hinnapäring
siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
hinnapäring
Lugemata postitus Postitas volvo s27 »
Tere.Sooviks teada palju võib maksta 1m3 hind töö+valu.Seinad,laed,trepid?
-
- külaline
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 18 korda
- On tänatud: 24 korda
Re: hinnapäring
Lugemata postitus Postitas maik »
See on väga lahja hind veel,Volvo võiks ise vaeva näha ja uurida palju maksab mooduli rent,armatuur,betoon koos pumpamisega meeste palgad koos maksudega jne."Teile turusolkijatele peab kõik kandikul ette vedama."
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Isetean »
etean
Tänud toetuse eest !
Edu !
maik kirjutas:See on väga lahja hind veel,Volvo võiks ise vaeva näha ja uurida palju maksab mooduli rent,armatuur,betoon koos pumpamisega meeste palgad koos maksudega jne."Teile turusolkijatele peab kõik kandikul ette vedama."

Edu !
Saalingite paigaldus ,armatuuri sidumine ja valu naljamehed 

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Isetean »
Tattnokk !!!!!!!! Ei maksaks siin iga tähe apsaka pärast ilkuma hakata. Mine loe "TÄHEKEST"volvo s27 kirjutas:Saalingite paigaldus ,armatuuri sidumine ja valu naljamehed
Materjalist ei ole sõnakest tark pea ma tahan teada kilpide paigaldus ,armatuuri sidumine ja valu
.Sa ISETEAD kuidas on vaja ARNEERIDA tarkpea . 

-
- Ehitusguru
Vaat,selle asjaga on niimoodi,kui oled varem seda tõõd teinud siis peaks olema ülevaade umbkaudu palju millegi tegemine maksab.Aga kui ei ole siis,ära torgi teemat mida ei valda.Täna on hinnad seinast-seina,mitte midagi püsivat ja konkreetset.Ma saan su jutust aru,et oled tõõvõtja mitte andja,kui supp väga lahja ei ole siis tee tõõd,sest homme sul seda ei ole.
Ma olen ise seda tööd teinud ja siis hinnad olid 1200 eek m3, hind sisaldas ainult tööd see oli väga ammu .Ise ei ole ei tööandja ega töötellija vaid tööline, on olnud pakkumine ja kõik .Ma vaatan, et siin on vanad hundid omast arust väga kavalad kohe arvavad, et saavad kohe tööd kuigi seal ei olnud selleset juttugi (kilpidest,armatuurist ja pumba tellimisest) nii, et kui midagi vastu vaielda on sellel teemal siis aga palun, kuid sellisit lapse juttu ma ei viitsigi lugeda

-
- Ehitusguru
volvo s27 kirjutas:to ho kust sellised hinnad tulevad.
No nii filoloogid siis on ju case closed.volvo s27 kirjutas:Ma olen ise seda tööd teinud ja siis hinnad olid 1200 eek m3, hind sisaldas ainult tööd see oli väga ammu .Ise ei ole ei tööandja ega töötellija vaid tööline, on olnud pakkumine ja kõik .Ma vaatan, et siin on vanad hundid omast arust väga kavalad kohe arvavad, et saavad kohe tööd kuigi seal ei olnud selleset juttugi (kilpidest,armatuurist ja pumba tellimisest) nii, et kui midagi vastu vaielda on sellel teemal siis aga palun, kuid sellisit lapse juttu ma ei viitsigi lugeda:hello:
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu