Vaillant vs Junkersi Bosch pump?

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
küsimärk
külaline

Vaillant vs Junkersi Bosch pump?

Lugemata postitus Postitas küsimärk »

Tere,
Hind praktiliselt sama. Ainuke mis mõtlema paneb on garantii aeg. Vaillantil on garantii 10 aastat samas kui Junkers pakub garantiiks 5 aastat? :shock: ´
Ühesõnaga kumma Teie valiks?
aivar00
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 3 korda

Re: Vaillant vs Junkersi Bosch pump?

Lugemata postitus Postitas aivar00 »

Mina valiks raudselt Junkersi- sellel ju garantii ainult 5 aastat. Kui aga 10 aastat antakse garantiid on asi mäda- äkki töötabki nii kaua ja siis ei olegi nagu ennem uut pumpa vaja minna ostma :beg:
Vailant on minu andmetel meie turul uus saksa toodang (umbes 1 aasta müüdud). Kes aga "sisu" valmistaja on ma ei tea. Nagu tänapäeval kombeks võib ka nii olla, et ühe nädala toodab hiina kompressori tehas Vailandi kaubamärgile toodangut ja järgmisel nädalal Junkersile. (Vaata poes kasvõi tavalisi suruõhu kompressoreid- ühel kiri Metabo ja maksab 2500 eeku, teisel täpselt koopial teine kiri ja maksab 1500 eeku). Kompressor ehk siis pumba süda on aga sama. Junkersit ei tea. Aga enne ostmist tasuks ikka tehnilisi parameetreid vaadata ja firma tausta kes sulle seda pakub. Siis alles garantiid, kuigi ka see ei ole vähetähtis- 10 aastat peaks olema kirjanduse andmetel kompressori tööiga. Seega siis paras aeg, et osta uus pump või vahetada kompressor.
toomas1
külaline

Lugemata postitus Postitas toomas1 »

Junkers on sama mis IVT ( sama tehas, teine kleepekas). Mitsubishi kompressor ja IVT juhtimine jne.
Vaillanti kohta ei oska ma midagi ütelda.
ma eelistaks ka junkersit.
Ei tea, kas see 10 aastat on kõikidele osadele soojuspumbas või näiteks mingile kruvile, mis ei saa kunagi katki minna.
juhuslik külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas juhuslik külaline »

nõustun aivar00-ga, kui kompressorile, osale mis soojuspumba südameks on, pakutakse 10 aastat tehasegarantiid, siis idee järgi peaks süsteem väga hea olema. poole pikem aeg kui 5 aastat, eelsitaksin antud olukorras vaillanti
L_Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas L_Külaline »

Ma arvan, et see 10a aastane garantii ei ole eriti tõepärane. Tihti kasutavad seda taktikat firmad, kes soovivad teenida kiiresti suurt kasumit ja kaovad vaikselt turult minema aasta pärast. Mis te siis oma 10a garantiiga teete, kui seda firmat enam ei eksisteeri :banghead: :glare:
TÖLPA
külaline

Lugemata postitus Postitas TÖLPA »

L_Külaline kirjutas:Ma arvan, et see 10a aastane garantii ei ole eriti tõepärane. Tihti kasutavad seda taktikat firmad, kes soovivad teenida kiiresti suurt kasumit ja kaovad vaikselt turult minema aasta pärast. Mis te siis oma 10a garantiiga teete, kui seda firmat enam ei eksisteeri :banghead: :glare:
Siis nutame ja ostame ikka JUNKERSI. Umbes aasta pärast,sest oma vanale pumbale juppe pole saada. Meil ju raha on (kes hiinlase jõudsid kuidagi omale soetada) ,et iga sügis uus pump osta need maasoojuspumbad on nii odavad nagu 20 rm kuivi puid.
Vasta