Olukord siis momendil selline
Garaazkooperatiiv,minu boks kolmeses komplektis keskmine.
Minul ja parempoolsel garaazil peal värskelt paigaldatud SBS katus ,paigaldatud korralikult ja peab.
Vasakpoolsel naabril peal antiikne roostes plekist (liitekohas mingi kleepekaga üle tehtud ja plekile isegi auke sisse roostetanud) sinise värviga ülevärvitud katus.
Vasakpoolse garaazi naabri pool on telliskivisein vahel.
Tema katuselt aga tilgub mulle siise ,ca meetri ulatuses on märg (lauad ja prussid seina äärest suht märjad,hakkavad hallitust juba koguma).
Garaazinaaber SBS keeldus panemast põhjendusega et liiga kallis ,tal polevat häda veel midagi,see et mul sisse jookseb on mu enda mure.
Pakkusin talle et kui tal raha pole lasen ise teha ,maksab pärast ära aga keeldus põhjendusega et liiga kallis lõbu.
Mida annaks ette võtta et vältida vee läbitulemist minu boksi lakke?
Vatasel korral mädandab varsti katuse läbi ja kukub sisse.
Loomulikult on hea variant kui saaks talle sbs peale aga mis oleks alternbatiivsed variandid vee tõkestamiseks?
Momendil vedasin oma kola ca 1 m kaugusele seinast ja katsin koormakiledega aga asja peaks kevadel korda saama .
Ära vasakpoolne naaber müüa ei taha ja ei tegele katusega ka ,räägib ainult et tema katus on hoolitsetud,iga suvi värvib antiikse sinise värviga üle.
Tal on topeltlagi ,vaatasin et ülemised lauad on tal ikkagi pidevalt märjad ja ilmselt ka mädanevad ,kui sisse kukub siis tõmbab mu lae ka kaasa.
On tulnud pähe selliseid mõtteid
1) Saagida relakaga seina pealt lauad ära ja laduda seina kõrgendus (tulemüür ) ja see SBS üle (prussid on piki seina ja lauad kannavad prusside peal
2) Saagida seina koha pealt relakaga katuselaudade sisse pragu(võibolla vahe) ja sinna sisse mingi vahekiht (või renn)
Äkki on kellegil mingeid häid mõtteid?
Garaazikatus -naabri katus laseb läbi-vesi tuleb mulle sisse
Garaazikatus -naabri katus laseb läbi-vesi tuleb mulle sisse
Lugemata postitus Postitas kalleb »
Viimati muutis kalleb, 04 Dets 2008, 23:04, muudetud 1 kord kokku.
-
- külaline
Re: Garaazikatus -naabri katus laseb läbi-vesi tuleb mulle sisse
Lugemata postitus Postitas SBS »
Ainuke variant on ikka, et peab oma katuse ka ära tegema. Kui kõrgemaks laod, siis hakkab seina ikka lagundama tema poolt sisse tulev vesi. Kas Teil on ühistu. Kui on siis peaks saama nii, et lasete ära teha ja naaber on kohustatud selle kinni maksma.
Re: Garaazikatus -naabri katus laseb läbi-vesi tuleb mulle sisse
Lugemata postitus Postitas kalleb »
Eks ta õige ole küll aga ühistut minuarust pole ,peab muidugi uurima.
Ja kui 1 sein oleks välissein siis oleks seal ju ikkagi vesi peal kui vihma sajab ,kas siseseina vesi lagundab tunduvalt rohkem?
Ja kui 1 sein oleks välissein siis oleks seal ju ikkagi vesi peal kui vihma sajab ,kas siseseina vesi lagundab tunduvalt rohkem?
Viimati muutis kalleb, 05 Dets 2008, 22:27, muudetud 1 kord kokku.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu