Olen igati tänulik igasugu hea nõu eest

Lugemata postitus Postitas siim258 »
Lugemata postitus Postitas windo1 »
Lugemata postitus Postitas jan »
Lugemata postitus Postitas Mulder »
Lugemata postitus Postitas Mulder »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Saepuruplaat sellepärast, et kipsi ma ei salli. Aga vuugid said võrguga kinni pahteldatud. Siiani pole ühtegi pragu sisse tõmmanud.jan kirjutas:Ei taha norida, aga miks sa selle saepuruplaadi üldse seina panid?
Lugemata postitus Postitas Manowar »
Mulderil õigus, VH on mõeldud eelkõige niiske ruumi viimistluseks, st. VH ongi niiskuskindel, kuna ta on tsemendibaasiline ja aluspahtliks muudes ruumides ei soovitaks VH-d. kuna kuivanuna on raskesti töödeldav!Muude ruumide aluspahtliks võid kasutada teisi, lihtsamini töödeldavaid pahtleid.windo1 kirjutas:Mulder, mis juttu Sa ajad ,et VH on niisketesse ruumidesse. Ma olen kasutanud seda pahtlit aastaid aluspahtlina ja ei tea küll, et see sobiks ainult niisketesse ruumidesse. Niisketes ruumides tuleb kasut. niiskuskindlat pahtlit.
Maitse asi rohkem. Kuna VH on tugev , seda parema aluspinna saab. Lihvimisest niipalju, tuleb pahteldada nii, et lihvida oleks võimalikult vähe. Aga tänud infi eest, nüüd jälle gramm targem.Manowar kirjutas:Mulderil õigus, VH on mõeldud eelkõige niiske ruumi viimistluseks, st. VH ongi niiskuskindel, kuna ta on tsemendibaasiline ja aluspahtliks muudes ruumides ei soovitaks VH-d. kuna kuivanuna on raskesti töödeldav!Muude ruumide aluspahtliks võid kasutada teisi, lihtsamini töödeldavaid pahtleid.windo1 kirjutas:Mulder, mis juttu Sa ajad ,et VH on niisketesse ruumidesse. Ma olen kasutanud seda pahtlit aastaid aluspahtlina ja ei tea küll, et see sobiks ainult niisketesse ruumidesse. Niisketes ruumides tuleb kasut. niiskuskindlat pahtlit.
Just nii tuleb pahteldada, et vähem oleks lihvida, aga ei ole sellist pahteldust mida poleks vaja üldse lihvida, see on välistatud!windo1 kirjutas:Maitse asi rohkem. Kuna VH on tugev , seda parema aluspinna saab. Lihvimisest niipalju, tuleb pahteldada nii, et lihvida oleks võimalikult vähe. Aga tänud infi eest, nüüd jälle gramm targem.Manowar kirjutas:Mulderil õigus, VH on mõeldud eelkõige niiske ruumi viimistluseks, st. VH ongi niiskuskindel, kuna ta on tsemendibaasiline ja aluspahtliks muudes ruumides ei soovitaks VH-d. kuna kuivanuna on raskesti töödeldav!Muude ruumide aluspahtliks võid kasutada teisi, lihtsamini töödeldavaid pahtleid.windo1 kirjutas:Mulder, mis juttu Sa ajad ,et VH on niisketesse ruumidesse. Ma olen kasutanud seda pahtlit aastaid aluspahtlina ja ei tea küll, et see sobiks ainult niisketesse ruumidesse. Niisketes ruumides tuleb kasut. niiskuskindlat pahtlit.
Lugemata postitus Postitas mrWilson »
Lugemata postitus Postitas kuukulgur »
Usun, et naket see paremaks ei tee, kui seal palju tolmutada, aga mina isiklikult lükkan küll, mõned jäänud jutid maha, et peenpahtlit ilma igasuguse probleemita peale kanda!kuukulgur kirjutas:aluspahtlit lihvitakse et nake oleks parem, isegi tootelehel on selline nõue kirjas.
Lugemata postitus Postitas euroviimistlus »
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025