jama
-
- Uus kasutaja
jama
Lugemata postitus Postitas martiniehitus »
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 9 korda
- Kontakt:
- veebimeister
- Administraator
- On tänanud: 11 korda
- On tänatud: 18 korda
- Kontakt:
Re: jama
Lugemata postitus Postitas veebimeister »

-
- külaline
-
- Uus kasutaja
Lugemata postitus Postitas jörm »
kui tööd tahate teha siis tuleb ka turu nõudluse järgi asju sättida. need ajad kus ühe kipsonni püstituse eest iga töömees endale landcruiseri ostis on paraku möödas.martiniehitus kirjutas:minul endal ei ole veel mingit jama aga, nagu näha siis tellijatel kõigil omad pintslid olemas. Minu soovitus ärge laske hindasi alla, muidu kuni kevadeni langevad hinnad.
samas, nüüd on tellijal ehk lootus leida ehitusmehed kes ka tegelikult ehitada oskavad mitta ainult s..ta kokku ei keera.
-
- -
- On tänanud: 58 korda
- On tänatud: 63 korda
Lugemata postitus Postitas 2korda2 »
Ma ennustasin juba vähemalt aasta tagasi, et ehitaja palk langeb tunduvalt - sinna, kus on vähest haridust nõudva ja madala lävega töötegija tasu õige koht. Loomulikult võivad ka edaspidi üksikud head spetsialistid hästi teenida aga "teen vannitoa 25K eest" - see aeg ei tule enam tagasi.
"You're working hard, I'm not, and in 100 years, we'll both be dead." - Wally
Lugemata postitus Postitas Murfen »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Ralf 4 »
samas, nüüd on tellijal ehk lootus leida ehitusmehed kes ka tegelikult ehitada oskavad mitta ainult s..ta kokku ei keera.[/quote]
Täitsa nõus,olen selliseid näinud aasta või vähem tagasi-- oleme ehitusega tegelenud 10 aastat( muideks tüübid olid 22 a.vanad)

-
- Uus kasutaja
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas nipitiri »
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 15 korda
- On tänatud: 40 korda
Lugemata postitus Postitas Rostfrei »
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 18 korda
- On tänatud: 24 korda
Lugemata postitus Postitas maik »

-
- Uus kasutaja
Oli mõned kuud tagasi vaja vedada trass sooja trass ja vesi hind oli meie poolt 2300000 eeki st. tehnika materjal, töö
Võitis mingi iks oü tegi töö 1000000 eeki odavamalt. tal odavam teha seda tööd kui tal liisi masinad seisavad. et liisitud masinad kui ei tööta on kahjum suurem .
Lugemata postitus Postitas stc 101 »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Võta või jäta »
Ma ka jälginud. Varem viidi hinnad ikka väga ülesse. Siis ei olnud ehitajal sooja ega külma kui oli vaja elamine taastada, laen maksta ja pere üleval pidada. Teadlikult tõsteti hinnad kõrgeks. Võta või jäta.martiniehitus kirjutas:vaadake olen mina seda turgu jälginud aga hinnad on alla viidud ..
Teadlikult läksid kokad jne. ehitajateks. Nad võibolla pole süüdi majanduse tõusudes ja mõõnades. Nad olid süüdi hindadade tõstmises. Ja kuidas veel. Nüüd on mul võimalus pakkuda tööd hea diiliga. Võtke või jätke. Ja ärgu tulgu rääkima, et peret üleval vaja pidada, laenu maksta jne halaga.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 15 korda
- On tänatud: 40 korda
Lugemata postitus Postitas Rostfrei »
Kui ma kuulen siit ja sealt ühe eelpool nimetatud ettevõtte suurobjekti kohta kommentaare: huvitav, mis materjale ehitusel kasutatakse? Kust sellise hinnga saab? Ise sinna hoonesse küll ei julge minna... Ehk kasum tuleb meeletust hinna alla tampimisest, see omakorda tähendab alltöövõtjatele odavate ja mitte kvaliteetsete materjalide kasutamist. Eks aeg annab arutust, mida muud.stc 101 kirjutas:Hea näide on veel ka see kui palju hinnad olid tegelikult kõrged. Kes eelmise nädala Äripäeva luges, siis seal oli tekst Skanska ehitusest, kus liigutati kõrvale 32 miljonit, ja samas jäi kokkuvõttes scanska veel ka kasumisse!
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas Eestikinnisvara »
32 miljonit vasakule on hetkel "kellegi" süüdistus- tagamaid ei tea meist mitte keegi. Ära rutta ajast ette.
Suurobjektidel on omakorda järelvalved. Pole mõtet rääkida odavatest materjalidest. Kõik peab olema teostatud projketijärgselt. Materjali muudatuste osas tuleb kokku leppida erinevate osapooltega ja saada nõusolek. Kokku ei kuku siin midagi.
Kes sõimab "konorirotte"? Mida kurdit sul viga on? Erilised ego inimesed. Soovin kainet mõistust.
Mina ei näe hindade alla tampimist. Tambivad kokad, kes endiselt veel ehituses. Normaalsed firmad ei tambi hindu alla. Toimub hoopis "ellujäämise tõmblused" ja kui sa ei suuda konkurentsis püsida, siis see on SINU probeem. See on täiesti tavaline majandus. Tuleb osata käituda.
Teemaalgatajale.
Õudseltkehvonlugedakuiühtegimärkieikasuta....Näita siis oma üle keskmise haritust.
Ma ei näe firmal ühetgi registreeringut. Kokk hakkab trasse ehitama?
Ja siis me räägime millest? Konreetselt?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Imelik »
Krt. paneb ikka vanduma küll. Kas mina madalalt haritud lollpea pean ülekontrollima (kõrgelt haritud ja hästi makstud) projekteerija töö, kusjuures täiesti tasuta (juhul kui hinnapakkumine ei lähe läbi). Spetsis kuskil 300 rida ja mahtude kontrollimiseks pean läbi lappama kuskil 20 joonist (palju õnne mulle). Ei ole küll ehitaja
aga sellega seotud eritööde kaudu.
Hindade puhul ei hakka küll kaasa rääkima. Minu meelest on see siiski puhtalt pakkuja ja tellija vaheline asi mis ei tohiks kuidagi puutuda kolmandatesse isikutesse. Tellijale jääb alati õigus soetada oma raha eest kaupu ja teenuseid,mis on talle vastuvõetavad (kvaliteedis,mahus ja hinnas). Ka odavaid

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas petsorjol »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Jah »
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 33 korda
- On tänatud: 83 korda
Lugemata postitus Postitas Imelik »
Mnjah. Postituse mõte oli siis....? Enda teksti ei vaataks kriitilise pilguga? Aga sellest ei tahtnud ma rääkida (ka mitte martinehitusest). Probleem ju toodi ikkagi välja? Kas täna turul pakutavad hinnad toovad ka töö tellijale kvaliteetse tulemi (või tuleb tõdeda- "nii nagu palk nõnda töö"petsorjol kirjutas:See martiniehitus teemaalgataja on ilmselgelt alaarenenud ja hariduseta võll, kes võiks kõigepealt kooli minna ja õigekiri ära õppida, siis tule siia tagasi põrkama tööde hindade kohta.

on varsti raske leida isegi udmurdist karjakasvatajat (andku udmurdid mulle andeks)endale korterit remontima. Ärge hakake nüüd rääkima et mehel ja mehel on vahe. Turg määrab hinna ja mõnede väheste kuldkätega ilma ei tee. Minu meelest ei maksaks küll ehitajaid süüdistada (vaadake mis enne küsisite nüüd võtame kõik topelt tagasi

1. Tootlikus (mitte ressursside arvelt) 2. Piisavalt koolitatud spetsialistide puudus 3.InnovatsioonInnovatsioon
NB! Pole tegev ehituses.

- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu