eramu projekt

tiinalem
külaline

eramu projekt

Lugemata postitus Postitas tiinalem »

Tere
Oleks soov lasta teha maja projekt 1,5 kordne,viilkatusega,mille juurde kuulub eraldi asetseva majana saun.Mõõtmed oleksid 140 m2 ja 35 m2.Tegemist on hajakülaga,seega stiil maalähedane.
Kas keegi oskab soovitada,kuhu võiks niisuguse murega pöörduda ja kus ka hind ei hammustaks.
Ilusat saabuvat jõuluaega kõigile!
Külaline
külaline

Re: eramu projekt

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Eramu projekti hinnaks oleks 15 000kr. Sisaldab elamu ja kõrvalhoone projekti koos kooskõlastamistega harjumaa piires
Kontakt: margusprojekteerija@hot.ee
projekteerija
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas projekteerija »

Tere! Saatke palun enda kontakt ja vajadusel lisainfot meile emailile elamu.projekteerimine@planet.ee ning teeme Teile hinnapakkumise. Hetkel on meil pakkuda kiiret tähtaega ja soodsat hinda.
wake
Ehitusspets
Ehitusspets

Lugemata postitus Postitas wake »

tiinalem kirjutas:Tere
Oleks soov lasta teha maja projekt 1,5 kordne,viilkatusega,mille juurde kuulub eraldi asetseva majana saun.Mõõtmed oleksid 140 m2 ja 35 m2.Tegemist on hajakülaga,seega stiil maalähedane.
Kas keegi oskab soovitada,kuhu võiks niisuguse murega pöörduda ja kus ka hind ei hammustaks.
Kasulik oleks ka ära märkida, kuhu maja tuleb (täpsemini kui hajaküla), on ju erinevatel omavalitsustel erinevaid nõudeid. Kas projekteerimistingimused on olemas või tuleb need taotleda töö tegijal? Kas projekti koostaja poolt ka vajalikud kooskõlastused ja ehitusluba? Paha ei teeks ka täpsustus, millisest materjalist soovitakse kandvaid konstruktsioone. Mis mahus projekti soovitakse? Loomulikult võiks olla näiteks e-posti aadress huvilistel kontakteerumiseks.
Ise soovitaks valida sellise tegija, kes on suuteline tegema projekti, mille järgi saab ehitada, mitte ei pea tulema siia foorumisse küsima, kas need talad ikka sobivad või kuidas sarikaid jätkata või kas soklit tuleb soojustada jne jne.
~300kg kuumi kive, kolm vihta ja paar õlut
taastaja
külaline

Lugemata postitus Postitas taastaja »

Kas mi
tiinalem kirjutas:Tere
Minu soovitus oleks ikka selline, et esmajäejekorras minna arhitekti juurde. Neid tegelasi on õpetatud uutele hoonetele sobiliku kuju andma, mis ka ümbritsevasse keskkonda sobiks, samas ka tellija soove arvestades. Kui arhitektuurne projekt on valmis või ka selle tegemise käigus on kasulik projekteerijaga kaupa teha, kes sellesse valmis joonistatud majja kondikava sisse konstrueeriks. Siis saate hea ja toimiva tulemuse maja ehitamise alustamiseks.
tiinalem
külaline

Lugemata postitus Postitas tiinalem »

Tere
Aitäh kõigile,kes viitsisid oma kallist aega selles suures jõulusaginas raisata millelegi muule.
Kuna olen naisterahvas,siis ehitustehnoloogiat arvestades ikka väga rumal,kuid oma kodu maja näol tahaks omada.Maja tuleb Raasiku valda,naabreid ei ole silmaulatuse kaugusel.Seega üksik koht.Kindlasti ei taha palkmaja ja ka nn.papist kilemaja,seega kolmas variant kivimaja antud keskkonda sobiva voodriga.Projekt peaks sisaldama kõiki etappe,kuna ise ju ehitada ei oska.Olen vaadanud ka valmismajade projekte,kuid ükski ei sobi täpselt sellega,mis on minu ootused ja vajadused.Seepärast siis otsustasingi alustada oma projektiga.Jätan oma meiliaadressi,mille kaudu on võimalik minuga ühendust saada.Igasugune abi on tänuväärt.
Ilusat jõuluaega ja head vana-aasta lõppu!
tiinalem@hot.ee
andero23
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas andero23 »

Kas keegi oskab öelda, mida sisaldab üks 15000 kroonine projekt?
Külaline
külaline

15000kr projekt sisaldab:
seletuskiri
vundamendi ja korruste plaane, asendiplaani, hoone lõiget, vaateid, akende-uste jooniseid ja kooskõlastusi ehitusloa saamiseks.

kontakt: margusprojekteerija@hot.ee
Külaline
külaline

Arhitektuuribüroo m.o.t.t. saab siin kohapeal aidata, leiame ka ehitajad ja pakume autorijärelvalve teenust. Oleme teiega Sisse kolimiseni.
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Lugemata postitus Postitas Hiid »

Külaline kirjutas: kooskõlastusi ehitusloa saamiseks.
mis need on?
Kellega kooskõlastused?
linni
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas linni »

/Kindlasti ei taha palkmaja ja ka nn.papist kilemaja,seega kolmas variant kivimaja /

Huvi pärast küsiksin, et kas savi-kergkruus-kivimaja või presstuhk - kivimaja?
kaksnull
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas kaksnull »

:hello:
Hakkan ka ehitama ja arvestasin, et presstuhk kivi müüri ruutmeeter maksaks 235.- ja savi-kergkruus müüri ruutmeeter 274.-
Otsustasin siis esimese kasuks kuna seda toodetud juba pikemat aega ja olemasolevaid ehitisi uurides pole sel häda miskit.
Savi-kergkruus kivi pidavat isegi tuult läbi laskma- ei tea kas vastab tõele?
ponkskar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas ponkskar »

Kui see savi-kergkruus on FIBO,siis kujutad pilti,et see lasebki tuult läbi ja vihma ka, aga selleks ju ongi soojustused, tuuletõkked, fassaadid. Sellest on siin foorumites ka palju juttu,et kas kasutada Fibot või Aerocit või Silbetit müüri jaoks. Ise arvutanud ei ole, aga paar tuttavat on öelnud,et neist kolmest tuleb Silbet odavaim, aga ma ise valin siiski FIBO.
Marek1701
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Marek1701 »

Meile projekteeris naine nimega Malle Kuusik.Tel.56217333.Küsi ja tema oskab sind igati aidata.Projektide hinnad on ka soodsad.
Kasutaja avatar
wall-e
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas wall-e »

Mitmetes rubriikides Te soovitate ühte ja sama arhitekti, kas ta on juriidiline isik?
Marek1701
Uus kasutaja
Uus kasutaja

On juriidiline isik. Omab vastavaid tegevusrettereid. Teeb projekte, kuni ehitusloani välja.Ka kõik vajalikud kooskõlastused.Kui huvi, siis võta otse temaga ühendust.Tel:56217333 Malle Kuusik
Kasutaja avatar
wall-e
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas wall-e »

Eriosad saab ka organiseerida?
Marek1701
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Helista sellele inimesele ja saad kõigile oma küsimustele vastused.Mina soovitasin teda,sest ta tegi meile ja mu tuttavatele projektid.
Külaline
külaline

miks mull on tunne, et see marek ise ongi malle kuusik.
sest ükski inimene, kellel on juba projekt olemas ja vb ka maja juba valmis ei käi ehitusfoorumutes
Marek1701
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Mina ei ole Pr.Malle Kuusik, vaid üks tema kunagine klient.Ma ei tee talle reklaami, vaid soovitan teda.Kunagi üks arhitekt tüssas meid ja nii sattusingi läbi tuttava temani. Sain ehitusloa ja projekti kiirelt kätte.
Külaline
külaline

"Marek", aga kui sul projekt valmis ja luba käes, mida sa siis siit enam otsid??
Marek1701
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Kas kui projekt ja ehitusluba käes,siis ehitusfoorumit enam külastada ei tohigi?Pean istuma majapeal ja ajama töömeestel näpuga järge või?Lihtsalt sattusin mingi päev siia rubriiki ja mõtlesin,et vastan.
Külaline
külaline

"mingi päev sattusin"....sa ju elad lausa siin!!!!! käid vaatamas, kes ja mis sinu postitustele vastanud on.
aga see selleks - ole hea ja anna mõne malle kuusiku projekteeritud maja aadress -tahaks arhitekti käekirjaga tutvuda
Marek1701
Uus kasutaja
Uus kasutaja

See on minu asi, millal ja kui kaua ma arvutis istun! Oma kodu aadressi ja tuttava oma ei hakka ma siin foorumis küll kuulutama. Kui maju vaadata tahad, siis uuri ise!
Teadmiseks!Lihtsalt selle rubriigi ja ka mõne teise rubriigi vastukajad tulevad mulle meilile. Tänu sellele,olen siinse asjaga kursis.
Külaline
külaline

Mul on küll selline tunne, et sina Marek1701 või Pr.Malle või kes iganes sa oled, oled hiljaks jäänud oma promoga :D vähemalt selle kliendi juures. Võiks ikka vaadata ka mis ajast on tehtud viimane postitus mitte lapmpi teemasi tõsta.
Vasta