tankla ehitus
siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
tankla ehitus
Lugemata postitus Postitas jrrr »
kas on teadjaid inimesi kes oskaks öelda palju maksab kaasaegse automaattankla ehitus? huvitab ka see mis hinnaga tanklaid renditakse-ehitaks valmis ja annaks mõnele kütusemüügi ketile rendile. tänud ette:)
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: tankla ehitus
Lugemata postitus Postitas Eestikinnisvara »
No laota oma projekt lauale ja teen kohe pakkumise.
Alusta võibolla vajalike lubade saamisega, siis räägime edasi.
Alusta võibolla vajalike lubade saamisega, siis räägime edasi.

tahan suurusjärku teada.sellesttulenevalt sean plaane.suhteliselt keeruline on antud asja kohta infot leida.majaehituse ruuduhinda teavad kõik,antud teemal ei oska keegi midagi öelda...
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 18 korda
- On tänatud: 24 korda
Lugemata postitus Postitas maik »
Algab kogu see jant pihta kom.kui sealt on olemas dabro.kinistu rendiks siis ülejäänud on kõkki-mõki. Kui omad plõnni vastava äriplaani koostamiseks ja elluviimiseks siis edaspidised päringud iseloomustavad sinu amatõõrlust bisnesis.
noh,amatöör ma tõesti olen.aga erinevalt sinust oskan õigekirja:)))maik kirjutas:Algab kogu see jant pihta kom.kui sealt on olemas dabro.kinistu rendiks siis ülejäänud on kõkki-mõki. Kui omad plõnni vastava äriplaani koostamiseks ja elluviimiseks siis edaspidised päringud iseloomustavad sinu amatõõrlust bisnesis.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Girbusit ehk kiirbussid »
Lause hakkab suurtähega.jrrr kirjutas:noh,amatöör ma tõesti olen.aga erinevalt sinust oskan õigekirja:)))maik kirjutas:Algab kogu see jant pihta kom.kui sealt on olemas dabro.kinistu rendiks siis ülejäänud on kõkki-mõki. Kui omad plõnni vastava äriplaani koostamiseks ja elluviimiseks siis edaspidised päringud iseloomustavad sinu amatõõrlust bisnesis.
Peale koma ja punkti on tühik.
Lause lõppeb punktiga.
Koolon ja sulud ei kuulu sellises järjekorras õigekirja.
Lugemata postitus Postitas reggie »
Ära parem hakka jamama, olen ise ühe tankla, mitte kyll automaat, valmis teinud ja seda jama on kümme korda rohkem kui aimata oskad. Uuri kõigepealt tehnilisi nõudmisi ja mis pabereid, kooskõlastusi ja uuringuid vaja on.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Raske juhus,kaua aega tagasi osalesin tankla ehitusel.Teist korda minu abi polnud vajalik sest osteti valmis tankla.
Lugemata postitus Postitas Busta »
Küsimus on stiilis: et mul on vaja Pae tänavalt jõuda Kino Kosmose ette. Palju see maksma läheks? Vastajatel palun anda kogu Tallinna ühistranspordi ja taksofirmade hinnakiri koos telefoninumbritega, võib ka piraattaksode ja limusiinide hindu näidata. 

Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu