Rasked lahendused
-
- Korralik postitaja
Rasked lahendused
Lugemata postitus Postitas sundehitaja »
Lugemata postitus Postitas Müürimees »
-
- Korralik postitaja
Küttega versioon:Variandist A või B jätta ära PVC ja panna sinna peale DEVI drycell 13mm paksune kütte versioon.Tõsi seda saab tulevikus alati teha kui DEVI plaatide hind talutavaks peaks muutuma.
Tean ,et selle põranda soojapidavus ei vasta kaasaegse penoajastu normidele,aga variant A või B on ikkagi soojem kui see mis praegu on.
Ehk keegi aitab hüdro osas otsustada:kivile mastiks kanda on lihtne ja mida halba juhtub kui suvel on hydro ja styrofoami vahel kondentsi?
- restauraator
- Ehitusspets
- On tänanud: 2 korda
- On tänatud: 1 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas restauraator »
Nagu aru sain olla see endine terrass, siis peaks see betoonplaat jooksma seina alt õue välja.Kui lõhkuda ei taha,kas siis ei oleks mõtekas vähemalt seinte äärest see külmasild läbi lõigata?ja miskit soojemat vahele panna?
-
- Korralik postitaja
Plaadi peale PVC katte kuna asi peab toimima köögina ja vahel vaja põrandat pesta.Samas ruumis on õhkkütte kamin(saast).Pean ütlema ,et vaatamata kõigele pole praegune põrand ka nii külm kui arvata võiks ,aga ilmselt aitab kaasa see ,et alus on liiv+killustik(õhku vahel üsna palju) ja üsna 'õhurikas ' betoon.Liiv ja killustik on suht head dreenijad.Igathes usun,et saab palju parem kui eelmise mehe mürasummuti +laminaat.Igal juhul tänan julgustamast.Külm tulekul-valikud piiratud-teeme mis saame.
- restauraator
- Ehitusspets
- Kontakt:
Üks mõte on.Olen lugenud siit ja sealt,et kiviseinale aitaks häda pärast vahtpolüuretaani siseseina kleepida.Ühendus peaks olema ainult laitmatu.Kui nüüd põrandale seda tihedalt kleepida,mis siis?Ja styrofoam on ikka vast kobetam,kui Thermisol.
Vastuseid ei tea,need olid lihtsalt tekkinud mõtted.
-
- Korralik postitaja
- restauraator
- Ehitusspets
- Kontakt:
-
- Korralik postitaja
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
-vana betoonivalu
-paksem aurutõkkekile ülekattega/vuugid teipida
-3-4cm tasanduskiht
-laagid mille vahe täidetud soojustusega
-sisemine aurutõke/vuugid teipida
-osb v. laudis
Mulle tundub, et see niiskusekoll tuleb altpoolt/pealtpoolt ja kuna puudus efektiivne aurutõke siis sattus see vahekihtidesse ja sinna jäigi..mul endal lolli peaga puukuur tehtud nii, et plaadi valu alla jäi kile panemata ja nii kui lumesulamised/suuremad vihmad(kevad-sügis) siis ajab plaat silmnähtavalt alt niiskust välja. Pealmine aurutõke aga vajalik selleks, et eluruumides tekkiv niiskus ei satuks soojustusse. Sellise lahenduse puhul tuleb lasta muidugi betoonil korralikult kuivada ja paigaldatav soojustus ning immutatud puitlaagid peaksid olema väga kuivad muidu hakkab kahe aurutõkke vahele jäänud niiskus seal kurja tegema. Kui millegi vastu eksisin siis andke teda - olen ise ka amatöörehitaja..
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Laagide alla sbs-ribad, ununes.Anonymous kirjutas:Kas pole mitte antud juhul lahenduseks selline järjestus:
-vana betoonivalu
-paksem aurutõkkekile ülekattega/vuugid teipida
-3-4cm tasanduskiht
-laagid mille vahe täidetud soojustusega
-sisemine aurutõke/vuugid teipida
-osb v. laudis
Mulle tundub, et see niiskusekoll tuleb altpoolt/pealtpoolt ja kuna puudus efektiivne aurutõke siis sattus see vahekihtidesse ja sinna jäigi..mul endal lolli peaga puukuur tehtud nii, et plaadi valu alla jäi kile panemata ja nii kui lumesulamised/suuremad vihmad(kevad-sügis) siis ajab plaat silmnähtavalt alt niiskust välja. Pealmine aurutõke aga vajalik selleks, et eluruumides tekkiv niiskus ei satuks soojustusse. Sellise lahenduse puhul tuleb lasta muidugi betoonil korralikult kuivada ja paigaldatav soojustus ning immutatud puitlaagid peaksid olema väga kuivad muidu hakkab kahe aurutõkke vahele jäänud niiskus seal kurja tegema. Kui millegi vastu eksisin siis andke teda - olen ise ka amatöörehitaja..
-
- Korralik postitaja
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed