Kooskõlastamine
-
- külaline
Kooskõlastamine
Lugemata postitus Postitas uus ehituses »
Re: Kooskõlastamine
Lugemata postitus Postitas wake »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas uus ehituses »
Lugemata postitus Postitas ponkskar »

Mul oli ka vaja kooskõlastust naabritelt (teega seoses) ja seda siis enne ehitusloa väljastust. Tegin ise mingi suvalise arvutis, küsisin vallast järgi, et kas sedasi on ok ja siis läksin kõrvad löntis naabrite juurde allkirjasid nuruma.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Minni »
Mis .... see Tartu vallaga on? Mul omal ja paaril lähituttaval samuti jamad - asjaajamised võtavad üüratult aega ja lisaks nõutakse selliste tingimuste täitmist, mida mujal ei nõuta.ponkskar kirjutas:Tegemist vist Tartu vallaga...![]()
Mul oli ka vaja kooskõlastust naabritelt (teega seoses) ja seda siis enne ehitusloa väljastust. Tegin ise mingi suvalise arvutis, küsisin vallast järgi, et kas sedasi on ok ja siis läksin kõrvad löntis naabrite juurde allkirjasid nuruma.
Lugemata postitus Postitas Busta »
Lugemata postitus Postitas jörm »
konkreetset ehitatava hoone projekti näitama ei pea, kuna see pole naabrite asi kui suure ja millise teen.
lisaks öeldi mulle KOV-ist et kui mõni naaber keeldub siis tuleb võtta kirjalik põhejndus miks keeldub.
Kui argumendid on pädevad tõmmatakse sulle vett peale, kui argumendid nirud (a la mulle uus naaber ei meeldi) siis lastakse keeldujale jalapeale ja sina saad oma ehitusloa ikka kätte.
..ja kui vastuseks on vaikus, siis kuidas edasi?Kalvis kirjutas:Siis saadetakse tähitud kiri.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 3 korda
- On tänatud: 316 korda
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
-
- külaline

Kalvis kirjutas:Loe vastust siseministeeriumi kodulehelt. Seal on sätestatud, et kui teatud aja möödudes pole reageeritud siis on kooskõlastatud. See on lihtsustatud refereering, eks igaüks loeb ise kuidas asi käib nüanssidega tegelikult. Teatud juhtudel on vajalik ka halduskohtusse asi anda.
-
- külaline
Suur tänu Sulle, Kalvis! See oli mulle väga kasulik lugemineKalvis kirjutas:http://www.siseministeerium.ee/public/kasiraamat52.pdf

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Maxml »
Endal asi juba ligi aasta asjamise algusest aga ühtegi paberit mis keelaks või lubaks ei tule!
Või et kui kooskõlastusest ei keelduta siis hakkan ilma ehitama mingi aja möödudes

-
- külaline
Ei saa aru kahjuks, mida silmas pead... Vald ju ei anna kooskõlastust vaid ehitusloa. Kooskõlastust on tavaliselt ikka naabritelt vaja. Või sul naaberkinnistu omanik ongi vald? Täpsusta palun.Maxml kirjutas:Aga kuikaua vald võib venitada kooskõlastuse andmise või sellest keeldumisega?
Endal asi juba ligi aasta asjamise algusest aga ühtegi paberit mis keelaks või lubaks ei tule!
Või et kui kooskõlastusest ei keelduta siis hakkan ilma ehitama mingi aja möödudes
Lugemata postitus Postitas mti »
Ise olen teinud nii, et kui olen midagi KOV-ile esitanud, olen lasknud tiitellehest koopia teha ja sinna nõudnud peale märget dokumendi vastuvõtmise kohta (koos kuupäevaga). Siis ei saa ka keegi hiljem öelda, et "meile pole ju midagi esitatud".
Halduskohtusse ei saa kaevata naaberkinnistu omanikku.Kalvis kirjutas:Loe vastust siseministeeriumi kodulehelt. Seal on sätestatud, et kui teatud aja möödudes pole reageeritud siis on kooskõlastatud. See on lihtsustatud refereering, eks igaüks loeb ise kuidas asi käib nüanssidega tegelikult. Teatud juhtudel on vajalik ka halduskohtusse asi anda.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 3 korda
- On tänatud: 316 korda
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted