midagi raskemat kannab (plaate) siis see oleneb sellest kui tugevalt on värv seinas kinni ning sellest, mis selle värvi all omakorda on.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas keegi »
Aga värvi hüdro lihtsalt üle. Hüdrot peale kandes saad teha sellise struktuuri nagu meeldib.
Mine “Saunad, dussiruumid, vannitoad, sanitaartehnika”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit