Plaadid

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
Kirves
külaline

Plaadid

Lugemata postitus Postitas Kirves »

Nii, kavas siis vannitoa plaatimine. Seinaplaadid leidsin, ilusad, rahul, ok. Põrandaplaate sobivaid ei leia. Seinaplaadid on suured, piklikud, aga kõik põrandaplaadid on millegipärast tehtud kandilised ruudud. Aga ma tahaks, et oleks just ühtemoodi. Siit küsimus, et kas võib seinaplaate põrandal kasutada? On keegi kasutanud? Ma tean küll, et kõik müüijad ütlevad, et ei saa ja ei tohi jne, aga samas, kui poes vaadata neid reklaampilte, siis seal on küll imeilusad vannitoad, millel nii seinas, kui põrandal samad plaadid, mustrid.
ponkskar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänatud: 1 korda

Re: Plaadid

Lugemata postitus Postitas ponkskar »

Kirves kirjutas: aga kõik põrandaplaadid on millegipärast tehtud kandilised ruudud. Aga ma tahaks, et oleks just ühtemoodi.
Tartus Lõunakeskuse põrandal on küll mitte ruudulised plaadid. Mälu järgi arvan,et laius on vast 30cm ja pikkus 60cm.
murmet
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas murmet »

Erinevaid meelepäraseid põrandaplaate leiad kindlasti tootjate kodukatelt, iseasi, kas ehituspoed on huvitet nende turustamisest. Kui aga ikkagi soov SEINAPLAATE põrandal kasutada, siis mõned soovitused: 1.aru sain et sul suured piklikud seinaplaadid- sellisel juhul tuleb põranda kalded valada selliselt et oleks ka võimalik neid plaate ilma tükeldamata paigaldada;2. kulumis- ja libedusklass.
Kui soovid konkreetsemat infi, siis olen igati valmis abistama nii kujundusliku kui ka plaadivaliku poole pealt.
trumm
külaline

Lugemata postitus Postitas trumm »

piklikke põrandaplaate on ju lademes - vaata interno, plaadipunkt, balti plaadikaubandus jmt

seinaplaat võib põrandal libe jääda
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas Rostfrei »

Väga hea plaadivalik on ka Glaskekil, viimased suuremad ostud just sealt tehtud.
Vasta